Newsy MMA Userów

Powiem tak, każdy styl który jest skuteczny i pozwala wygrywać walki na wysokim poziomie mi się podoba. Jeśli ktoś nie lubi kontroli zapaśniczej to powinien skupić się na sportach uderzanych a nie na MMA. Merab jest strasznie efektywny co budzi mój podziw i szacunek.
Rozumiem Twój punkt widzenia. Ja jednak lubię inny styl walki. Uwielbiam strikerów i zapaśników.

Stawiam jednak agresję i chęć nokautu, poddania ponad nieskończoną liczbę obaleń i zwycięstwo przez decyzję 5:0.

Szacunek dla Meraba za to, że potrafił dojść na taki poziom i zdominował tak groźnych strikerów jak Aldo, Yan, O’Malley.

Wolę jednak styl dominacji i brutalność Velasqueza, Khabiba i wszechstronność Makhacheva, Cormiera, Jonesa.

knock_out932024_12_08_11_41_49fec21389-d70f-4dbd-abb1-0554f714ff8c.jpg
knock_out932024_12_08_11_41_4995a58dcd-e136-458b-b29e-f9063db841ed.jpg

CHAMA

Wreszcie ktoś ze środowiska to napisał. Strickland nie gryzie się w język i nie musi obawiać się dziczy ze wschodu.

Chimaev ostatnio zabłysnął tym, że obwinił przyjezdnych za wzrost przestępczości w Szwecji. Dla wyrównania dodał, że Beterbiev to wzór do naśladowania.

Dla niezorientowanych, Beterbiev regularnie wrzuca podziękowania i teksty w stylu „ Jesteś niedoścignionym wzorem, najlepszym z nas, wspaniałym…” kierując je pod adresem Kadyrova. Pseudomoralność gości będących na smyczy dyktatora.

Topuria chce zwakować pas i w kwietniu w Miami walczyć z Charlsem o pretendenta. Na moje za szybko mógłby jeszcze przejść drugi raz Volka i kogoś z dwójki Lopes/Evloev i potem lecieć po drugi pas, ma 27 lat więc to katowanie wagi powinno się udać i nie odbijać się aż tak na zdrowiu a tak to piórkowa traci całkowicie sens w tym momencie bo zostało tam dwóch młodych wilków w stawce o pas

Topuria chce zwakować pas i w kwietniu w Miami walczyć z Charlsem o pretendenta. Na moje za szybko mógłby jeszcze przejść drugi raz Volka i kogoś z dwójki Lopes/Evloev i potem lecieć po drugi pas, ma 27 lat więc to katowanie wagi powinno się udać i nie odbijać się aż tak na zdrowiu a tak to piórkowa traci całkowicie sens w tym momencie bo zostało tam dwóch młodych wilków w stawce o pas
Twierdzi że chce odejść przed 30 więc się śpieszy

i tak wróci :fjedzia:

Back