Pierre Dolain
Brutaal Lightweight
Ale się jaram że tak szybko ich wszyscy powiozą w tej grupie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

I jeszcze jak się nabijał, że Afif to od tyłu FIFAHahaha, Jaca Laskowski jak hejtuje pięknie![]()

Jebaniutki chyba jakoś wniósł na stadion małe co nieco.I jeszcze jak się nabijał, że Afif to od tyłu FIFA![]()

Zapomniales o PolsceAndora,Azerbejdżan myślę że mogły by toczyć wyrównane mecze z królestwem katarskim![]()

PoprawioneZapomniales o Polsce![]()
Myślę, że katarskie władze będą miały na to "jakieś” wytłumaczenie.No to jutro paru chłopaków z Ekwadoru Zniknie w niewyjaśnionych okolicznościach
![]()

Półautomatyczny var może nam to rozjaśniNo to jutro paru chłopaków z Ekwadoru Zniknie w niewyjaśnionych okolicznościach
![]()

Eee tam.No to jutro paru chłopaków z Ekwadoru Zniknie w niewyjaśnionych okolicznościach
![]()
Bramkarz to chyba syn szejka, bo nie wierzę, że taki ogórek może grać w jakiejś drużynie w 1 składzieTo zawodowcy czy zbieranina z budowy?![]()

Co nas to kurwa obchodzi? Wypierdalaj do freaków.Cholera serio mam problem dzis z PN. Włączyłem na 3 minuty i wyłączyłem. Na Play offy może dojdę i mecze Polaków
powinienem dać radę ale reszte chyba odpuszczam. Zaczynam mieć powoli ,,syndrom bokserski" Tylko tu jeszcze PL i LM mnie jakoś trzyma.
Bramkarz pięknie muchy łapieBramkarz to chyba syn szejka, bo nie wierzę, że taki ogórek może grać w jakiejś drużynie w 1 składzie

Wypierdalaj kurwiuCholera serio mam problem dzis z PN. Włączyłem na 3 minuty i wyłączyłem. Na Play offy może dojdę i mecze Polaków
powinienem dać radę ale reszte chyba odpuszczam. Zaczynam mieć powoli ,,syndrom bokserski" Tylko tu jeszcze PL i LM mnie jakoś trzyma.