Nie żyje Mateusz Murański. Miał 29 lat

Status
Not open for further replies.
Hejterzy posunęli się jeszcze dalej niż wyzywanie ojca Murana, bo cieszyli się z jego śmierci
To nie takie proste. Tym bardziej że Murańscy mieli dużo fizycznego hejtu na konfach.

Ja już swoje napisałem ,że oglądanie FMa nie jest dla wszystkich, bo ludzie za bardzo wczuwają się w te konfy jakby to były ich rodziny.
Oglądanie tego nie jest proste i trudności wynikają z prostej sprawy jak oddychać będąc zanurzonym w gownie.

WuWunio długo dawał bardzo dużo atencji tym wszystkim wykolejeńcom w stylu Bonusa, Tigera, Sowy itp., sam kiedyś śmiał się, że zarabia na nich gruby hajs, a "traci niewiele". Tworzył wokół nich wrażenie jakby byli wielkimi gwiazdami, przez co sprawił, że dwóm z nich Tigerowi i Bonusowi serio się tak zaczęło wydawać. A gdy owi wykolejeńcy przestali się sprzedawać to Wuwunio ich wyrzucił na śmietnik i zajął innymi rzeczami.
Nie spodziewałem się. Trafiłem na WW niedawno i wydaje się bardzo w porządku typem. Zdziwiłem się

Narkotyków przede wszystkim i innych wspomagaczy typu sterydy i leki.

Dawid nie tylko. Siedzimy wieki w biznesie FMa, pewnie nikt z nami nie może się równać. Murany naprawdę były ogromnym celem hejtu. Nie bójmy się tego mówić. Tak samo kto szczególnie fizycznie za to odpowiada- Fanbase Youtuberków.

Dawid nie tylko. Siedzimy wieki w biznesie FMa, pewnie nikt z nami nie może się równać. Murany naprawdę były ogromnym celem hejtu. Nie bójmy się tego mówić. Tak samo kto szczególnie fizycznie za to odpowiada- Fanbase Youtuberków.
Wypierdalaj trzepać sobie do umierających bezdomnych wszyscy wiemy, że to cie bardziej rusza

Ale co ma hejt do brania używek przez lata? Zobacz jaki wykrecony był już przed pierwszą walka. Nie mówiąc o nagraniu, gdzie pływa po chodniku bez wody.

Hejterzy posunęli się jeszcze dalej niż wyzywanie ojca Murana, bo cieszyli się z jego śmierci
U nas jest taki jeden patolog. Gumowy Siusiak czy jakoś tam.
main_piknik_rodzinny_na_podlasiu.jpg

Ale co ma hejt do brania używek przez lata? Zobacz jaki wykrecony był już przed pierwszą walka. Nie mówiąc o nagraniu, gdzie pływa po chodniku bez wody.

Tutaj zostaniemy przy swoich zdaniach Dawid. Nie mówię że był święty, ale przypominam Ci że FM osiągnął CHORY pułap popularności plus skutki uboczne tego jak hejt.

@Janusz Sram

I ja nawet nie wytrzymujemy już tej toksyny a co mówić o głównym zainteresowanym.

Murańscy to takie pierwsze króliki doswiadczalne hejtu FMa przez fanbase żelków. Taka jest prawda.

Raczej ten hejt nie pomógł mu rzucić używek prawda? Bardziej się w nim jeszcze zatracić co najwyżej.

Tutaj zostaniemy przy swoich zdaniach Dawid. Nie mówię że był święty, ale przypominam Ci że FM osiągnął CHORY pułap popularności plus skutki uboczne tego jak hejt.

@Janusz Sram

I ja nawet nie wytrzymujemy już tej toksyny a co mówić o głównym zainteresowanym.

Murańscy to takie pierwsze króliki doswiadczalne hejtu FMa przez fanbase żelków. Taka jest prawda.
Siałeś wiatr, burze zbierasz. Tylko Ty wrócisz, Młody Muran już nie :siara:

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Ty i ja to symbole FMa tej strony, ale ja nie zamierzam kryć złych skutków tego zjawiska, jakim jest wpuszczenie do niego nie ukształtowanie jeszcze dobrze emocjonalnie dziewczyn i chłopaków który jest ogromny w fanbase Youtuberów, co doprowadziło do chorego wręcz fanatyctwa i ataku na zadymiarzy.

Ostrzegałem, pisałem latami żeby nie wpuszczać w świat FM Youtube bo to zabije ten sport.

Zawsze walę na stół co myślę Dawid. Znamy się już latami. Szczerość to u mnie podstawa. Takie mam zasady.

