Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Po pierwsze to przyklepujesz coś i teraz próbujesz się wycofać - beka charakterny smyku
Po drugie w Twojej propozycji nie ma nic na temat czy gdybym ja się zgodził i kibol by wygrał to czy Ty wpłacisz stówkę
Po trzecie argument, że mam konto 10 lat i mało postów- beka smyku

Po trzecie argument, że mam konto 10 lat i mało postów- beka smyku
To jest kluczowy argument. Twoje konto jest o wiele mniej warte od mojego dlatego niech chociaż jakieś chore dziecko skorzysta, wtedy będzie sprawiedliwie. Jak nie pasuje to wyjazd i gitary nie zawracaj smyku.

To jest kluczowy argument. Twoje konto jest o wiele mniej warte od mojego dlatego niech chociaż jakieś chore dziecko skorzysta, wtedy będzie sprawiedliwie. Jak nie pasuje to wyjazd i gitary nie zawracaj smyku.
Przyklepałeś się już, więc kończymy dziecinade po wynikach wyborów

Zaraz was kurwa pogodzę, ale ze idzie o pieniądze, to ja nie chcę dysponować waszymi.

Zamiast się przekrzykiwać to kurwa ustalcie czy klepiecie ten zakład i tyle. Jeśli nie to nie, jeśli tak to ustalcie konkrety, co kto w razie wygranej tego i tamtego.
Znajdźcie jajka dziewczyny :beczka:

Zaraz was kurwa pogodzę, ale ze idzie o pieniądze, to ja nie chcę dysponować waszymi.

Zamiast się przekrzykiwać to kurwa ustalcie czy klepiecie ten zakład i tyle. Jeśli nie to nie, jeśli tak to ustalcie konkrety, co kto w razie wygranej tego i tamtego.
Smyk przyklepał a później się spłakał, jeśli w grę wchodzą zakłady o kasę to normalni ludzie zakładają się w dwie strony a nie w jedną, jak widać smyk ma to w poważaniu, czyż nie jest tak charakterny smyku?

No Karwantes chce dysponować moimi a nie swoimi, a sam dał popis kilka razy w zakładach charytatywnych gdzie spłakał się wyzwania np. Evo lub na discordzie Słonia uciekł z płaczem jak dzieciak
Więc pytanie kto tu jest dziewczynką, wystarczy deklaracja pieniężna i cipek karwantes dostanie zakład w obie strony
To co smyku
Robimy to dla innego małego smyka czy znajdziesz kolejną wymówkę?

To może jeszcze na sam koniec zgodnie z tym, że jesteś pewny to mam propozycję
Jeśli Rafał Trzaskowski zostanie prezydentem Polski to odejdę z forum.
Jeśli jednak zostanie nim Karol Nawrocki to Ty odejdziesz, wchodzisz honorowo?
Co jest szczytem głupoty smyku, oświecisz mnie? :DC:

Twoje konto jest gówno warte - ponad 10 lat na forum a tylko 206 komentarzy, wychodzi średnio 20 postów na rok (więc bardzo możliwe, że na multikontach latasz) :mjsmile: dodatkowo jakieś bukmacherskie predykcje które zazwyczaj bywają nietrafione. Także nie byłby to sprawiedliwy zakład panie mądry inaczej. No ale jestem

skłonny to przyklepać
Czy uznajemy to za przyklepanie?:śmiech:

Dalej obsrańcu
Przyklepałeś zakład, teraz kręcisz nosem, bądź honorowy i jak chcesz o kasę to to działa w dwie strony, nie chcesz o kasę to działa deklaracja że ktoś robi out

Dobra, to który płaci ile w razie wygrania kandydata A lub B? Bo wy niby się dogadaliscie ale dalej chuja wiadomo.

Chodzi o to żeby było przejrzyście, żeby później jak Pan Karol wygra, nie było lewych wymówek.

Dobra, to który płaci ile w razie wygrania kandydata A lub B? Bo wy niby się dogadaliscie ale dalej chuja wiadomo
Wszystko zależy od płaczka
Zasady były proste
Jeśli wygra Nawrocki Karwantes leci z forum
Jeśli wygra Nawrocki lecę ja
Na to się zgodził płaczek a później zaproponował zakład na dzieciaczki tylko w jedną stronę, jak znajdzie jaja w gaciach i przyklepie w obie strony to jest o te stówkę dodatkowo

, a sam dał popis kilka razy w zakładach charytatywnych gdzie spłakał się wyzwania np. Evo lub na discordzie Słonia uciekł z płaczem jak dzieciak
Ja jestem całkowicie nie w temacie jeśli o to idzie, nie znam waszych kości niezgody, że tak to ujmę.

Dobra, to który płaci ile w razie wygrania kandydata A lub B? Bo wy niby się dogadaliscie ale dalej chuja wiadomo.

Chodzi o to żeby było przejrzyście, żeby później jak Pan Karol wygra, nie było lewych wymówek.
Wygra Rafał - David wypierdala
Wygra Karol - Karwantes wypierdala
:rutekajak:

Jedyne wymówki zaczął robić smyk
Polecam przeczytać od A do Z

Wszystko zależy od płaczka
Zasady były proste
Jeśli wygra Nawrocki Karwantes leci z forum
Jeśli wygra Nawrocki lecę ja
Na to się zgodził płaczek a później zaproponował zakład na dzieciaczki tylko w jedną stronę, jak znajdzie jaja w gaciach i przyklepie w obie strony to jest o te stówkę dodatkowo
A czyli tu na ostro, na miecze świetlne, nie dość że pieniążki to jeszcze ktoś poleci z forum, no cóż, dogadujcie się.

Jedyne wymówki zaczął robić smyk
Polecam przeczytać od A do Z
Czytałem tutaj i po części rozumiem jego podejście. W tym temacie jestem akurat " na czasie"
:lol:

Dobra, już się nie wpierdalam, to jest wasz deal.

Czytałem tutaj i po części rozumiem jego podejście. W tym temacie jestem akurat " na czasie"
:lol:

Dobra, już się nie wpierdalam, to jest wasz deal.
No nie wiem jak ktoś może rozumieć jego podejście gdy zgodził się na zakład o out z forum
A potem dziwie się Tobie gdzie sam napisałeś że to nie Twój hajs i nie będziesz nim dysponował podczas gdy jedyna osoba, która w ten sposób dysponuje to karwantes

Back