Stefan
Legacy FC Featherweight
Arka w strachuNaprawdę chcecie monopolu władzy Lechii Gdańsk?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Arka w strachuNaprawdę chcecie monopolu władzy Lechii Gdańsk?!
Kurwa ŚwiniaArka Gdynia
Czytałem, że linia obrony GW jest zawsze taka, że ich artykuły nie są czymś w rodzaju "agitacji wyborczej" więc nie mogą podlegać trybowi wyborczemu i sąd musi odrzucić.Mógł w trybie wyborczym i pojutrze byśmy wiedzieli. Dlaczego tak nie zrobił to już każdy niech sobie odpowie

Gazeta żydowska. Aj wajCzytałem, że linia obrony GW jest zawsze taka, że ich artykuły nie są czymś w rodzaju "agitacji wyborczej" więc nie mogą podlegać trybowi wyborczemu i sąd musi odrzucić.
Ale nie wiem, oczywiście, czy to prawda.
Pasowałoby to do taktyki: w poniedziałek wrzucamy artkuł, we wtorek Nawrocki składa pozew, w środę sąd odrzuca a w czwartek/piątek przed ciszą ostra jazda, że sąd odrzucił pozew więc Karol jest alfonsem.
To tylko prawdopodobna taktyka, co nie ma zupełnie związku z tym czy Karol faktycznie jest gangusem czy nie![]()

zamknąć raz na zawsze, właścicieli spalić, dziennikarzy rozstrzelać, protestujących czytelników pozamykaćGazeta żydowska. Aj waj
![]()

Ninja wygląda na to, że za bardzo angażujesz się emocjonalnie w teatrzyk politycznyTrzeba być wyjątkowo naiwnym by wierzyć w jakąkolwiek szczerość niemieckiego kundelka spoconego wieprzka węglarczyka
![]()
Bartosz Węglarczyk: dlaczego ujawniamy jedną z największych tajemnic kandydata PiS
To jedna z najdziwniejszych kampanii wyborczych w historii III RP. Po jednej stronie mamy w niej człowieka, którego poglądy można lubić lub nie, ale o którym wiemy bardzo, bardzo dużo, bo w polityce jest obecny od dekad. Po drugiej stronie mamy kandydata, o którym nie wiemy prawie nic.wiadomosci.onet.pl
Dlaczego nie wrzucił tego 3 miesiące temu, czego akurat dziś? Czego marudzą, że nie w trybie wyborczym? Tryb wyborczy szechter ma przećwiczony jak nikt,
stwierdzonka typu "miał załatwiać", "miał sprowadzać" tzw. niewiążące pomówionka, za któe nikt nei weźmie odpowiedzialności. Ta kurwa jest za cwana by dać się skazać i jego sługusy również.
wiem wiem szachy 5d, ale sorry nie w wykonaniu tej spoconej pizdy
Także brałbym te historyjki z lekkim przymrużeniem oka.
Nie szkoda Ci zdrowia?Mógł w trybie wyborczym i pojutrze byśmy wiedzieli. Dlaczego tak nie zrobił to już każdy niech sobie odpowie
Tak jak Mentzen z grubasem od Hołowni.Czytałem, że linia obrony GW jest zawsze taka, że ich artykuły nie są czymś w rodzaju "agitacji wyborczej" więc nie mogą podlegać trybowi wyborczemu i sąd musi odrzucić.
Ale nie wiem, oczywiście, czy to prawda.
Pasowałoby to do taktyki: w poniedziałek wrzucamy artkuł, we wtorek Nawrocki składa pozew, w środę sąd odrzuca a w czwartek/piątek przed ciszą ostra jazda, że sąd odrzucił pozew więc Karol jest alfonsem.
To tylko prawdopodobna taktyka, co nie ma zupełnie związku z tym czy Karol faktycznie jest gangusem czy nie![]()
W moim wieku to już po prostu rozrywka ;)Ninja wygląda na to, że za bardzo angażujesz się emocjonalnie w teatrzyk politycznyNie szkoda Ci zdrowia?
Trzaskowski jest nie do obronienia jak ktoś się interesuje polityką ale szkoda mi też wyborców mentzena bo wielu głosowało na niego kosztem Brauna bo „mentzen ma szansę wygrać” a odpłacił się pięknie tym browarem.Ej, ale te 29 osób wraz z multikontami które głosowały na Trzaskowskiego powinny dostać bana za niewinność i wypierdalać na jakieś forum dla folksdojczów albo na forum dla pragnących aborcji, niezależnie od płci. Tak, facetom bym też aborcję przeprowadził, najwyżej się zaszyje trzecią dziurę.
Musicie być ostro niedojebani intelektualnie jeśli chcecie multi kulti w Polsce, skoro Francja, Niemcy czy Hiszpania już płoną.
Ma szansę naprawić ten błąd za kilka dni, głosując na gangsteraTrzaskowski jest nie do obronienia jak ktoś się interesuje polityką ale szkoda mi też wyborców mentzena bo wielu głosowało na niego kosztem Brauna bo „mentzen ma szansę wygrać” a odpłacił się pięknie tym browarem.
Mówiłem szwagrowi który na niego głosował przed wyborami, że śmierdzi mi ten mentzen i mam złe przeczucia dlatego sumienie pozwala mi tylko zagłosować na Brauna. Wczoraj mi mówi, że jak zobaczył tą zagrywkę w pubie to od razu mu się moje słowa przypomniały i żałował, że mnie nie posłuchał…

