Podwieszony Mistrzostwa Świata w Katarze 2022 - komentarze

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 23 16.4%
  • Niemcy

Votes: 4 2.9%
  • Brazylia

Votes: 48 34.3%
  • Hiszpania

Votes: 11 7.9%
  • Argentyna

Votes: 19 13.6%
  • Portugalia

Votes: 6 4.3%
  • Belgia

Votes: 2 1.4%
  • Anglia

Votes: 4 2.9%
  • Inna drużyna

Votes: 23 16.4%

• Total voters
    140
Jesscze jedna kwestia która nie daje mi spokoju i chciałbym skonfrontować ja z expertami. Mś odbywają się raz na 4 lata, pierwszy, najważniejszy mecz wypada we wtorek. Pytanie moje brzmi - na trzeźwo (w końcu raz na cztery lata, nie zawsze się przecież kwalifikujemy, oglądać krystalicznie czystym, niezachwianym okiem) czy klasycznie, przed meczem (w tym przypadku koło 15:30-16 rozpocząć alkoholizacje, czy w trakcie meczu drzeć ryja i co chwile wychodzić na szczocha) ? Pytanie niby proste i odpowiedz oczywista, ale chciałbym poznać opinie forum.

Jesscze jedna kwestia która nie daje mi spokoju i chciałbym skonfrontować ja z expertami. Mś odbywają się raz na 4 lata, pierwszy, najważniejszy mecz wypada we wtorek. Pytanie moje brzmi - na trzeźwo (w końcu raz na cztery lata, nie zawsze się przecież kwalifikujemy, oglądać krystalicznie czystym, niezachwianym okiem) czy klasycznie, przed meczem (w tym przypadku koło 15:30-16 rozpocząć alkoholizacje, czy w trakcie meczu drzeć ryja i co chwile wychodzić na szczocha) ? Pytanie niby proste i odpowiedz oczywista, ale chciałbym poznać opinie forum.
Myśle, że na trzeźwo to może być nie do przyjęcia.

IMG_20221120_215437.jpg

:cmgkeepgoing: all in.

ej bo na portale buka nigdy nie byłem i nie obstawiałem, także w którym miejscu widać co obstawiłeś?
Holandia, Francja i Anglia muszą wygrać przewagą dwóch bramek.

Jak Anglia klęknie przed meczem, przejebie to będzie mi trochę szkoda hajsu ale gardze tą reprezentacją mocno hehe

Last edited:
Ty dalej nie ogarniasz, że cisnę bekę i zresztą nie tylko ja nie z samego faktu zgłaszania czegoś, a z tego że zgrywasz do tego osiedlowego prawilniaka chłopaczku
Jedno nie wyklucza drugiego smyku, dobra, nie rozkurwiam tematu już.

Anglia będzie mistrzem świata.

Swoją drogą już niedługo mecz USA-Iran.I to na terenie sprzymierzeńca Iranu. Można powiedzieć spotkanie z ogromnymi podtekstami politycznymi.Oby tylko żadnego zamachu nie było podczas meczu.

Ale i tak będą wspierać prześladowanych, bo uklękną przed pierwszym gwizdkiem :antonio:
Frajer zawsze będzie frajer stare prawidło ulicy. Niech klękają do miecza tylko sobie wystawiają świadectwo każdy wie jaki mają burdel w kraju.

Dla mnie największą radością hejtera jest króciutko rozwiązana sprawa tęczy.
Gdzie są teraz Ci wielcy bojownicy o wolność i koncerny robiące sos na debilach.
Sam odpowiem. W piździe są.
:gdzie:

Back