Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Ty jesteś winien jego śmierci smyku. Ty i tobie podobni.Śp. Muran jest ofiarą cyberprzemocy
No i narkotyki

Polski dżordż flojda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty jesteś winien jego śmierci smyku. Ty i tobie podobni.Śp. Muran jest ofiarą cyberprzemocy

Narkotyków przede wszystkim i innych wspomagaczy typu sterydy i leki.Śp. Muran jest ofiarą cyberprzemocy
Hejterzy posunęli się jeszcze dalej niż wyzywanie ojca Murana, bo cieszyli się z jego śmierci
Oglądanie tego nie jest proste i trudności wynikają z prostej sprawy jak oddychać będąc zanurzonym w gownie.To nie takie proste. Tym bardziej że Murańscy mieli dużo fizycznego hejtu na konfach.
Ja już swoje napisałem ,że oglądanie FMa nie jest dla wszystkich, bo ludzie za bardzo wczuwają się w te konfy jakby to były ich rodziny.
Oni są za głupi żeby zrozumieć, że dorośli ludzie mają te sztuczne dymy i głupie konfy w dupie.Narkotyków przede wszystkim i innych wspomagaczy typu sterydy i leki.

Czyli jednostka słaba. Zgodnie z teoria Darwina nie jest przystosowana do przeżyciaNarkotyków przede wszystkim i innych wspomagaczy typu sterydy i leki.
Oglądanie tego nie jest proste i trudności wynikają z prostej sprawy jak oddychać będąc zanurzonym w gownie.
Nie spodziewałem się. Trafiłem na WW niedawno i wydaje się bardzo w porządku typem. Zdziwiłem sięWuWunio długo dawał bardzo dużo atencji tym wszystkim wykolejeńcom w stylu Bonusa, Tigera, Sowy itp., sam kiedyś śmiał się, że zarabia na nich gruby hajs, a "traci niewiele". Tworzył wokół nich wrażenie jakby byli wielkimi gwiazdami, przez co sprawił, że dwóm z nich Tigerowi i Bonusowi serio się tak zaczęło wydawać. A gdy owi wykolejeńcy przestali się sprzedawać to Wuwunio ich wyrzucił na śmietnik i zajął innymi rzeczami.
Narkotyków przede wszystkim i innych wspomagaczy typu sterydy i leki.
Wypierdalaj trzepać sobie do umierających bezdomnych wszyscy wiemy, że to cie bardziej ruszaDawid nie tylko. Siedzimy wieki w biznesie FMa, pewnie nikt z nami nie może się równać. Murany naprawdę były ogromnym celem hejtu. Nie bójmy się tego mówić. Tak samo kto szczególnie fizycznie za to odpowiada- Fanbase Youtuberków.
Polski dżordż flojd! ‚Artyści’ wyjdą na ulice?Była już ta sekcja zwłok?
View attachment 56491
Naprawdę nikt tego śmiecia nie wyrzuci? @defthomas? @Dzihados?Dawid nie tylko. Siedzimy wieki w biznesie FMa, pewnie nikt z nami nie może się równać. Murany naprawdę były ogromnym celem hejtu. Nie bójmy się tego mówić. Tak samo kto szczególnie fizycznie za to odpowiada- Fanbase Youtuberków.
Ale co ma hejt do brania używek przez lata? Zobacz jaki wykrecony był już przed pierwszą walka. Nie mówiąc o nagraniu, gdzie pływa po chodniku bez wody.Dawid nie tylko. Siedzimy wieki w biznesie FMa, pewnie nikt z nami nie może się równać. Murany naprawdę były ogromnym celem hejtu. Nie bójmy się tego mówić. Tak samo kto szczególnie fizycznie za to odpowiada- Fanbase Youtuberków.
Podejrzewam że w czasie wojny np teraz na Ukrainie to 24 na dobę ruskich analizująNie można być anty gdy śledzi się tą rzecz 24 h na dobę.
U nas jest taki jeden patolog. Gumowy Siusiak czy jakoś tam.Hejterzy posunęli się jeszcze dalej niż wyzywanie ojca Murana, bo cieszyli się z jego śmierci
Ale co ma hejt do brania używek przez lata? Zobacz jaki wykrecony był już przed pierwszą walka. Nie mówiąc o nagraniu, gdzie pływa po chodniku bez wody.
Podejrzewam że w czasie wojny np teraz na Ukrainie to 24 na dobę ruskich analizują
A ty żeś miał wypierdalać z forum więc wypierdalaj w końcu.Żeś dał porównanie.
Żeś miał tu nie śmiecić swoimi wpisamiŻeś dał porównanie.
Ale co ma hejt do brania używek przez lata? Zobacz jaki wykrecony był już przed pierwszą walka. Nie mówiąc o nagraniu, gdzie pływa po chodniku bez wody.
Siałeś wiatr, burze zbierasz. Tylko Ty wrócisz, Młody Muran już nieTutaj zostaniemy przy swoich zdaniach Dawid. Nie mówię że był święty, ale przypominam Ci że FM osiągnął CHORY pułap popularności plus skutki uboczne tego jak hejt.
@Janusz Sram
I ja nawet nie wytrzymujemy już tej toksyny a co mówić o głównym zainteresowanym.
Murańscy to takie pierwsze króliki doswiadczalne hejtu FMa przez fanbase żelków. Taka jest prawda.

