Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Merab tak bardzo uciekał od tego zestawienia a i tak dostał Umara
Umar w butachMerab tak bardzo uciekał od tego zestawienia a i tak dostał Umara
Dariusz vs Moicano, o kurwa.
Almeida i śpiewak też dobra waleczka.
Gamer vs Pindolblett?
Gala galą, mnie bardziej jara perspektywa przyszłego rywala Gamrota w takim układzie, nie wierzę w jakiegoś Kleina w Czechach.+ Dwa pojedynki o pas lekkiej i muszej. Piękna gala się szykuje.
Przysapał.
Po poprzednim obraził się na gupie babyKolejny zarzut o molestowanie w drodze…
Teraz atakuje ulanych gości. Nikt nie może czuć się bezpieczny! Krul bierze co chce, kiedy chce i kogo chce.Po poprzednim obraził się na gupie baby
Nie ma przepaści wagowej, a myślałem, że Oli przymasował do Pudziana. W innej walce LabrygaS prawie pod limit.
Merab ma kontro na Cohones View attachment 115712
Merab jest cringowo pozytywny. Zachowania takie jak nagrywanie relacji zaraz po wypadku samochodowym świadczą, że jest pajacem ale tak jak napisałeś ma to swój urok. Jest sobą i nikogo nie udaje. Nic do niego nie mam. Jego styl jednak to antyreklama zapasów i mma. Szanuję, że wygrywa i potrafi dominować. Nie jest to jednak coś co chciałbym oglądać.Nie lubię Meraba za styl walki, ale trochę mu kibicuję, bo jednak
-styl był jaki był, ale pokonał praktycznie całą czołówkę dywizji
-nie chciał walczyć z kolegą pomimo, że zarobiłby za to najwięcej, więc te jego zasady nie są tylko na papierze
-mi akurat podobało się to, że podkreślał, że Umar nie zasłużył na tsa
-widać, że Dankę wkurwia Meraba jako mistrz, a Merab jeszcze go podkurwia
-może i większość jego żartów jest 3/10, ale widać, że nie stoi za tym jakiś zespół PR tylko autentycznie taki jest
-spacyfikował pudla
Także życzę mu, żeby PPV się dobrze sprzedało, bo więcej okazji na procent wpływów miał nie będzie
Jak styl Meraba może być antyreklamą zapasów skoro dzięki nim zdominował i praktycznie wyczyścił dywizję?Jego styl jednak to antyreklama zapasów
Jeszcze zrobił dziecko i zafundował PTSD Pudlowi.Jak styl Meraba może być antyreklamą zapasów skoro dzięki nim zdominował i praktycznie wyczyścił dywizję?
Chodziło mi o zapasy pod mma, które lubię oglądać. Kontrola i skończenie poprzez poddanie lub rozbicie ciężkim gnp.Jak styl Meraba może być antyreklamą zapasów skoro dzięki nim zdominował i praktycznie wyczyścił dywizję?
Powiem tak, każdy styl który jest skuteczny i pozwala wygrywać walki na wysokim poziomie mi się podoba. Jeśli ktoś nie lubi kontroli zapaśniczej to powinien skupić się na sportach uderzanych a nie na MMA. Merab jest strasznie efektywny co budzi mój podziw i szacunek.Chodziło mi o zapasy pod mma, które lubię oglądać. Kontrola i skończenie poprzez poddanie lub rozbicie ciężkim gnp.
Nie odmawiam mu skuteczności. Zarzucam brak efektowności.
Podoba Ci się styl jaki prezentuje Merab? Chciałbyś takiego dominatora w dywizji?