Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stowarzyszenie "Polska katolicka, nie laicka" stworzyła petycję pt. Bluźnierczy spęd w Boże Ciało – zaprotestuj! mającą na celu odwołania tegorocznego Mystic Festival.
Co ciekawe, podpisało ją prawie 3200 osób.![]()
Festival w sobote??Stowarzyszenie "Polska katolicka, nie laicka" stworzyła petycję pt. Bluźnierczy spęd w Boże Ciało – zaprotestuj! mającą na celu odwołania tegorocznego Mystic Festival.
Co ciekawe, podpisało ją prawie 3200 osób.![]()
Środa - sobota.Festival w sobote??
Mam na mysli to, ze sobota to normalny dzien na festiwal, a oni sugeruja, ze specjalnie w Boze CiałoŚroda - sobota.
Znaczy no, festiwal rzeczywiście odbywa się w Boże Ciało, ale organizatorzy byliby głupi, gdyby nie skorzystali z tego terminu. To jest naturalny kandydat na długi weekend, więc aż się prosi wrzucenie tu kilkudniowej imprezy.Mam na mysli to, ze sobota to normalny dzien na festiwal, a oni sugeruja, ze specjalnie w Boze Ciało
Shiiiitt
Ależ to jest okrutna rozpiska.
Na 90% się wybieram.
A czasem nie mieli sypnąć jeszcze jakimś deathmetalem? Czy już mi się jebią imprezy?Jeszcze ma coś dużego punkowego wlecieć czyli pewnie Analogsi. Za dużo tego punku trochę.

Dead Congregation to chyba było ostatnie co z deathmetalu mieli do zapowiedzenia.A czasem nie mieli sypnąć jeszcze jakimś deathmetalem? Czy już mi się jebią imprezy?![]()

U mnie ostatnio wjechał Road to Mystic: Showcase z Medico Peste, Belzebongiem, Snakes Snakes Snakes i Her. Bardzo fajny miks kompletnie różnych gatunków, choć jazz w wykonaniu Her mnie zmiażdżył.W styczniu i lutym po jednym koncercie, marzec na spokojnie i w kwietniu trzeba już coś przypierdolić.
W piątek Arkona w Szczecinie, a za tydzień Machine Head w Warszawie.
W ogóle tak patrzę na festiwal Owsienki i warto pogratulować festiwalowi, że po tylu latach w końcu zapowiadają zespoły i podają konkretny dzień i godzinę występu. Szkoda tylko, że z ciężkiego grania to tylko czwartek zapowiada się dobrze, bo Crowbar tego dnia jest we Wrocławiu, Thy Art też jakoś wtedy gra w Polsce, a Testament parę dni później. Z jednej strony mogliby coś dorzucić ale z drugiej ograniczenie pobytu na tym lotniskowym spędzie jest na plus.