Jak nie wytrzymujesz to popusc. Kleks w majtach to nic takiego . Każdego to czeka prędzej czy późniejTutaj zostaniemy przy swoich zdaniach Dawid. Nie mówię że był święty, ale przypominam Ci że FM osiągnął CHORY pułap popularności plus skutki uboczne tego jak hejt.
@Janusz Sram
I ja nawet nie wytrzymujemy już tej toksyny a co mówić o głównym zainteresowanym.
Murańscy to takie pierwsze króliki doswiadczalne hejtu FMa przez fanbase żelków. Taka jest prawda.
Raczej ten hejt nie pomógł mu rzucić używek prawda? Bardziej się w nim jeszcze zatracić co najwyżej.
Niezależnie ile masz lat, to jesteś nieukształtowanum jeszcze chłopakiem albo dziewczyną. Nakręcasz spiralę,nchoć za głupi jesteś, żeby to zrozumieć. Takie kreatury jak ty są narzędziem w mieszaniu w głowach młodzieży i jednocześnie mieszasz w głowach tym pseudo zawodnikom.@Dawid _Ozdoba-Legenda
Ty i ja to symbole FMa tej strony, ale ja nie zamierzam kryć złych skutków tego zjawiska, jakim jest wpuszczenie do niego nie ukształtowanie jeszcze dobrze emocjonalnie dziewczyn i chłopaków który jest ogromny w fanbase Youtuberów, co doprowadziło do chorego wręcz fanatyctwa i ataku na zadymiarzy.
Szczerze?
@Dawid _Ozdoba-Legenda
Może popełniliśmy błąd budując popularność FMa czym mniej kameralny byłby tym bardziej byłby normalny. Bez tej krytyki,hejtu itp. Czym większy kocioł tym więcej wody się ulewa.
Pamiętasz te czasy kiedy tylko 3-5 osób jarało się erą FMa. Mało nas było ale my wiedzieliśmy czego chcemy.
Teraz to się stało zbyt duża rozrywką dla mas. Śmierć Murana idzie na 800 postów.
To pokazuje że gdzieś nasz wyśniony FM nie jest już tym czym miał być. Stał się mainstreamem który wyprzedził SW.
Czy my chcieliśmy aż takiej popularności i jednak hejtu z tym związanego?
Ciekawe moje przemyślenia filozoficzne z którymi zostawiam Cię na miesiące.
800 postów to My zrobiliśmy! Prawdziwi fani, a nie takie żelki-cukierki jak ty. Ty nic nie zbudowałeś. Narobiłeś burdelu i zrównałeś to z szydzeniem z bezdomnych. Dodatkowo za ciebie kilku normalnych userów poleciało. A Dawid Ozdoba, Młody Muran i być może Rafał Moks targnęło się na życie? Malo ci jeszcze?Szczerze?
@Dawid _Ozdoba-Legenda
Może popełniliśmy błąd budując popularność FMa czym mniej kameralny byłby tym bardziej byłby normalny. Bez tej krytyki,hejtu itp. Czym większy kocioł tym więcej wody się ulewa.
Pamiętasz te czasy kiedy tylko 3-5 osób jarało się erą FMa. Mało nas było ale my wiedzieliśmy czego chcemy.
Teraz to się stało zbyt duża rozrywką dla mas. Śmierć Murana idzie na 800 postów.
To pokazuje że gdzieś nasz wyśniony FM nie jest już tym czym miał być. Stał się mainstreamem który wyprzedził SW.
Czy my chcieliśmy aż takiej popularności i jednak hejtu z tym związanego?
Ciekawe moje przemyślenia filozoficzne z którymi zostawiam Cię na miesiące.