MirsadBektic
KSW Middleweight
No właśnie kto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli musimy uważać jak zagłosujemy tutaj bo wynik głosowania daje odwrotny skutek
Nie zesraj się pizdeczkoCo to gówno robi w dziale bukmacherka?
Dodajcie sobie Stanowskiego, żebyście tępe kuce miały co wybierać poza Grzesiem i alfonsem paralitykiem.
Ale Rafał Dupiarz z Warszawy nie był alfonsem tylko adonisem, przynajmniej tak mówił.poza Grzesiem i alfonsem paralitykiem.
Nie podoba się? To zapraszam wypierdalaćCo to gówno robi w dziale bukmacherka?
Dodajcie sobie Stanowskiego, żebyście tępe kuce miały co wybierać poza Grzesiem i alfonsem paralitykiem.
dodaj opcje "dobra jusz wypierdalam"Nie podoba się? To zapraszam wypierdalać![]()
No właśnie co tutaj robisz?Co to gówno robi w dziale bukmacherka?
Przeczuwam Mencena i dupiarza w 2 turze. Wtedy szanse spore, że wygra mencen.
Czyli jak teraz zagłosowałem na jednego to w rzeczywistości będzie pięciu prezydentów jednocześnie?Czyli musimy uważać jak zagłosujemy tutaj bo wynik głosowania daje odwrotny skutek![]()
Braun jeszcze nie zebrał podpisów a lewakom już zwieracze puszczają![]()
NieA nie konfederacji gdzie najbardziej straci na tym Mentzen? Choć i tak to wszystko bez znaczenia.
Ja lewakiem nie jestem a trochę jestem wkurwiony, że znowu prawicowa partia rośnie przez podział.Braun jeszcze nie zebrał podpisów a lewakom już zwieracze puszczają![]()
Jakby jakimś cudem nad Wisłą Memcen albo Braun wygrali wybory to zaraz pojawi się ktoś z UE z odpowiednią "sprawczością" i załatwi sprawę.Ja lewakiem nie jestem a trochę jestem wkurwiony, że znowu prawicowa partia rośnie przez podział.
Najgorzej, że oczywiście zgadzam się z Panem Grzegorzem odnośnie zbytniego pójścia Memcena i Krzysia Keanu Bosaka w mainstream i centrum...
No, ale kurwa polityka to są kompromisy.
Przecież od samego początku było wiadomo, że konta to mega szeroki sojusz: kuce od JKM, harcerzyki z MW i twardogłowi tropiciele żydów z Korony, dzięki takiemu mixowi udało się w końcu te kilka procent ugrać.
Bez tego nie uda się skruszyć POPiSu.
Powiem Ci szczerze Andrzej, że ja już dawno straciłem nadzieję.Jakby jakimś cudem nad Wisłą Memcen albo Braun wygrali wybory to zaraz pojawi się ktoś z UE z odpowiednią "sprawczością" i załatwi sprawę.
POPIS budowali przez 30 lat, zainwestowali w to miliardy dolarów i ojro, myślisz, że pozwolą jakimś polaczkom pójść i rozjebać to "demokratycznymi wyborami"?
No niestety.Powiem Ci szczerze Andrzej, że ja już dawno straciłem nadzieję.
Ponad 30 lat życia, harowania i kombinowania i jak to zrobić żeby w tym kraju spokojnie sobie dożyć starości i założyć rodzinę. Teraz to tylko zastanawiam się kiedy to wszystko jebnie na grubo i czy zdążę się wynieść na drugi koniec świata.
Nie, tylko halibut.Czyli jak teraz zagłosowałem na jednego to w rzeczywistości będzie pięciu prezydentów jednocześnie?
Przede wszystkim nie ma liderów. Ludzie mogą zjednoczyć się pod daną ideą albo płaszczem flagi tylko na jakiś czas, ale dalej ktoś taką "rewolucję" musi poprowadzić.No niestety.
Bo jeśli wierzyć w bajeczki typu "wystaczy chcieć" albo "razem pokonamy zło" to dlaczego nic się nie zmienia od 30 lat?
Co, nikt przez ten cały czas nie chciał niczego zmienić?
Polska to jest zbyt duży kraj, w zbyt ważnym miejscu żeby ot tak go sobie zostawić samopas.
![]()
Nie tylko w Polsce. Prawie wszędzie głosują na socjalistów i jednocześnie narzekają na to , z czego znani są socjaliści, czyli migracja, tęczowy i zielony pierdolec.Oby nie ta kurwa bita trzaskowski. Czyli jak zwykle w Polsce - głosujemy na mniejsze zło.
Białystok here, mało śledzę mediów, ale zdaję się nasz zakątek jest nazywany "bastionem PISu" pomimo, że prezydentem od 2006 jest Truskolaski (PO) i facet dobrze pracuje nad rozwojem regionu (chociaż przekrętów też nie brakuje, ale idą raczej po cichu hehe). Wiadomo, że wiele zależy od towarzystwa, w którym się człowiek obraca, ale na prawdę nie znam zbyt wielu osób, które głosowały na lewackie kurwy w ostatnich wyborach do rządu, oprócz kilku przedsiębiorców, którym w istocie się nie dziwię - bo pomimo, że reprezentują identyczne poglądy anty migracyjne/tęczowe/zielone jak cała reszta moich znajomych - mieli już dość bycia jebanym przez PIS, który jak nikt inny postanowił zaorać "mały biznes" w kraju nad Wisłą.Nie tylko w Polsce. Prawie wszędzie głosują na socjalistów i jednocześnie narzekają na to , z czego znani są socjaliści, czyli migracja, tęczowy i zielony pierdolec.
PiS i PO jest tym samym szambem. PO wrzucam do wora z socjalistami, bo forsują właśnie taki światopogląd. Nie są żadnymi liberałami, jak próbują wmówić naiwniakom samozwańcze wolne media. W zasadzie, powinni zmienić nazwę z Platformy Obywatelskiej na Platformę Trwania, ponieważ każde ich rządy są trwaniem przy władzy przez straszenie PiSem. Nic więcej.Białystok here, mało śledzę mediów, ale zdaję się nasz zakątek jest nazywany "bastionem PISu" pomimo, że prezydentem od 2006 jest Truskolaski (PO) i facet dobrze pracuje nad rozwojem regionu (chociaż przekrętów też nie brakuje, ale idą raczej po cichu hehe). Wiadomo, że wiele zależy od towarzystwa, w którym się człowiek obraca, ale na prawdę nie znam zbyt wielu osób, które głosowały na lewackie kurwy w ostatnich wyborach do rządu, oprócz kilku przedsiębiorców, którym w istocie się nie dziwię - bo pomimo, że reprezentują identyczne poglądy anty migracyjne/tęczowe/zielone jak cała reszta moich znajomych - mieli już dość bycia jebanym przez PIS, który jak nikt inny postanowił zaorać "mały biznes" w kraju nad Wisłą.