Zioło Dziekan
WSOF Welterweight
Mich972 - (4.80) zda : obleje (1.15)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Są kursy na poszczególne przedmioty?Mich972 - (4.80) zda : obleje (1.15)
Jeszcze nie. @kiras @SCStunner @HeyPussyRUstillThere @PucziSą kursy na poszczególne przedmioty?
No niby racja, ale wiesz jakie są teraz matury... 30% to byle debil uzyska, a co dopiero Michał1.15 - dorzucam jako podbicie do każdego kuponu. 15% piechotą nie chodzi prawda?
Jak będą overy i metody skończenia to wrzucę. Stay (s)tunedJakie kursy na upierdolenie konkretnego przedmiotu? ^_^
PewniakA juz pewniak ze zostal dopuszczony?
To i tak nie znaczy ze napisze, moze pomylic sale, szkoly, miesiac...
E, prawko za 5-tym zdałem, mój progres od listopada osobowościowy dostrzegł każdy w realuMisiek jest mocno nie doceniany. Wpadki stylistyczne, bystrość 5 latka oraz stany depresyjno-maniaklane na początku kariery na forum to przeszłość. Widać wyraźny progres. Prawo jazdy zdał, to i maturę zaliczy.
@Masta Blasta ale z tą bystrością to już zaniżyłeś do pierwiastka któregoś stopnia #maturalnie
Też za siódmym razem.
Ale, że niedoceniany napisałem oddzielnie nie zauważyłeś #maturatobzduraE, prawko za 5-tym zdałem, mój progres od listopada osobowościowy dostrzegł każdy w realu
Przejedziecie się panowie, kto stawia na to że zdam, ma sam na piwo, kto postawi że nie zdam i nie trafi winien mi browara
Co ty, jeżeli przejebię to decyzja, dq na pewno nie.Ja już postawiłem Sub/DQ po kursie 5.0,do decyzji raczej nie wytrzyma.Odklepie w pierwszych minutach albo w połowie walki sprawdzi godzinę na telefonie i od razu DQ.
Z drugiej strony Michi >>>>>>>> MaturaJa już postawiłem Sub/DQ po kursie 5.0,do decyzji raczej nie wytrzyma.Odklepie w pierwszych minutach albo w połowie walki sprawdzi godzinę na telefonie i od razu DQ.
Gdzie te kursy?Są pierwsze kursy na przedmioty:
Ktoś z Cohones grubo wszedł w obleje, bo kurs leci...
No właśnie wcieło...Mig
Gdzie te kursy?
o! udało się!
Ktoś grubo wszedł w obleje - trzeba się spieszyć
O dziwo, z matmy mam 3 na koniec i próbna (60%) poszła mi lepiej od polskiegoMatma zda powinno być 145
To chyba akurat nikogo nie dziwi:|O dziwo, z matmy mam 3 na koniec i próbna (60%) poszła mi lepiej od polskiego
Ty akurat jesteś nie obiektywny, więc kursów ustalać nie możeszStawiajcie, że zda geografię, bo się nie da nie zdać bo to dodatkowy rozszerzony
A gdzie angol?
Matma powinno być zda 1,4
Polski zda 1,6