muzyka metalowa.

20.01 będzie zapowiedź kolejnych zespołów i rozpiska dni kto kiedy gra.
Ogólnie suszę zęby też na Limp Bizkit więc liczę, że kilka zespołów będzie jednak piątek/sobota.

O 18 podział na sceny. @Papieżak ty się orientujesz czy coś jeszcze będzie czy już full?
6164.jpg

O 18 podział na sceny. @Papieżak ty się orientujesz czy coś jeszcze będzie czy już full?
View attachment 138476
To już full. Mogą się zdarzyć jakieś randomowe dorzuty w ciągu kolejnych miechów. Nie zdziwi mnie powtórka z zeszłego roku pt. pre-warm-up day, czyli jakieś 2x grindcore wrzucone we wtorek do Wydziału Remontowego (Doki 4).

Poniżej rozpiska z podziałem na dni. Jest gęsto jak skurwysyn.

Wybiera się ktoś z Was? @Jeff @Olo @Kraszer @Mmayhem

To już full. Mogą się zdarzyć jakieś randomowe dorzuty w ciągu kolejnych miechów. Nie zdziwi mnie powtórka z zeszłego roku pt. pre-warm-up day, czyli jakieś 2x grindcore wrzucone we wtorek do Wydziału Remontowego (Doki 4).

Piątek i sobota.

Neh, w tym roku o festiwalach i większych koncertach to ja dopiero zacznę myśleć i planować pod koniec maja czy gdzieś nie jechać, taka sytuacja

Chciałbym piątek, zobaczę czy się uda wyrwać.

Sevendust w pół godziny zaorali co się dało, gdyby dać im jeszcze kilkanaście minut to by można byłoby zamykać.

Alter Bridge solidne, ciężkie ale bardzo monotonne na dłuższą metę, brak pazura. Brzmieli jak najbardziej podstawowa ciężka kapela kiedykolwiek.

A w te Daughtry to ja mam wyjebane.

Dzięki temu, że poszedłem napić się wody w trakcie koncertu Daughtry to udało mi się złapać z wokalistą i perkusistą z Sevendust, którzy akurat szli coś przekąsić. Naprawdę fajne chłopaki. Pogadali na luzie, strzelili fotkę, podziękowali za obecność na koncercie i zapowiedzieli, że szybko wrócą do Polski.

Back