Newsy MMA Userów

Czy czasem walka Mitchell vs Gracie to nie była pierwsza w historii UFC walka dwóch płaskomózgów? Gracie to też plaskoziemca-kretyn.

Wybaczcie, nie jestem w stanie napisać słowa "plaskoziemca" (debil) bez użycia jakiego obraźliwego epitetu.
Sprawa jest bardziej skomplikowana z Gracie. On jeszcze twierdzi, że żyjemy w wielkim oku lol 1:07:30 W tej rodzinie ogólnie wariatów nie brakuje.

IMG_1610.png

Czy czasem walka Mitchell vs Gracie to nie była pierwsza w historii UFC walka dwóch płaskomózgów? Gracie to też plaskoziemca-kretyn.

Wybaczcie, nie jestem w stanie napisać słowa "plaskoziemca" (debil) bez użycia jakiego obraźliwego epitetu.
A mało to wariatów na świecie? Nawet tu na cohones, jak był temat z powodzią, to niektórzy twierdzili, że to rząd robi przez sterowanie pogodą czy inne podobne jazdy :D

Oszczędzę Ci wrzucania tych jego "ogłoszeń". Co jest jakaś plotka to on to ogłasza jako walkę i siłą rzeczy czasem coś trafi, ale zweryfikowanych informacji u niego nie znajdziesz. Na redditcie jest sporo tematów weryfikujących te jego przecieki...
Tutaj pierwszy z brzegu przykład zaraz przed ogłoszeniem Umar Merab ^^

Właśnie chciałem pytać - ten gość coś trafił?

KSW_12_plakat-pl.jpg

Ale to szybko zleciało...
Pudzian zamyślony 12572075d21.png

Dzisiaj mija 15 lat od tej gali, gdzie 126 kg potężny Mario w butach pogonił po ringu 100 kg Najmana! :hi:
A w ostatnich walkach ważyli odpowiednio już mniej (115-118 kg) Pudzian i więcej (110-118 kg) cesarz freaków...

Na karcie także Saidov, Bedorf i Omielańczuk, z rekordem 1-0, gdzie przegrał 2 walki... a później (4-5 UFC).

Ciekawie potoczyły się kariery uczestników walki Baziak vs. Grishin, gdzie wygrał 24 letni Polak (miał 5-1), a skończył karierę 8 lat później z (10-8) gdzie przegrany 25 letni Rusek (miał 4-3) nadal walczy (38-10-2-1NC) (2-3 UFC) (4-0-2 PFL) rok później pokonał samego Wołkowa!, ma też na rozkładzie: Wallace, Łazarz, Knight i porażki z Ankalaev, Tyburą czy Jacoby...

View attachment 116089

Ale to szybko zleciało...
View attachment 116091
Dzisiaj mija 15 lat od tej gali, gdzie 126 kg potężny Mario w butach pogonił po ringu 100 kg Najmana! :hi:
A w ostatnich walkach ważyli odpowiednio już mniej (115-118 kg) Pudzian i więcej (110-118 kg) cesarz freaków...

Na karcie także Saidov, Bedorf i Omielańczuk, z rekordem 1-0, gdzie przegrał 2 walki... a później (4-5 UFC).

Ciekawie potoczyły się kariery uczestników walki Baziak vs. Grishin, gdzie wygrał 24 letni Polak (miał 5-1), a skończył karierę 8 lat później z (10-8) gdzie przegrany 25 letni Rusek (miał 4-3) nadal walczy (38-10-2-1NC) (2-3 UFC) (4-0-2 PFL) rok później pokonał samego Wołkowa!, ma też na rozkładzie: Wallace, Łazarz, Knight i porażki z Ankalaev, Tyburą czy Jacoby...

Widzioł żem na żywo. :jon:

Pamiętam że zabrałem kumpla na galę który kompletnie nic nie wiedział o MMA. Kiedy w którejś walce zawodnicy wylądowali w parterze zapytał "czy to jest normalne że jeden chłop leży na drugim?" Wtedy spojrzałem na niego i nie wiedziałem co odpowiedzieć, dziś już wiem że nie, nie jest to normalne. :beczka:

gf-LLYh-wZ8Y-dzJ7_mariusz-pudzianowski-1280x960.png

Widzioł żem na żywo. :jon:

Pamiętam że zabrałem kumpla na galę który kompletnie nic nie wiedział o MMA. Kiedy w którejś walce zawodnicy wylądowali w parterze zapytał "czy to jest normalne że jeden chłop leży na drugim?" Wtedy spojrzałem na niego i nie wiedziałem co odpowiedzieć, dziś już wiem że nie, nie jest to normalne. :beczka:

gf-LLYh-wZ8Y-dzJ7_mariusz-pudzianowski-1280x960.png
No właśnie, wtedy o debiucie Pudziana się mówiło pewnie więcej niż np. o walce Jana o pas UFC z Reyesem... i wielu dopiero co dowiedziało się o tym MMA...
Ten napis na plakacie "Realne walki w formule MMA" :wink: :lol: też wiele tu mówi!

Powstaje NOWA SIŁA MMA NA ŚWIECIE

GFL

Patrzcie jakie znakomitości w rosterze - to się oficjalnie powinno nazywać Geriator

Luke Rockhold, Hector Lombard, 50-letni Werdum, Andrzej Orłowski, Junior Dos Santos XD - ALE CYRK haha. Wanderlei Silva! FRANK MIR! Parlahres wraca po 150 latach.

Co co co co... Karolina Owczarz???????

Warunek udziału - musisz mieć 45+ i być 10 lat post-prime.

Mehmet powinien tam trafić.

1733947448504.png

Back