Papieżak
UFC Welterweight
Tak, literówka wjechała.Chyba Godsmack, o ile to jeden z zespołów które słuchałem za nastolatka... Raptem 30 lat temu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, literówka wjechała.Chyba Godsmack, o ile to jeden z zespołów które słuchałem za nastolatka... Raptem 30 lat temu![]()
To już full. Mogą się zdarzyć jakieś randomowe dorzuty w ciągu kolejnych miechów. Nie zdziwi mnie powtórka z zeszłego roku pt. pre-warm-up day, czyli jakieś 2x grindcore wrzucone we wtorek do Wydziału Remontowego (Doki 4).O 18 podział na sceny. @Papieżak ty się orientujesz czy coś jeszcze będzie czy już full?
View attachment 138476
To już full. Mogą się zdarzyć jakieś randomowe dorzuty w ciągu kolejnych miechów. Nie zdziwi mnie powtórka z zeszłego roku pt. pre-warm-up day, czyli jakieś 2x grindcore wrzucone we wtorek do Wydziału Remontowego (Doki 4).
Poniżej rozpiska z podziałem na dni. Jest gęsto jak skurwysyn.
Wybiera się ktoś z Was? @Jeff @Olo @Kraszer @Mmayhem
To już full. Mogą się zdarzyć jakieś randomowe dorzuty w ciągu kolejnych miechów. Nie zdziwi mnie powtórka z zeszłego roku pt. pre-warm-up day, czyli jakieś 2x grindcore wrzucone we wtorek do Wydziału Remontowego (Doki 4).
czy gdzie nie jechać
?Gdyby to nie był wtorek...17 lutego w Warszawie Napalm Death + goście.
Akurat mam wtedy delegację z pracy więc ...![]()

Też mam.Bilety na Furia gra kino kupione
Nie mogę się doczekać![]()
Koncert odbędzie sięTeż mam.
Do jakiego miasta się wybierasz?

Furia i Mgła na żywo to coś wspaniałegoBilety na Furia gra kino kupione
Nie mogę się doczekać![]()

Poznań BykuTeż mam.
Do jakiego miasta się wybierasz?

Pierwszy raz będę widział Furię na żywo. Mgła chyba ma coś nowego nagrywać więc liczę, że też zobaczę ich na żywo.Furia i Mgła na żywo to coś wspaniałego![]()
Może uda się spiknąć, bo też się nad tym zastanawiamPoznań Byku![]()