NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

40 letni LeBron nawet z takim cieniasami jak PTB musi ciągnąć Lakersów, Ham póki co trochę nie bardzo ich umie ustawić w ataku, czasem to oczy bolą od patrzenia jak grają, DLO fajnie rozgrywa + jeszcze LBJ, ten atak powinien dużo płynniej chodzić, sporo strzelców mają, a tu taka niezgrabna gra. Wiadomo, że początek sezonu, jeszcze Vincent im się połamał, ale myślałem, że trochę lepiej będą wyglądać, jako drużyna to średnio po obu stronach parkietu na ten moment.

Tak swoją drogą, James 63% efg w tym sezonie i 84% jak idzie do obręczy, 54/64 FG spod kosza, znowu jebany przesiedział lato w kriokomorze.
Można go nie lubić, ale sportowo fenomen.

Ja go lubię, LeBron to "moje czasy", wiadomo, że GOAT, a nie jakieś tam Jordany :lesnarhappy:
Kareem-abdul-jabar GIFs - Get the best GIF on GIPHY

:wink:

40 letni LeBron nawet z takim cieniasami jak PTB musi ciągnąć Lakersów, Ham póki co trochę nie bardzo ich umie ustawić w ataku, czasem to oczy bolą od patrzenia jak grają, DLO fajnie rozgrywa + jeszcze LBJ, ten atak powinien dużo płynniej chodzić, sporo strzelców mają, a tu taka niezgrabna gra. Wiadomo, że początek sezonu, jeszcze Vincent im się połamał, ale myślałem, że trochę lepiej będą wyglądać, jako drużyna to średnio po obu stronach parkietu na ten moment.

Tak swoją drogą, James 63% efg w tym sezonie i 84% jak idzie do obręczy, 54/64 FG spod kosza, znowu jebany przesiedział lato w kriokomorze.
Gortat powiedział wczoraj że LeBron jest już skończony i biega jak emeryt

Gortat powiedział wczoraj że LeBron jest już skończony i biega jak emeryt
jeśli porównuje LeBrona teraz do LeBrona z pierwszych lat w Cavs czy w Miami to rzeczywiscie sie może wydawać że LBJ to emeryt :beczka:

Marcin pokazuje że ktoś może być w miarę dobry w jakieś profesji ale przy tym chuja znać sie na tej profesji

Ciekawe czy B3 Suns zagra ze sobą więcej meczów niż KD, JH i KI w Nets.

mam wrażenie, że nie zagrają - ale pocieszające jest, że nawet bez Beala ta ekipa zaczyna wyglądać lepiej i może coś ugrają w tym sezonie. Najważniejsze, żeby Durant i Booker grali tak jak grają i się nie połamali przed playoffami.

Magic fajna, młoda ekipa, nie dziwie się, że lubisz ich oglądać @yonigga. Oglądam ich dzisiaj z Raptors, to całkowicie zamknęli Toronto, połowa trzeciej kwarty, a Raptors oddali 25 rzutów z gry mniej od Orlando, pojebana statystyka, to nie są jakieś faule, tylko zabieranie miejsca do gry, Toronto nie bardzo wie jak piłkę kozłować żeby oddać rzut i nie stracić posiadania.
Ogólnie Magic top2 obrona ligi w tym momencie, ciekawe jak dalej będą wyglądać, widziałem w sumie ich dwa mecze w tym sezonie, dzisiejszy gdzie gwałcą Raptors i ostatni z Pacers, tylko Indianie akurat wybitnie trójka nie siedziała.

Dzisiaj już Indiana odblokowana, idą na 300+ z Hawks, w swoim stylu :lol:

Widać znasz się na baskecie.
Wpisz sobie w gogle: Lauri Markkanen
:beczka:
Ty mnie nie ucz koszykówki kolego bo ja Lauri Markkanena oglądałem już w jego debiutanckim sezonie w Bulls. Finów wciągniemy lekkim chujem. Igor nawet tak ustawi obronę żeby Lauri miał same ISO.

Ty mnie nie ucz koszykówki kolego bo ja Lauri Markkanena oglądałem już w jego debiutanckim sezonie w Bulls. Finów wciągniemy lekkim chujem. Igor nawet tak ustawi obronę żeby Lauri miał same ISO.
No no ciekawe skoro rok temu na eurobaskecie na cipe 30pkt dostali, a skład mocniejszy raczej nie będzie.
:beczka:

Back