Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli chcesz się wybrać na Narodowy, koniecznie płyta. Byłem na Rammsteinie pod sceną i miałem świetny dźwięk. Natomiast na trybunach jest taka sraka, że szkoda na to kasy.W przyszłym roku trasa Iron Maiden na 50 lat działalności. Sierpień Warszawa, ale jeszcze się zastanawiam czy jechać na gówniany stadion narodowy i kupić bilety na płytę w celu uniknięcia zniekształceń akustycznych pod dachem, czy też może kierunek Berlin. Jedna z ostatnich jesli nie ostatnia okazja na koncert na żywo.
Na trybunach już byłem dwa lata temu i z trudem mogłem rozpoznać niektóre utwory.Jeśli chcesz się wybrać na Narodowy, koniecznie płyta. Byłem na Rammsteinie pod sceną i miałem świetny dźwięk. Natomiast na trybunach jest taka sraka, że szkoda na to kasy.
Będzie słuchane! Od siebie polecam najnowszy album Aluk Todolo. Pierdolone złoto . Swoją drogą, ten zespół będzie supportem Furii podczas jesiennej trasy po Polsce.Nowe Blood Incantation to sztos, że klękajcie narody
Byłem na trybunie, co prawda tylko na 1 koncercie ale dźwięk był bdb, nie było problemu żeby usłyszeć jaki utwór jest grany i co wokalista śpiewa.Jak już o obiektach mowa. Kto był na Tauronie? Płyta czy trybuna?
Reszta wikszych obiektów w pl jest spoko. Tylko narodowy to wyjątkowej klasy bubel w dziedzinie akustyki.Jak już o obiektach mowa. Kto był na Tauronie? Płyta czy trybuna?
No to mamy pierwsze ogłoszenia na Mystic Festival. In Flames zajebiście mnie cieszy. Byłem na ich koncercie na Woodzie w 2018, podczas którego wyłowiłem z młynu półprzytomną dupeczkę... Kurrr kiedyś to było
Znajomy też chwalił Exodus za to, że są kapitalni na żywo, więc na pewno chętnie się wybiorę.
Oj ostatni tydzień fiński też ostatnio dostarczył. Wjechały: Beherit, Archgoat, Onassi Pauzu oraz Apocalyptica. Wpadajcie na wszystkie dni. Ten festiwal zawsze oddaje.King Diamond na Mystic
Trzeba być!
Ostatnio robiłem podejście do Beherit, brzmi to jak jakiś post- black metal, muszę przesłuchać dokładniej. Oj Pauzu, też bym zobaczył chętnie.Oj ostatni tydzień fiński też ostatnio dostarczył. Wjechały: Beherit, Archgoat, Onassi Pauzu oraz Apocalyptica. Wpadajcie na wszystkie dni. Ten festiwal zawsze oddaje.
Btw. widziałem w 2022 Kinga z Mercyful Fate i to było czyste złoto. Nie wierzę w to, że w 2025 zagra gorzej niż wtedy.
Korzystam jako lokals i biorę wszystkie Mystiki w ciemno. Co by nie mówić, mieszkanie 20 minut od Stoczni robi robotę i daje mi ogromny komfort przy zakupie biletów. I fakt. Coraz mniej zespołów z działki metalowej mi zostało do obejrzenia na żywoOstatnio robiłem podejście do Beherit, brzmi to jak jakiś post- black metal, muszę przesłuchać dokładniej. Oj Pauzu, też bym zobaczył chętnie.
@J.K Ty farciarzu
Ogólnie Gdańsk bardzo ciekawe miasto, więc jak wpadnę na festiwal, to zostanę na kilka dni. Oczywista sprawa, że będziemy się łapać GościuKorzystam jako lokals i biorę wszystkie Mystiki w ciemno. Co by nie mówić, mieszkanie 20 minut od Stoczni robi robotę i daje mi ogromny komfort przy zakupie biletów. I fakt. Coraz mniej zespołów z działki metalowej mi zostało do obejrzenia na żywo
Swoją drogą @Jeff trzeba się będzie koniecznie złapać w tym roku na festiwalu, jeśli podejmiesz decyzję o wpadnięciu tutaj.
Klasa. Jakbyś chciał ogarnąć jakieś zwiedzanie, daj znać. Podrzucę trochę mniej mainstreamowych miejscówek. Znam to miasto lepiej od własnej kieszeni i chętnie podzielę się wiedzą.Ogólnie Gdańsk bardzo ciekawe miasto, więc jak wpadnę na festiwal, to zostanę na kilka dni. Oczywista sprawa, że będziemy się łapać Gościu
Będzie korzystane z tej wiedzy, bo wiem że to miasto ma potencjał by zachwycićKlasa. Jakbyś chciał ogarnąć jakieś zwiedzanie, daj znać. Podrzucę trochę mniej mainstreamowych miejscówek. Znam to miasto lepiej od własnej kieszeni i chętnie podzielę się wiedzą.
Ja tam się jaram Suicidal Tendencies. Słucham ich od lat i od dawna chcę się wybrać na ich koncert. Wiem, że to już nie ta forma, ale w chuju to mam. Musze ich zobaczyć.Wasp i pentagram, na mystic
Jak tak dalej pójdzie, to karnet na wszystkie dni będę musiał kupić.
MR BUNGLE!!!!!!!!!!!!Ja tam się jaram Suicidal Tendencies. Słucham ich od lat i od dawna chcę się wybrać na ich koncert. Wiem, że to już nie ta forma, ale w chuju to mam. Musze ich zobaczyć.
Ciekawe co jutro dopełni set "tygodnia amerykańskich legend". Dawać Cannibal Corpse albo Mr Bungle
Mr Bungle to moje marzenie koncertowe nr 1. Patton na żywo to chyba mój ulubiony frontman. Chłop jest nie do podrobienia. Pewnie już wrzucałem to nagranie, ale chuj. Wrzucę jeszcze raz (timestamp zaznaczony). Dead Cross zagrał może dla dwustu osób na popowym Openerze, ale kurwa było warto tylko dla tego momentu. Wyciągnięcie jakiegoś grubego kuca z tłumu i to co się potem działo to jebane złoto. Jeszcze typ otrzymał pałeczki od Lombardo.MR BUNGLE!!!!!!!!!!!!
Kanibale są prawie co roku u nas, a Mike Patton nie
Mr Bungle to moje marzenie koncertowe nr 1. Patton na żywo to chyba mój ulubiony frontman. Chłop jest nie do podrobienia. Pewnie już wrzucałem to nagranie, ale chuj. Wrzucę jeszcze raz (timestamp zaznaczony). Dead Cross zagrał może dla dwustu osób na popowym Openerze, ale kurwa było warto tylko dla tego momentu. Wyciągnięcie jakiegoś grubego kuca z tłumu i to co się potem działo to jebane złoto. Jeszcze typ otrzymał pałeczki od Lombardo.
Mr Bungle to moje marzenie koncertowe nr 1. Patton na żywo to chyba mój ulubiony frontman. Chłop jest nie do podrobienia. Pewnie już wrzucałem to nagranie, ale chuj. Wrzucę jeszcze raz (timestamp zaznaczony). Dead Cross zagrał może dla dwustu osób na popowym Openerze, ale kurwa było warto tylko dla tego momentu. Wyciągnięcie jakiegoś grubego kuca z tłumu i to co się potem działo to jebane złoto. Jeszcze typ otrzymał pałeczki od Lombardo.