Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Podziemski człowieku. Coś ci powiem. Ty oszukałeś 40 milionów Polaków !!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
podziemski raczej odpada, chuj mu w oko
Pomarzyć dobra rzecz.tego to lepiej niech nie powuluja do kadry, jego gra to jest jakis dramatSochan będzie w ostatnim roku rookie kontraktu - nie przyjedzie.
Pomarzyć dobra rzecz.
Kadra to jest dramat. Jeremiasz po dobrym melanżu i talerzu pierogów robi tam każdego.tego to lepiej niech nie powuluja do kadry, jego gra to jest jakis dramat

Widzieli wczoraj Mavs z Bryłkami?
Game-winner sezonu, jebany Irving ma skilla jak mało kto. Takiego hooka wsadzić, wow, respekt.

rakiety wrzuciły 6 bieg, gonią warriors i nie są w tym pościgu bez szans.Mavs, Suns, Lakers, Warriors w playinach, ktoś się tutaj bardzo rozczaruje. Mavericks mogą się jeszcze z tego wykaraskać i wskoczyc do top6, w przyszłym tygodniu grają 2x z Kings akurat. Natomiast Suns mają przejebany terminarz na koniec sezonu: 2x Pels, 2x Sota, 2x Clippers, po meczu z Cavs, Nuggets, OKC i Kings, najtrudniejszy kalendarz gier ze wszystkich drużyn w lidze.

Na początku kwietnia ma być już gotowy do gry, ale nie wiem czy od razu będzie grał, pewnie zależy od tego czy utrzymają w miarę bezpiecznie 6 miejsce.a jak szóstki?
hans zdąży na playoffs/play in?
o 6 miejsce będzie trzeba trochę się nabiegać.Na początku kwietnia ma być już gotowy do gry, ale nie wiem czy od razu będzie grał, pewnie zależy od tego czy utrzymają w miarę bezpiecznie 6 miejsce.
Heat dzisiaj w nocy wygrali, Sixers wpierdol i już w playino 6 miejsce będzie trzeba trochę się nabiegać.
1,5 wygranej nad 8 miami.
patrzę w terminarz i ciężka trasa po kaliforni plus suns.
ostatnie 10 meczów to takie pół na pół z ekip o coś grających.
ósemkę mają w zasadzie pewną, bo niżej bulls i hawks są tam chyba za karę.
oczywiście magic mogą dać się złapać, natomiast knicks raczej nie.
są za mocni w tej chwili.

końcówka sezonu będzie ciekawa.Heat dzisiaj w nocy wygrali, Sixers wpierdol i już w playin![]()
Howard mógłby być lepszą opcją niż siedniomilowy IsaiahIsaiah Thomas w Suns na 10-dniowym, Ci się nie pierdolą, jeszcze jakiegoś Melo, albo Howarda odkurzą przed playoffami![]()
ja im kibicuje od dawna, ale w tym sezonie to jest zawał serca co oni wyprawiają na parkiecie i poza. Tak jakby tam nikt nie wiedział co ma robić. Isaiah w dzisiejszej NBA totalnie nie istnieje i nie ma sensu.Isaiah Thomas w Suns na 10-dniowym, Ci się nie pierdolą, jeszcze jakiegoś Melo, albo Howarda odkurzą przed playoffami![]()
Lejkersi wezmą sędziów ze sobą.rakiety lecą.
9-te z rzędu.
w takim tempie będą grać w play in z lakersami, ale u siebie.
8 miejsca raczej nie złapią.
terminarz też mają ciężki.
dwa razy utah, raz portland, a pozostali przeciwnicy w grze o rozstawienie.
nie spodziewałem się takiej serii w ich wykonaniu, tym bardziej, że grają bez senguna.

jeżeli brooks znowu będzie chciał zniszczyć starego lebrona, to nie będzie takiej potrzeby.Lejkersi wezmą sędziów ze sobą.
![]()

LBJ to jest fenomen. Kiedyś byłem hejterem teraz jestem fanem i szanuje w chuj. Gość zarobiony na 10 pokoleń, pierścienie zdobyte, rekordy zrobił nie do pobicia nigdy, leci 20 sezon w lidze i jak mu się chce to jedzie z każdym jak ze szmatą.jeżeli brooks znowu będzie chciał zniszczyć starego lebrona, to nie będzie takiej potrzeby.
![]()

najlepszy gracz swoich czasów, to na pewno.LBJ to jest fenomen. Kiedyś byłem hejterem teraz jestem fanem i szanuje w chuj. Gość zarobiony na 10 pokoleń, pierścienie zdobyte, rekordy zrobił nie do pobicia nigdy, leci 20 sezon w lidze i jak mu się chce to jedzie z każdym jak ze szmatą.
![]()