muzyka metalowa.

To kto z szanownego grona ostatecznie wpada? :kawulpokapoka:

1776280714574.png

Nowy Lamb of God przesłuchany. Bardzo fajna płyta, nie rozumiem czemu wiara kręci nosami. Zespół nawet się nie kryje, że od kilku płyt grają, już tylko dla zabawy. Bilecik na High Vis kupiony :bleed: Od wczoraj wbijam płyty do aplikacji Discogs, słucham do tego dużo muzyki i życie jest piękne :happy dance::blablabla:

Czyli w tym roku deweloperuchy wygrały. Ogromna szkoda, że Mystic odchodzi ze stoczni. Miejsca z lepszym klimatem nie znajdą. Żadnych przecieków dot. nowej lokalizacji nie mam. Jedynie, jako lokals, mogę obstawić, że rozegra się to wszystko między "błoniami" Polsat Plus Areny/halami Amber Expo oraz odrolnionymi gruntami na Wyspie Sobieszewskiej. Inne opcje to potencjalnie Twierdza Wisłoujście lub nieużytki w rejonie Dolnego Miasta, jednak te miejscówki z marszu odrzucam.
Plac Zebrań na pewno nie wchodzi w grę, bo będą tam stawiać nową operę.

Ostatnia opcja to Park Reagana, ale myślę, że to zbyt popularne miejsce by blokować je takim festiwalem. Z drugiej strony, w ostatnich latach odbywał się tam festiwal teatrów ulicznych, który się sprawdzał w tamtej lokalizacji.

Gdzie by nie wylądowali, wiernie kibicuję tej imprezie. Oby faktycznie za zmianą miejscówki poszedł rozwój festiwalu.

Static-X odwołuje wszystkie swoje koncerty do końca roku z powodów zdrowotnych. Szkoda strasznie. Bardzo chciałem ich zobaczyć ponownie na Mysticu. Ciekawe kto wpadnie na zastępstwo.

Static-X odwołuje wszystkie swoje koncerty do końca roku z powodów zdrowotnych. Szkoda strasznie. Bardzo chciałem ich zobaczyć ponownie na Mysticu. Ciekawe kto wpadnie na zastępstwo.
Jak myślicie? Co wleci na zastępstwo? Ogarną coś konkretnego czy zrobią przerzutki z innych scen?

Back