Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przeczytałem dwie tego hopa, strasznie ćpunski bełkotZajebiste wstawki z moim ulubionym jednym z [isarzy Buorgh'sem. Dobrze wypad w teledysku. Chłop się trzyma. Hłop powinno być przez samo h z racji podludziectwa tej grupy stworzeń w polsce zawsze wniewoli , na serio rozwarzano czyto gatunek taki sam jak rodzaju ludzkiego. Nawet wielcy pisarze chcieli ich ratować i krytkowali bardzo zjadliwie i celnie szlachtę , jednak nie byli pewni czy chłopi to ludzie. Polecam ksąiżkę a nie metal tłuc . Dramat. Ie ty masz alt 9więc?
No dokandie surowizna a wstyd ,kolejny raz pachniao rzygami
Hehhehe. Cieżie ggunwo. Idealne do martwych. ---> w środę testuję ^^Kuuuurwa ale to gniecie, kanibale w formie.
Chyba było, ban
Koleś wyhodował całkiem niezły model AI naśladujący Hetfielda.
Baw się wspaniałe Byku
Ja wyłapałem w mordę od wokalisty Hatebreed. Liczy się?W końcu dotarłem do tego wątku i widzę, że są tutaj prawdziwi weterani muzyki metalowej oraz koncertów. Mam małe pytanie: Macie jakieś zdobycze koncertowe? Złapaliście kiedyś pałeczkę do perkusji, kostki do gitary, czy setlisty? Jeśli tak, to macie jakieś swoje perełki w kolekcji? W moim wypadku to kostki Richiego Faulknera (Judas Priest), Jean-Michel Labadie (Gojira), Nergal (w tym wypadku Me And That Man), Phil Campbell (w tym wypadku z koncertu z "Bastard Sons") oraz pałeczka Eloya Casagrande (perkusista "nowej" Sepultury).
Ja wyłapałem w mordę od wokalisty Hatebreed. Liczy się?
Tak nie zupełnie, ale widziałem kiedyś Michaela Jacksona i Papieża, Tego Papieża. Nic nie dali.W końcu dotarłem do tego wątku i widzę, że są tutaj prawdziwi weterani muzyki metalowej oraz koncertów. Mam małe pytanie: Macie jakieś zdobycze koncertowe? Złapaliście kiedyś pałeczkę do perkusji, kostki do gitary, czy setlisty? Jeśli tak, to macie jakieś swoje perełki w kolekcji? W moim wypadku to kostki Richiego Faulknera (Judas Priest), Jean-Michel Labadie (Gojira), Nergal (w tym wypadku Me And That Man), Phil Campbell (w tym wypadku z koncertu z "Bastard Sons") oraz pałeczka Eloya Casagrande (perkusista "nowej" Sepultury).
Ja złapałem kostkę Petera z Vadera, do dziś się zastanawiam czy nie rzucił jej w moim kierunku bo darłem ryja głośniej od niego. Do tego kostki Leny z My Dying Bride (żeby było ciekawiej to zaprosili mnie później do baru), kostka Silenoza z Dimmu Borgir, pałeczka Resistance. Coś bym jeszcze z pamięci wygrzebał pewnie.W końcu dotarłem do tego wątku i widzę, że są tutaj prawdziwi weterani muzyki metalowej oraz koncertów. Mam małe pytanie: Macie jakieś zdobycze koncertowe? Złapaliście kiedyś pałeczkę do perkusji, kostki do gitary, czy setlisty? Jeśli tak, to macie jakieś swoje perełki w kolekcji? W moim wypadku to kostki Richiego Faulknera (Judas Priest), Jean-Michel Labadie (Gojira), Nergal (w tym wypadku Me And That Man), Phil Campbell (w tym wypadku z koncertu z "Bastard Sons") oraz pałeczka Eloya Casagrande (perkusista "nowej" Sepultury).
Nie metal (choć twórca muzy spokojnie metal by zagrał) - i trochę inna pamiątka - na koncercie the Prodigy w Czechach wgniotłem cały dach samochodu, tańcząc do ich najmocniejszych kawałków. A Keith jeszcze żył, także energia była najmocniejsza. Jakieś 15 cm się zapadł (ja wracałem zgięty, bo to mały Fiat Panda był, albo inny zabawkowy samochód) i trochę się cykaliśmy wracając do domu czy nas czarni na kontrolę nie zatrzymają, a wszyscy pod wpływem czegoś, więc nie mielibyśmy jak wracać spod Pragi. Znaczy - zawsze można zapodać z buta jakieś 130 kmW końcu dotarłem do tego wątku i widzę, że są tutaj prawdziwi weterani muzyki metalowej oraz koncertów. Mam małe pytanie: Macie jakieś zdobycze koncertowe? Złapaliście kiedyś pałeczkę do perkusji, kostki do gitary, czy setlisty? Jeśli tak, to macie jakieś swoje perełki w kolekcji? W moim wypadku to kostki Richiego Faulknera (Judas Priest), Jean-Michel Labadie (Gojira), Nergal (w tym wypadku Me And That Man), Phil Campbell (w tym wypadku z koncertu z "Bastard Sons") oraz pałeczka Eloya Casagrande (perkusista "nowej" Sepultury).