@Janusz Sram

Raczej ten hejt nie pomógł mu rzucić używek prawda? Bardziej się w nim jeszcze zatracić co najwyżej.
Jak nie wytrzymujesz to popusc. Kleks w majtach to nic takiego . Każdego to czeka prędzej czy później
Czy fanbase zelkow to jakiś czarny charakter z komiksu ?

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Ty i ja to symbole FMa tej strony, ale ja nie zamierzam kryć złych skutków tego zjawiska, jakim jest wpuszczenie do niego nie ukształtowanie jeszcze dobrze emocjonalnie dziewczyn i chłopaków który jest ogromny w fanbase Youtuberów, co doprowadziło do chorego wręcz fanatyctwa i ataku na zadymiarzy.
Niezależnie ile masz lat, to jesteś nieukształtowanum jeszcze chłopakiem albo dziewczyną. Nakręcasz spiralę,nchoć za głupi jesteś, żeby to zrozumieć. Takie kreatury jak ty są narzędziem w mieszaniu w głowach młodzieży i jednocześnie mieszasz w głowach tym pseudo zawodnikom.
Odchodź w końcu i nie wracaj. Świata nie zbawisz, ale chociaż te forum będzie lepsze bez ciebie. Być może będzie jedyny dobry uczynek jaki w życiu zrobisz.

Szczerze?

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Może popełniliśmy błąd budując popularność FMa czym mniej kameralny byłby tym bardziej byłby normalny. Bez tej krytyki,hejtu itp. Czym większy kocioł tym więcej wody się ulewa.

Pamiętasz te czasy kiedy tylko 3-5 osób jarało się erą FMa. Mało nas było ale my wiedzieliśmy czego chcemy.

Teraz to się stało zbyt duża rozrywką dla mas. Śmierć Murana idzie na 800 postów.

To pokazuje że gdzieś nasz wyśniony FM nie jest już tym czym miał być. Stał się mainstreamem który wyprzedził SW.

Czy my chcieliśmy aż takiej popularności i jednak hejtu z tym związanego?

Ciekawe moje przemyślenia filozoficzne z którymi zostawiam Cię na miesiące.

Szczerze?

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Może popełniliśmy błąd budując popularność FMa czym mniej kameralny byłby tym bardziej byłby normalny. Bez tej krytyki,hejtu itp. Czym większy kocioł tym więcej wody się ulewa.

Pamiętasz te czasy kiedy tylko 3-5 osób jarało się erą FMa. Mało nas było ale my wiedzieliśmy czego chcemy.

Teraz to się stało zbyt duża rozrywką dla mas. Śmierć Murana idzie na 800 postów.

To pokazuje że gdzieś nasz wyśniony FM nie jest już tym czym miał być. Stał się mainstreamem który wyprzedził SW.

Co to zjebany skrót masz FMa?? Fejm MMA to znaczy?

Szczerze?

Nawet może lepiej by było gdyby pod KSW czy Gromdą się gotowało w postach, a tam mała grupka zapaleńców siedzi sobie w kameralnym tyci tyci wątku FMa i czeka z wypiekami na małą kameralną galę Fejmu z Bonus vs Taxi czy Krycha vs Ken, ale to już nie wróci... I dlatego ruszyli po kolorowy YouTube co zniszczył FM już kompletnie na łopatki.

Szczerze?

@Dawid _Ozdoba-Legenda

800 postów to My zrobiliśmy! Prawdziwi fani, a nie takie żelki-cukierki jak ty. Ty nic nie zbudowałeś. Narobiłeś burdelu i zrównałeś to z szydzeniem z bezdomnych. Dodatkowo za ciebie kilku normalnych userów poleciało. A Dawid Ozdoba, Młody Muran i być może Rafał Moks targnęło się na życie? Malo ci jeszcze?

Myślę, że prawda jest taka, że my tutaj nie chcemy żelkowego świata FM, ale jest on bezpieczniejszy i zapewnia więcej czystej radości bez toksyn.

Prawda jest taka, że Murany, Załęccy, jacyś kryminaliści czy nawet startujący do wszystkich Bagieta to przejaw toksyczności i fabryki napędzania negatywnych emocji w których wielu z nas się zapędziło za daleko.

To nie jest ani fajnie ani dobre. I to był element mający znaczenie w zaćpaniu się młodego Murana, który miał na głowie gniew całego internetu napędzany przez niby family friendly youtuberów typu Takefun czy Nitrozyniak czy Wardęga.

Dlatego uderzmy się w pierś, ale zauważmy też draskę w oku innych.

Status
Not open for further replies.
Back