muzyka metalowa.

Stowarzyszenie "Polska katolicka, nie laicka" stworzyła petycję pt. Bluźnierczy spęd w Boże Ciało – zaprotestuj! mającą na celu odwołania tegorocznego Mystic Festival.:beczka:

Co ciekawe, podpisało ją prawie 3200 osób. :stevecarell:

IMG_7129.jpeg

Stowarzyszenie "Polska katolicka, nie laicka" stworzyła petycję pt. Bluźnierczy spęd w Boże Ciało – zaprotestuj! mającą na celu odwołania tegorocznego Mystic Festival.:beczka:

Co ciekawe, podpisało ją prawie 3200 osób. :stevecarell:
Festival w sobote??

Mam na mysli to, ze sobota to normalny dzien na festiwal, a oni sugeruja, ze specjalnie w Boze Ciało
Znaczy no, festiwal rzeczywiście odbywa się w Boże Ciało, ale organizatorzy byliby głupi, gdyby nie skorzystali z tego terminu. To jest naturalny kandydat na długi weekend, więc aż się prosi wrzucenie tu kilkudniowej imprezy.

Z resztą, wszystkie karnety czterodniowe się wyprzedały, więc w tym szaleństwie zdecydowanie jest metoda.

Polecam otwarcie się na inne kierunki, bo można pominąć, nie sprawdzając jako metalowiec. Słuchając tych technicznych utworów, solówek można od razu "rozumieć" inne skomplikowane gatunki. To jest jeden z najlepszych utworów mojego życia, obok Nile, Deicide

W styczniu i lutym po jednym koncercie, marzec na spokojnie i w kwietniu trzeba już coś przypierdolić.
W piątek Arkona w Szczecinie, a za tydzień Machine Head w Warszawie.
:bleed:

W ogóle tak patrzę na festiwal Owsienki i warto pogratulować festiwalowi, że po tylu latach w końcu zapowiadają zespoły i podają konkretny dzień i godzinę występu. Szkoda tylko, że z ciężkiego grania to tylko czwartek zapowiada się dobrze, bo Crowbar tego dnia jest we Wrocławiu, Thy Art też jakoś wtedy gra w Polsce, a Testament parę dni później. Z jednej strony mogliby coś dorzucić ale z drugiej ograniczenie pobytu na tym lotniskowym spędzie jest na plus.

W styczniu i lutym po jednym koncercie, marzec na spokojnie i w kwietniu trzeba już coś przypierdolić.
W piątek Arkona w Szczecinie, a za tydzień Machine Head w Warszawie.
:bleed:

W ogóle tak patrzę na festiwal Owsienki i warto pogratulować festiwalowi, że po tylu latach w końcu zapowiadają zespoły i podają konkretny dzień i godzinę występu. Szkoda tylko, że z ciężkiego grania to tylko czwartek zapowiada się dobrze, bo Crowbar tego dnia jest we Wrocławiu, Thy Art też jakoś wtedy gra w Polsce, a Testament parę dni później. Z jednej strony mogliby coś dorzucić ale z drugiej ograniczenie pobytu na tym lotniskowym spędzie jest na plus.
U mnie ostatnio wjechał Road to Mystic: Showcase z Medico Peste, Belzebongiem, Snakes Snakes Snakes i Her. Bardzo fajny miks kompletnie różnych gatunków, choć jazz w wykonaniu Her mnie zmiażdżył.

Za to pojutrze Hypocrisy + Abbath :antonio:

Back