Zioło Dziekan
WSOF Featherweight
@Masta Blasta rozbijaj świnkę skarbonkęUhhhhhh dobra #30powinnobyć
Czułem wasze wsparcie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Masta Blasta rozbijaj świnkę skarbonkęUhhhhhh dobra #30powinnobyć
Czułem wasze wsparcie
To ma być rozszerzenie? Bez jaj, @michi972 to pyknieKurwa, nie powinienem, ale czego się nie robi dla cohones. Są przecieki z angielskiego.![]()
Czytaj uważnie, to poziom podstawowy.To ma być rozszerzenie? Bez jaj, @michi972 to pyknie
Kurde, miałbym mały problem ze "skaryfikatorem" - czy z uwagi na użycie symboliki uznano by mi "king-of-albania-face-like-thing" ?Kurwa, nie powinienem, ale czego się nie robi dla cohones. Są przecieki z angielskiego.![]()
Faktycznie - to rozumiem, a i tak do starej matury nie ma startu...Czytaj uważnie, to poziom podstawowy.
Nie Ty jedenJa nie musiałem![]()

Nie Ty jeden
Choć babka od matmy trochę na rękę mi poszła, bo rozjebałem zadanie dodatkowe na 6, a zrobiłem jakiś głupi błąd w najłatwiejszym, przez co teoretycznie powinienem dostać 4+. Ale wiedziała, że mi się na ustny z matmy nie chciałoby przyjść nawet, więc jakoś 5 jej się wpisało :D

Skąd info?3x tak dobrze!!!
Skąd info?
Ochujałeś?Pewnie z dupy, jak wszystkie jego posty
Ale na wypracowaniu - trzy błędy ort. i szmata... (dobrze, że nie interpunkcyjne, bo w życiu bym nie zdał).W moich czasach pisało sie wypracowanie z polaka a na drugi dzień kilka zadań z matmy . Potem angola (czy jak ktoś wolał ruski/niemiecki) i laba!
Ps. Nieuki miały ustny z polaka i matmy jeszcze
Ja nie musiałem![]()
Ale wiesz, że to są "sugerowane" odpowiedzi, nie? A nie takie, dzięki którym wbijasz się w klucz. I to mnie wkurwia na polskim najbardziej, bo się trzeba wstrzelić w klucz odpowiedzi, myśleć jak ci wyżej. A ja wbijam i muszę przestać myśleć o dzisiejszym dniu bo mnie denerwuje.
ortów nie popełniam, oAle na wypracowaniu - trzy błędy ort. i szmata... (dobrze, że nie interpunkcyjne, bo w życiu bym nie zdał).
chuj wie gdzie pewneOdpowiedź do matury z języka polskiego nr 1
Zadanie 1.1.
1. Nie
2. Tak
3. Tak
Z onetu więc #pewneinfo
@michi972 - coś Ty narobił???
Ok @michi972 lafirynda przyjedzie pod wskazany adres, jak matura na 30% to dzifka tez będzie na 30%, ale wyskoczy z tortu@Masta Blasta rozbijaj świnkę skarbonkę
30% wyposażenia 100%doświadczeniaBędzie miała 9 i pół
zęba?
Jak będzie w wieku emerytalnym to tego doświadczenia będzie więcej niż 100%30% wyposażenia 100%doświadczenia
Może nawet dostanie 500+ na Michiego :DJak będzie w wieku emerytalnym to tego doświadczenia będzie więcej niż 100%
Będzie trudno o to.Może nawet dostanie 500+ na Michiego :D