Odyniec vs 99picks

Kogo unbanować?

• Dziewiędziesiąt dziewięć stypicks

Votes: 6 6.3%
  • Odyniec

Votes: 60 62.5%
  • Obu

Votes: 8 8.3%
  • Nikogo

Votes: 22 22.9%

• Total voters
    96
Status
Not open for further replies.
Ja lubię Asie.:cool:

Wiem, że zmieniłeś narrację. Być może nawet się nawróciłeś. Jednak jest jedna rzecz, obojętnie ile byś nie miał multikont i ile razy byś zmieniał narrację, która zawsze cię zdradza :muttley:
mmafan2.PNG

Wiem, że zmieniłeś narrację. Być może nawet się nawróciłeś. Jednak jest jedna rzecz, obojętnie ile byś nie miał multikont i ile razy byś zmieniał narrację, która zawsze cię zdradza :muttley:
Nie znam całej historii ale dobrze mu gość odpisal.
Asie lubie :)

Jego jeszcze wcześniejsze konto to mmafan2.
Tak samo płakał do moderacji jak tylko pojawiały się zgrzyty :rofl:

Pamiętam te inby. :lol: Po tym jak zniknął mmafan2 niedługo potem pojawił się MMA4LIFE. Zarzekał się po stokroć, że nie wie, nie zna, nie interesuje się osobnikiem o nicku mmafan2 :zarobiony:
Niestety w tym czasie zdarzyło się coś takiego
I cała przykrywka poszła się jebać :waldeklaugh:

Pamiętam te inby. :lol: Po tym jak zniknął mmafan2 niedługo potem pojawił się MMA4LIFE. Zarzekał się po stokroć, że nie wie, nie zna, nie interesuje się osobnikiem o nicku mmafan2 :zarobiony:
Dokładnie.
Niestety byle troll może sobie zakładać trzy konta i dalej pisać, a normalni goście (choćby Odyniec, Dobryskun) wyłapują bana i tyle ich widzieli.

Pośmiertnie oznaczyłem @ODYNIEC :mamed:
Już wtedy wyczaił tego trolla
NO I Z CZEGO SIE KURWA CIESZYSZ BARANIE JEBANY

Ja już po. Na kicku nie zostaje bo i tak sie nie doczekam. Powiem szczerze, ze ciezko mi w to uwierzyc, ze zrobiles tyle km i wydales tyle na wahe jadac z Warszawy do Elblaga ale szkoda Ci bylo podjechać 25min z Elblaga do Gdanska....
Po za tym sam fakt, ze wybrales Elblag zamiast Gdanska znajac moj adres juz mi smierdzi... Ale huj tam niech Ci bd. W styczniu/lutym jest w Wawie duzo seminarek(pewnie o tym wiesz skoro trenujesz a stolicy) wiec jak nie bd zadnych covido-gowien to ja bede w Warszawie. CO ZA PATOL AKCJA
Zwykły condonaro, końcowa do szczania! Sam wspominał o gdańskiej Zabiance a jak przyszło co do czego to ‚pomylił miasta’.
Także ewidentnie wystawił flagę Japonii i potwierdził jaki z niego pół pół główek!
Ha tfu!

Zwykły condonaro, końcowa do szczania! Sam wspominał o gdańskiej Zabiance a jak przyszło co do czego to ‚pomylił miasta’.
Także ewidentnie wystawił flagę Japonii i potwierdził jaki z niego pół pół główek!
Ha tfu!
Ty no rzeczywiście. Napisał, że jak bd w Gdańsku to mnie odwiedzi na żabiance a potem kurwa pojechał do Elbląga. Temat na prawde złoto, ile tutaj się osób samych wyjaśniło to ja nie mam pytań xD.

Status
Not open for further replies.
Back