Odyniec vs 99picks

Kogo unbanować?

• Dziewiędziesiąt dziewięć stypicks

Votes: 6 6.3%
  • Odyniec

Votes: 60 62.5%
  • Obu

Votes: 8 8.3%
  • Nikogo

Votes: 22 22.9%

• Total voters
    96
Status
Not open for further replies.
Przy tak spektakularnych zestawieniach na noże, Dana będzie prosił mnie o kontakt.

3A65F5CF-66FF-4CB0-9B06-2771B1A58A2B.jpeg

ja tam lubię ksw ale coś nie chce mi się wierzyć ze tam jest az milion euro wypłaty w tej walce.
:korwinwhat:

Dobra lecimy na sparing do Bartka do zlomiarza w Elblągu, mam nadzieję że po walce zapalimy na spokojnie i pogadamy. Za 3 godziny będę na miejscu, więc pewnie gdzieś za 4 godziny będziecie znać wynik :)
:frankapprove:
A który w wyższej kategorii wagowej? Bo jeszcze bym zakłady porobił.

Tez jak mysle Złomiarz to najpierw mi Gdańsk wpada na myśl. Ale zjebałem, że nie dopytałem

Chłopy się na sparing ustawili w innych miastach. Kurwa, strach pomyśleć co by było, gdyby mieli się stawić w wyznaczonym miejscu i czasie na ważenie przed galą Cohones... Ehhh.
Lepiej zatrudnij kogoś ogarnietego do działu reklamacji. :muttley:

Można powiedzieć ze pojedynek jest dalej toczony korespondencyjnie…

Ty ale to jest dobry pomysł. Zaraz coś pomyślimy, rozpisze się planszę, i będą się napierdalać korespondencyjnie. Będzie jakiś niezależny sędzia, i tak jak w szachach korespondencyjnych. Lewy prosty na a 2. Defensywa na C4. @Evo włodarzu, coś trzeba pokombinować, a potem finał już gdzieś w w mieście, żeby chłopaki spotkali się po drodze. Wszyscy się zrzucimy chłopakom na wypłate, na hotel. Ile nas jest aktywnych cohonesiaków? Każdy nawet da do puli po 20-30 ziko i kurwa jazda :D

Status
Not open for further replies.
Back