gdyby Nawrocki był gangsterem to byśmy mieli w Polsce więcej gangsterów niż na całym świecie ;)Ma szansę naprawić ten błąd za kilka dni, głosując na gangstera![]()
Jednak za wcześnie wypuścili Cię z tego ośrodka ;-)Ej, ale te 29 osób wraz z multikontami które głosowały na Trzaskowskiego powinny dostać bana za niewinność i wypierdalać na jakieś forum dla folksdojczów albo na forum dla pragnących aborcji, niezależnie od płci. Tak, facetom bym też aborcję przeprowadził, najwyżej się zaszyje trzecią dziurę.
Musicie być ostro niedojebani intelektualnie jeśli chcecie multi kulti w Polsce, skoro Francja, Niemcy czy Hiszpania już płoną.
Mój człowiekEj, ale te 29 osób wraz z multikontami które głosowały na Trzaskowskiego powinny dostać bana za niewinność i wypierdalać na jakieś forum dla folksdojczów albo na forum dla pragnących aborcji, niezależnie od płci. Tak, facetom bym też aborcję przeprowadził, najwyżej się zaszyje trzecią dziurę.

Ma szansę naprawić ten błąd za kilka dni, głosując na gangstera![]()
Tylko ten kolor skóry.Tak będzie po wygranej Karola, komuś to przeszkadza?![]()
Black assTylko ten kolor skóry.

Pozdro Seven
Sam powiedział w wywiadzie, że został odrzucony dlatego, że nie ma żonypatrząc jak Trzaskowski męczy się, aby wygrać z byłym gangsterem Nawrockim,
to gdyby PiS wystawił takiego Tarczyńskiego, to miałby prezydenturę
(niemniej Tarczyński mógłby chcieć być czasami niezależny od jarusia, więc nie pasował do jarkowej koncepcji posłuszności)
Bocheński miałby spore szanse, bo się wyrobił. Wygadany picuś, ale pis by wmówił, że jest z ludu. Trochę odpowiednik w picusiowatości Bonżura, ale bez jego obciążenia rządami i Warszawą. Tarczyński to wsiur z twarzy i zachowania. Bardziej na kierownika PGR by się nadał. Ma w samym pisie za to głośną fanbazę.
Przeczytaj jeszcze raz to, co napisałem. Powoli. ;-)jak bocheński z ludu, jak ojciec profesor?
Już poświęciłeś smyku, KONSEKWENCJEMusi przyklepać jeszcze tą stówę dla dzieciaka bo mimo, że moje przeczucie graniczy z pewnością to nie będę poświęcał swojego konta za typa co nabił 200 postów w 10lat.
Dygasz jednak, że Nawrocki przegra. Jak nie przyklepiesz stówy na dzieciaka to nie będzie żadnych konsekwencjiJuż poświęciłeś smyku, KONSEKWENCJE