Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
Wciąganie czegoś w kichawe Nawrockiego na debacie uświadomiło jeszcze bardziej, że polityka to zwykłe aktorstwo i dobrze wyreżyserowany scenariusz. Nadal myśl, że masz wpływ na cokolwiek :stevecarell:
Przeciez nie jestem naiwny i wiem jak jest.

Ale taka gadka jak w ostatnim zdaniu twojego posta jest typowa dla ludzi których kandydat "zawiódł".
No bo rozumiem że na pierwszej turze byłeś normalnie, tylko na tą nie idziesz, czyli wtedy miałeś do gadania, teraz już nikt nie ma i tak nic do gadania ;) jakby twój kandydat przeszedł dalej i nawet został tym prezydentem, to też byś nie miał nic do gadania, więc po co marnowales swój czas by iść i oddać na niego swój głos skoro to o tak nie dałoby nic? :fjedzia:

Przeciez nie jestem naiwny i wiem jak jest.

Ale taka gadka jak w ostatnim zdaniu twojego posta jest typowa dla ludzi których kandydat "zawiódł".
No bo rozumiem że na pierwszej turze byłeś normalnie, tylko na tą nie idziesz, czyli wtedy miałeś do gadania, teraz już nikt nie ma i tak nic do gadania ;) jakby twój kandydat przeszedł dalej i nawet został tym prezydentem, to też byś nie miał nic do gadania, więc po co marnowales swój czas by iść i oddać na niego swój głos skoro to o tak nie dałoby nic? :fjedzia:
No teraz pokazałeś, że naprawdę słabo czytasz między wierszami. Od początku piszę, że wygra Trzaskowski bo uważam, że decyzja kto będzie prezydentem przez najbliższe 5 lat jest z góry ustalona. Dla mnie wybory to fikcja więc jakbym mógł iść na pierwszą turę? Źle wnioskujesz.

Po prostu jesteś przygłupi, ale to nie pierwszy popis Twojej głupoty na forum
Głupi bo mam inne zdanie niż ty? No to się wyjaśniłeś panie inteligent :einsteinsmoke: Wyczuwam kolejnego osobnika z upośledzonym postrzeganiem rzeczywistości :matt:

Możesz mieć inne zdanie, każdy ma takie prawo.
Tylko, że Ty już kolejny raz popisałeś się szczytem głupoty. Na śmietnik z Tobą

No teraz pokazałeś, że naprawdę słabo czytasz między wierszami. Od początku piszę, że wygra Trzaskowski bo uważam, że decyzja kto będzie prezydentem przez najbliższe 5 lat jest z góry ustalona. Dla mnie wybory to fikcja więc jakbym mógł iść na pierwszą turę? Źle wnioskujesz.
To może jeszcze na sam koniec zgodnie z tym, że jesteś pewny to mam propozycję
Jeśli Rafał Trzaskowski zostanie prezydentem Polski to odejdę z forum.
Jeśli jednak zostanie nim Karol Nawrocki to Ty odejdziesz, wchodzisz honorowo?

Kompletnie zapomniałem o tym temacie i spamuję wyborami Skórę...
Ta kampania to kupa beki... z przewagą kupy. Natomiast lepiej "żartować niż chorować", więc jedziemy z tematem:

Możesz mieć inne zdanie, każdy ma takie prawo.
Tylko, że Ty już kolejny raz popisałeś się szczytem głupoty. Na śmietnik z Tobą
Co jest szczytem głupoty smyku, oświecisz mnie? :DC:
To może jeszcze na sam koniec zgodnie z tym, że jesteś pewny to mam propozycję
Jeśli Rafał Trzaskowski zostanie prezydentem Polski to odejdę z forum.
Jeśli jednak zostanie nim Karol Nawrocki to Ty odejdziesz, wchodzisz honorowo?
Twoje konto jest gówno warte - ponad 10 lat na forum a tylko 206 komentarzy, wychodzi średnio 20 postów na rok (więc bardzo możliwe, że na multikontach latasz) :mjsmile: dodatkowo jakieś bukmacherskie predykcje które zazwyczaj bywają nietrafione. Także nie byłby to sprawiedliwy zakład panie mądry inaczej. No ale jestem skłonny to przyklepać

Zabawna ta Twoja krucjata po moich postach
Zakład przyklepany
Bez odbioru
No sprawdziłem sobie co tam bazgrzesz i się nie zawiodłem, dobrym typerem to ty nie jesteś a to też świadczy o inteligencji Einsteinie :whodefuk:

Z racji tego, że twoje konto jest mało warte to w razie przegranej Nawrockiego musisz nie tylko je usunąć ale i wpłacić stówkę na chorego dzieciaka, pasi?

Last edited:
Kibol, lichwiarz, ćpun i jeszcze w dodatku sutener. Piękna to jest kampania, nie zapomnę jej nigdy :heart:

Kibol, lichwiarz, ćpun i jeszcze w dodatku sutener. Piękna to jest kampania, nie zapomnę jej nigdy :heart:

Onet. Anonimowi świadkowie. Pewne info mordo. Bez kitu.

:putinlaugh:

Onet. Anonimowi świadkowie. Pewne info mordo. Bez kitu.

:putinlaugh:
Szkoda strzepic ryja, Ci anonimowi świadkowie to pewnie Muranski i Wujek Władek Muranskiego.
Dziwnym trafem teraz wypuścili ten artykuł jak stary mitoman nagrał filmik kilka dni temu o tym co niby wie.

Szkoda strzepic ryja, Ci anonimowi świadkowie to pewnie Muranski i Wujek Władek Muranskiego.
Dziwnym trafem teraz wypuścili ten artykuł jak stary mitoman nagrał filmik kilka dni temu o tym co niby wie.
Otoka 2 albo 3 tygodnie temu już mówił w pitu-pitu, że przed 2gą turą będzie jakaś akcja slużb z "prostytutkami" w tle.

:beczka:

U władzy przestępcy i gangusy. Jak żyć?

I tak lepszy wybór od tęczowego... :beczka:

Przez 8 lat rządził jeden gang a teraz nastąpi przekazanie pałeczki innemu gangowi :rutekajak:
Wycofaj się z tego zakładu o kasowanie konta, umów się że jak on wpłaci 100, to ty wpłacisz 200 jeśli wygra Nawrocki, bo wygra... Musi wygrać.

Wycofaj się z tego zakładu o kasowanie konta, umów się że jak on wpłaci 100, to ty wpłacisz 200 jeśli wygra Nawrocki, bo wygra... Musi wygrać.
Musi przyklepać jeszcze tą stówę dla dzieciaka bo mimo, że moje przeczucie graniczy z pewnością to nie będę poświęcał swojego konta za typa co nabił 200 postów w 10lat.

zasłaniając się tajemnicą dziennikarską można wszystko napisać...
a onet gra w jednej drużynie, więc nie są obiektywni

Mógł w trybie wyborczym i pojutrze byśmy wiedzieli. Dlaczego tak nie zrobił to już każdy niech sobie odpowie

masz rację odnośnie trybu

kluczowe w wyborze prezydenta jest jednak także nie tylko kim był, a jakie ustawy będzie automatycznie podpisywał

Gangus, bandyta, kibol, ćpun i sutener, do wielkiego pokera brakuje jeszcze krypto pedał. Karol dziąsło ma prawie mój głos, ale jedna rzecz....

Tusk premierem
Nawrocki prezydentem

Naprawdę chcecie monopolu władzy Lechii Gdańsk?!
:jimcarreyvomit:

Tego już za wiele. Ja się cykam

:roberteyeblinking:

Back