Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bycie rodzicem to też odpowiedzialność. Jeden z pierwszych testów to nadanie imienia
Ciesz się chwilą mordo emocjejeszczenie opadły zdrówka dla maluszka i matuli , ja właśnie 45 minut walczyłem z czteromiesięcznym bobasem.Powiem Pany tak, od 4.03 jestem na urlopie ojcowskim. Moje pierwsze dziecko. Mimo, że młody daje mi popalić to mam taką satysfakcję jak teraz o godzinie 19 w sobotę, synek śpi mi na brzuchu bo go ululałem do snu ( nie używałem bjj, tylko coś a la mongolski śpiew gardłowy )

Jak musisz walczyć z maluchem żeby go uśpić to prawdopodobnie zbyt mało śpi przez cały dzień, dołożyć jedną drzemkę i obserwowaćCiesz się chwilą mordo emocjejeszczenie opadły zdrówka dla maluszka i matuli , ja właśnie 45 minut walczyłem z czteromiesięcznym bobasem.
Charakter odziedziczyła po matce, już to widzę.![]()

O, no to wygrałem. 50 minut z roczniakiemCiesz się chwilą mordo emocjejeszczenie opadły zdrówka dla maluszka i matuli , ja właśnie 45 minut walczyłem z czteromiesięcznym bobasem.
Charakter odziedziczyła po matce, już to widzę.![]()
Nie ma zasady. Każde dziecko jest inne. Mój jeszcze ani jednej pełnej nocy nie przespał, wieczorem zawsze problemy z usypianiem, a próbowaliśmy już chyba wszystkiegoJak musisz walczyć z maluchem żeby go uśpić to prawdopodobnie zbyt mało śpi przez cały dzień, dołożyć jedną drzemkę i obserwować
![]()
Trudne się wylosowało!Tu się zgodzę, uśpiłem w 15 minut, pospał u mnie na brzuchu 40, a po odłożeniu 10Jak to klasyk mawiał - nie sztuką jest uśpić, sztuką jest odłożyć![]()

165 złŁapcie, ojcowie.
Mam dość wizyt ośmiolatki i pytań o to, która jest godzina przed szóstą lub po szóstej.
Biały szum.
Dwa alarmy.
Lampka.
Dzieciaki między 5 a 8 lat będą zadowolone. To akurat kotek, ale pewnie są modele dla chłopców.
View attachment 142471
kanapki robi?Ale to trzeba mieć piniondz na taki remont, a żeby był piniondz trzeba do roboty iść i najgorsze, kota trzeba zostawić na 8-12h w chacie samego
![]()
Tak Ja...Pytanie jak z jakiegoś dziwnego babskiego forum no ale spróbuję
Młody nie chce podnosić głowy jak leży na brzuchu, ma 9 tygodni więc już powinien coś działać w tym temacie. Chodzimy do fizjo ale narazie też żadnych postępów. Ktoś się mierzył z podobnym problemem?
Baba moja miała panikę, że nie robi 'wysokiego podporu', a on sobie to po prostu pominął xD Generalnie mam wrażenie, że każde dziecko wszystko w swoim tempie robi, ale może to jakaś mongolska teoria.Panie, gdzie kupiłeś? Też szukam takiej dla córki na balkon.Zaczynam budowę z córką mini szklarni na pomidorki, pietruszkę, szczypiorek i inne. View attachment 142227