Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurła, chuju!Ja gotowy
View attachment 49916

Wóz var ma już wszystkie możliwe animacje w zależności która będzie potrzebna w danym momenciema ktoś ta animacje spalonego ?

Same herepostawiłem remis
Panie ... ale Górnika Zabrze to ty szanuj!Ten Katar to by Miedź Legnica trójką przewiozła
No ale fakt. Jakby Katar grał w ekstraklasie kręcił by się w okolicach strefy spadkowej.Ten Katar to by Miedź Legnica trójką przewiozła

Przecież nigdy nie było innej opinii niż to że są słabi.Ale to są kurwa ogóry![]()
Ale przy wpompowaniu potężnych pieniędzy i projekcie typu Aspire spodziewałem się jednak czegoś więcej.Przecież nigdy nie było innej opinii niż to że są słabi.
Spokojnie, jeszcze dwie drużyny z nimi graja. Holandia to ich pewnie jakieś 17-0 przewiezie.Valencia wygra króla strzelców już po jednym meczu![]()
Wychodzi na to, że kupili sobie sportowy wpierdol i wizerunkowy wstyd i niesmak. Ani rubelka ani cnoty.Ale przy wpompowaniu potężnych pieniędzy i projekcie typu Aspire spodziewałem się jednak czegoś więcej.

Co ty gadasz, to pewnie kwestia aklimatyzacji i tremySpokojnie, jeszcze dwie drużyny z nimi graja. Holandia to ich pewnie jakieś 17-0 przewiezie.

Ja postawiłem BTS ale póki co nie widze tego żeby katar miał cis strzelićSame here
Chciałem napisać, że kopiują schematy najlepszych, ale ten... chcą kopiować naszych?Katar wyśmienita taktyka - wygląda to jak laga na Roberta, tylko Robercika tam brakuje![]()

Jest możliwe.Chciałem napisać, że kopiują schematy najlepszych, ale ten... chcą kopiować naszych?![]()
True, wyjątkowy ręcznikBramkarz Kataru to widzę kandydat na zawodnika mundialu, ale Polska przed nami więc będzie miał konkurencję.