Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

• Nawrocki

• Mentzen

• Braun

• Hołownia

• @halibut

Results are only viewable after voting.
GBL0f1nWoAAl3tZ.jpeg
:redford:

Co to gówno robi w dziale bukmacherka?

Dodajcie sobie Stanowskiego, żebyście tępe kuce miały co wybierać poza Grzesiem i alfonsem paralitykiem.

Braun jeszcze nie zebrał podpisów a lewakom już zwieracze puszczają :antonio:
Ja lewakiem nie jestem a trochę jestem wkurwiony, że znowu prawicowa partia rośnie przez podział.
Najgorzej, że oczywiście zgadzam się z Panem Grzegorzem odnośnie zbytniego pójścia Memcena i Krzysia Keanu Bosaka w mainstream i centrum...
No, ale kurwa polityka to są kompromisy.
Przecież od samego początku było wiadomo, że konta to mega szeroki sojusz: kuce od JKM, harcerzyki z MW i twardogłowi tropiciele żydów z Korony, dzięki takiemu mixowi udało się w końcu te kilka procent ugrać.
Bez tego nie uda się skruszyć POPiSu.

Ja lewakiem nie jestem a trochę jestem wkurwiony, że znowu prawicowa partia rośnie przez podział.
Najgorzej, że oczywiście zgadzam się z Panem Grzegorzem odnośnie zbytniego pójścia Memcena i Krzysia Keanu Bosaka w mainstream i centrum...
No, ale kurwa polityka to są kompromisy.
Przecież od samego początku było wiadomo, że konta to mega szeroki sojusz: kuce od JKM, harcerzyki z MW i twardogłowi tropiciele żydów z Korony, dzięki takiemu mixowi udało się w końcu te kilka procent ugrać.
Bez tego nie uda się skruszyć POPiSu.
Jakby jakimś cudem nad Wisłą Memcen albo Braun wygrali wybory to zaraz pojawi się ktoś z UE z odpowiednią "sprawczością" i załatwi sprawę.
POPIS budowali przez 30 lat, zainwestowali w to miliardy dolarów i ojro, myślisz, że pozwolą jakimś polaczkom pójść i rozjebać to "demokratycznymi wyborami"?

Jakby jakimś cudem nad Wisłą Memcen albo Braun wygrali wybory to zaraz pojawi się ktoś z UE z odpowiednią "sprawczością" i załatwi sprawę.
POPIS budowali przez 30 lat, zainwestowali w to miliardy dolarów i ojro, myślisz, że pozwolą jakimś polaczkom pójść i rozjebać to "demokratycznymi wyborami"?
Powiem Ci szczerze Andrzej, że ja już dawno straciłem nadzieję.
Ponad 30 lat życia, harowania i kombinowania i jak to zrobić żeby w tym kraju spokojnie sobie dożyć starości i założyć rodzinę. Teraz to tylko zastanawiam się kiedy to wszystko jebnie na grubo i czy zdążę się wynieść na drugi koniec świata.

Powiem Ci szczerze Andrzej, że ja już dawno straciłem nadzieję.
Ponad 30 lat życia, harowania i kombinowania i jak to zrobić żeby w tym kraju spokojnie sobie dożyć starości i założyć rodzinę. Teraz to tylko zastanawiam się kiedy to wszystko jebnie na grubo i czy zdążę się wynieść na drugi koniec świata.
No niestety.
Bo jeśli wierzyć w bajeczki typu "wystaczy chcieć" albo "razem pokonamy zło" to dlaczego nic się nie zmienia od 30 lat?
Co, nikt przez ten cały czas nie chciał niczego zmienić?
Polska to jest zbyt duży kraj, w zbyt ważnym miejscu żeby ot tak go sobie zostawić samopas.
:fjedzia:

No niestety.
Bo jeśli wierzyć w bajeczki typu "wystaczy chcieć" albo "razem pokonamy zło" to dlaczego nic się nie zmienia od 30 lat?
Co, nikt przez ten cały czas nie chciał niczego zmienić?
Polska to jest zbyt duży kraj, w zbyt ważnym miejscu żeby ot tak go sobie zostawić samopas.
:fjedzia:
Przede wszystkim nie ma liderów. Ludzie mogą zjednoczyć się pod daną ideą albo płaszczem flagi tylko na jakiś czas, ale dalej ktoś taką "rewolucję" musi poprowadzić.

Dlatego pełno dzisiaj pożytecznych idiotów, bogatych debili i mediów, które najzajadlej atakują właśnie tych, którzy potencjalnie takimi liderami mogą się stać.

Mamy się podniecać Lewandowskimi i Kizo tego świata, bo tacy ludzie nigdy nikogo nigdzie nie poprowadzą i gardzić takimi, którzy przejawiają choćby cień patriotyzmu, rozumu czy nie daj Bóg wiary.

Nie tylko w Polsce. Prawie wszędzie głosują na socjalistów i jednocześnie narzekają na to , z czego znani są socjaliści, czyli migracja, tęczowy i zielony pierdolec.
Białystok here, mało śledzę mediów, ale zdaję się nasz zakątek jest nazywany "bastionem PISu" pomimo, że prezydentem od 2006 jest Truskolaski (PO) i facet dobrze pracuje nad rozwojem regionu (chociaż przekrętów też nie brakuje, ale idą raczej po cichu hehe). Wiadomo, że wiele zależy od towarzystwa, w którym się człowiek obraca, ale na prawdę nie znam zbyt wielu osób, które głosowały na lewackie kurwy w ostatnich wyborach do rządu, oprócz kilku przedsiębiorców, którym w istocie się nie dziwię - bo pomimo, że reprezentują identyczne poglądy anty migracyjne/tęczowe/zielone jak cała reszta moich znajomych - mieli już dość bycia jebanym przez PIS, który jak nikt inny postanowił zaorać "mały biznes" w kraju nad Wisłą.

Białystok here, mało śledzę mediów, ale zdaję się nasz zakątek jest nazywany "bastionem PISu" pomimo, że prezydentem od 2006 jest Truskolaski (PO) i facet dobrze pracuje nad rozwojem regionu (chociaż przekrętów też nie brakuje, ale idą raczej po cichu hehe). Wiadomo, że wiele zależy od towarzystwa, w którym się człowiek obraca, ale na prawdę nie znam zbyt wielu osób, które głosowały na lewackie kurwy w ostatnich wyborach do rządu, oprócz kilku przedsiębiorców, którym w istocie się nie dziwię - bo pomimo, że reprezentują identyczne poglądy anty migracyjne/tęczowe/zielone jak cała reszta moich znajomych - mieli już dość bycia jebanym przez PIS, który jak nikt inny postanowił zaorać "mały biznes" w kraju nad Wisłą.
PiS i PO jest tym samym szambem. PO wrzucam do wora z socjalistami, bo forsują właśnie taki światopogląd. Nie są żadnymi liberałami, jak próbują wmówić naiwniakom samozwańcze wolne media. W zasadzie, powinni zmienić nazwę z Platformy Obywatelskiej na Platformę Trwania, ponieważ każde ich rządy są trwaniem przy władzy przez straszenie PiSem. Nic więcej.

Back