Newsy MMA Userów

KSW chyba sobie ujebało, że będzie jak sieć sklepów Biedronka. Im się wydaje, że jak będą dawać gówno zestawienia na Czechy i Francję to będą takim hegemonem w MMA na tych rynkach jak Portugalczycy w Polsce w handlu. Robienie takich missmatchy szybko się znudzi. Umówmy się Rębacz jeszcze nie jest gotowy na zawodowstwo. Ostatnie 2 na 3 walki przegrał, więc raczej za wielu logicznych argumentów na ten ruch nie ma. Trenerzy też dobrzy agenci. Zamiast poprawić skille, zrobić jeszcze kilka walk to pchają chłopaka na pewną porażke.Ciekaw jestem ilu ludzi obejrzy w Canal+ jak murzyn bije debiutującego Polaka?
Jest jeden zasadniczy argument na zatrudnienie Rębacza - jest tani.

Jest jeden zasadniczy argument na zatrudnienie Rębacza - jest tani.
Czyli moje porównanie KSW do Biedronki było adekwatne. Może rzeczywiście przeciętny polski Janusz włączy sobie Canal + i nawet nie zwróci uwagi, że to debiutant, który jeszcze niedawno na ALMMAch dostawał po łbie jest teraz w KSW. Zresztą Durniat zadba o odpowiednią propagandę w komentarzu. Taki Urban w KSW można powiedzieć. Każde gówno w zaletę zmieni.

IMG_1509.png

A niedawno się zastanawiałem co u gościa... w 06.24 r miał debiut na RIZIN. Chłop warunki i do tego jeszcze młody na HW (26 lat, 193, 210 zasięgu!) wszystkie walki dotąd wygrane w 1 rundach.
Zatem należy życzyć szybkiego powrotu do zdrowia.
Bo Polska waga ciężka teraz to tylko Tybur, a ten ma już 39 lat.

20241130_125709.jpg

Anita (7-6, ostatnio 0-3) teraz walka z Jan-Franiszek :wink: (9-8) doświadczona która ma już 37 lat, ale na koncie walki min. z
✓ Kubota - pkt (19)
✓ Zhang - LKO1 (15)
A wygrała z Scatizzi (2-2 PFL) - SUB1 (22) szybciej niż Ditcheva...

Co to był za weekend w Polskim MMA.

Odkąd redakcja MMA_POLSKA ruszyła z promocją udało się nam wywołać konflikt na linii przygłup Mazur X Piotr Michalak i potężną inbę na linii- Laura Grzyb, Przemek Kosiński, Zabor, Czika Toro, Kornik, Pablito Jóźwiak - w końcu nasze Polskie sportowe poletko MMA wyciąga kij z dupy i zaczyna sobie skakać do gardeł.

Naćpany Pablito obrażający jakiś anonimów od cweli o 4 rano to jest prawdziwa sól polskiego MMA.

Back