Mój prezydent 2025

Kto zostanie prezydentem Polski w 2025?

• Trzaskowski

Votes: 32 17.2%
  • Nawrocki

Votes: 33 17.7%
  • Mentzen

Votes: 42 22.6%
  • Braun

Votes: 41 22.0%
  • Hołownia

Votes: 3 1.6%
  • @halibut

Votes: 35 18.8%

• Total voters
    186
  • Poll closed .
No nie wiem jak ktoś może rozumieć jego podejście gdy zgodził się na zakład o out z forum
A potem dziwie się Tobie gdzie sam napisałeś że to nie Twój hajs i nie będziesz nim dysponował podczas gdy jedyna osoba, która w ten sposób dysponuje to karwantes
Ale nie szukaj we mnie wroga, jestem neutralny.

Chłopczyk teraz od 15min siedzi online z wypiekami na twarzy i nie wie co odpowiedziec, ale spoko napisze z 500 postów, żeby konto było atrakcyjniejsze smyku

inba_4.gif

@david Spłakałeś się jakbym Ci żonę wyruchał pecie :beczka:

Poszukaj pomocy u specjalisty bo ewidentnie jesteś upośledzony emocjonalnie smyku :tysoncoffe:

@david Spłakałeś się jakbym Ci żonę wyruchał pecie :beczka:

Poszukaj pomocy u specjalisty bo ewidentnie jesteś upośledzony emocjonalnie smyku :tysoncoffe:
Jedyna osoba spłakana to Ty, nie ma sensu z Tobą pisać skoro papier prawdę Ci powie a Ty kręcisz.
Dla mnie jesteś głąbem i nie tylko dla mnie
Charakterny nie jesteś, bo przybiłeś się na zakład po czym zrobiłeś sobie dupochron
Zaglądasz komuś do portfela zasłaniając się szczytnym celem, samemu nie oferując tego samego
Jebac takich manipulantów jak Ty smyku
Jak znajdziesz resztki honoru to daj znać, jak nie to pies Cie jebał

Jedyna osoba spłakana to Ty, nie ma sensu z Tobą pisać skoro papier prawdę Ci powie a Ty kręcisz.
Dla mnie jesteś głąbem i nie tylko dla mnie
Charakterny nie jesteś, bo przybiłeś się na zakład po czym zrobiłeś sobie dupochron
Zaglądasz komuś do portfela zasłaniając się szczytnym celem, samemu nie oferując tego samego
Jebac takich manipulantów jak Ty smyku
Jak znajdziesz resztki honoru to daj znać, jak nie to pies Cie jebał

:najmancoty:
Jesteś głupszy niż myślałem, w dodatku mieszkam w twojej głowie a ja cię nawet nie znam :pociesznymirek:

Wygrywa Popapraniec to robisz wyjazd brudzie.

Back