aptekarzovereema
WSOF Bantamweight
Boston co robi z gsw właśnie 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
OdrobiąBoston co robi z gsw właśnie![]()
Gobert zagrał 448 minut więcej od Wembanyamy, Davis zagrał 529 minut więcej od Wembanyamy. Przy ich MPG, to jest 13-15 meczów więcej, a są za nim w dwóch kluczowych statystykach.
To nie jest nagroda drużynowa tylko indywidualna, że tam biegają same kasztany wokół niego, to już inna sprawa. Pewnie nie dostanie tej statuetki, ale Wemba to najlepszy obrońca w lidze, takiego impactu w D podczas rookie sezonu nawet Duncan nie miałtak i oboje grają w dużo lepszych zespołach, nie chce mi się sprawdzać ale bardziej wyznacznikiem byłyby tu staty na 100 posiadań rywali - hype na Wembiego zasłużony, ale bez przesady, jak dpoy może być zawodnik z drużyny z jednym z gorszych defensywnych rankingów ligi? Minesota jest druga, Llakers 16, a Spurs… 27 defensywa ligi ;)
Benek to jest wyjątkowej klasy leser. Ma kontrakt na 40mln$ gwarantowany na przyszły sezon, najgorszy kontrakt w lidze.ben nie dokończy sezonu.
ponad dwa lata temu trafił na brooklyn.
zagrał 57 meczów na 190 możliwych.
niestety papiery na granie to nie wszystko.
dlatego doceniam tych wszystkich gości, którzy mają 15+ sezonów w nogach.
nie wspominając już o 20+.
w tym jeszcze tak, w przyszłym już nie.Ma kontrakt na 40mln$ gwarantowany na przyszły sezon, najgorszy kontrakt w lidze.
ten chłopak z denver #8Ant co game winnning blok zasadził.
![]()
Wiązałem z nim wielkie nadzieje po rookie sezonie, kozak w transition d, bronił każdą pozycję, mega dobry przegląd pola i dryg do rozgrywania, tylko z rzutem były problemy. Ten kontrakt, to mu jeszcze w Sixers dali, ale później po pierwszym rozjebaniu pleców, popsuł się chłopak całkowicie.Benek to jest wyjątkowej klasy leser. Ma kontrakt na 40mln$ gwarantowany na przyszły sezon, najgorszy kontrakt w lidze.
w tym jeszcze tak, w przyszłym już nie.
kontrakt będzie spadający- wyjątkowy zapychacz salary dla tankującej drużyny.
inną sprawą jest, czy jest on potrzebny nets.
a jeszcze ciekawszą, jak się tego pozbyć.
nets potrzebują przebudowy, ale bez tankowania, bo swój draft oddają w najbliższych latach.
Muszę sobie wieczorem mecz obejrzeć, ale już widziałem na TT podśmiechujki z Tatuma, że nie trafiał w crunch, jakichś ez open rzutów, które mogły dać prowadzenie, czyli standard, jak nie idzie, nie licz na Jaśkaten chłopak z denver #8
watson!
też się postarał.
zobaczyłem wynik i pomyślałem, że pat riley wrócił na ławkę knicks.Knicks pokonani, 79:73, ależ to było widowisko, UFC Miami bez podjazdu do tego festiwalu cegieł w MSG
Davis jest miękkim chujem robiony. Mental na poziomie wiadra z gównem. Sabonis to dużo lepszy i wszechstronny zawodnik.
Ale póki co to Davis ma pierścionekDavis jest miękkim chujem robiony. Mental na poziomie wiadra z gównem. Sabonis to dużo lepszy i wszechstronny zawodnik.
Pierścionek ma nawet Jordan Poole.Ale póki co to Davis ma pierścionek
I zan tabak!!!Pierścionek ma nawet Jordan Poole.
żaden argument.
Nawet? Oglądałeś tamte mecze? On był ważnym ogniwem w tej ukladance.Pierścionek ma nawet Jordan Poole.
żaden argument.
Nawet? Oglądałeś tamte mecze? On był ważnym ogniwem w tej ukladance.
To że teraz gra piach to co innego.
Lepiej być Davisem z pierścionkiem niż Barkleyem z bólem dupy o pierścionek
Davis musiałby mieć kozackiego centra obok siebie.Ja tam wolałem Barkleya jako zawodnika. Davis jest niesamowicie przereklamowany, a po dołączeniu do Lakers to w ogóle wybiło poza skalę.
W tamtym roku Canal + miał. Fajne mecze były. Lubie NCAA w chuj.jeszcze miesiąc i playoffy, ale ten czas zapierdala…
@Risky jak idzie z oglądaniem?
ktoś u nas pokazuje march madness?
Dwa lata temu chyba mieli, a nie w zeszłym. C+ nabyło prawa do MM wtedy ze względu na Sochana, teraz wątpię żeby ktoś u nas miał, już by było jakieś info.W tamtym roku Canal + miał. Fajne mecze były. Lubie NCAA w chuj.
Możliwe , że dwa faktycznie. Bo wtedy grał pierwsze skrzypce ten wysoki co teraz robi furore w Eurolidze Manek. Pamiętam , że grał jeszcze w finale McCormack co go Igor trenował w Napoli albo Besiktasie.Dwa lata temu chyba mieli, a nie w zeszłym. C+ nabyło prawa do MM wtedy ze względu na Sochana, teraz wątpię żeby ktoś u nas miał, już by było jakieś info.