Stefan
Legacy FC Middleweight
Cobi jest polskie ale dają ukraińskie motywy (na zasadzie 2w1) w sprzęcie który od nas dostali plus pewnie chcą w ten sposób pozyskać trochę klienteli.Privet? To lego z ukrainy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cobi jest polskie ale dają ukraińskie motywy (na zasadzie 2w1) w sprzęcie który od nas dostali plus pewnie chcą w ten sposób pozyskać trochę klienteli.Privet? To lego z ukrainy?
Po instrukcjach z Lego to przy pierwszym Titanicu z Cobi stwierdziłem że brakuje mi klocka i przestałem układać, dopiero na drugi dzień się zorientowałem o co tam chodzi i jednak wszystkie klocki są. Trzeba się przyzwyczaić po prostu.Tego T-72 już mam, teraz dostałem BWP więc Andrzeju nie denerwuj się. Jeszcze nie otwierałem, serio w Cobi instrukcje niezbyt intuicyjne? Taką opinię czytałem.
Precz do tematu COBI !!!!

Trochę się później nawkurwiasz, mi została ostatnia paczka.Po instrukcjach z Lego to przy pierwszym Titanicu z Cobi stwierdziłem że brakuje mi klocka i przestałem układać, dopiero na drugi dzień się zorientowałem o co tam chodzi i jednak wszystkie klocki są. Trzeba się przyzwyczaić po prostu.
Ja zaczynam galere i po pierwszej paczce zajebiście wszystko idzie.
![]()
Mówisz o tych elementach z drugiej paczki nad wiosłami? Czy w trzeciej jeszcze więcej precyzji?Trochę się później nawkurwiasz, mi została ostatnia paczka.
TakMówisz o tych elementach z drugiej paczki nad wiosłami? Czy w trzeciej jeszcze więcej precyzji?

No z tymi nad wiosłami się nawkurwiałem z dociskaniem i rozlatywaniem się tych sraczkowatych płytek.Mówisz o tych elementach z drugiej paczki nad wiosłami? Czy w trzeciej jeszcze więcej precyzji?
Było trochę gimnastyki przy tym ale to chyba pierwszy zestaw który składam gdzie tak trzeba było kombinować żeby nie rozjebać hehe fajnie.No z tymi nad wiosłami się nawkurwiałem z dociskaniem i rozlatywaniem się tych sraczkowatych płytek.
Zaraz zaczynam ostatnią i z masztem i żaglami też będzie pierdolenie.
gdzie tak trzeba było kombinować

Chyba w
Cobi to straszne gówno od jakichś trzydziestu lat, jak nie 40...![]()
byłeś i jesteś nie na bieżąco, Cobi to było gówno 25-30 lat temu, ale teraz to jest jakość jak światowe LEGO, a jeśli chodzi o brak naklejek tylko nadruki na klocku są nawet lepsi.Cobi się elegancko wyrobiło przez ostatnie lata mordo. Jak napisałeś to z pizdy bez trzymania w ręku żadnego zestawu w ostatnich 5 latach to weź się zastanów nad sobą i swoim życiem.
Cobi to straszne gówno od jakichś trzydziestu lat, jak nie 40...![]()

Można tak napisać o każdym bardziej rozbudowanym zestawie LEGO. Zresztą ja nawet nie postrzegam ich jako konkurencji a raczej na zasadzie uzupełniania się różnych marek. Przecież LEGO nie ma militarnych zestawów i tu wjeżdża Cobi a z kolei LEGO ma wiele mainstreamowych licencji których nigdy nie połapie Cobi. I elegancko. Cobi i tak przegania takie marki jak mega construx czy Playmobil.Cobi to jakość jak LEGO, tylko:
"No z tymi nad wiosłami się nawkurwiałem z dociskaniem i rozlatywaniem się tych sraczkowatych płytek.
Zaraz zaczynam ostatnią i z masztem i żaglami też będzie pierdolenie".
"Trochę się później nawkurwiasz".
"Cobi jest polskie ale dają ukraińskie motywy".
"Po instrukcjach z Lego to przy pierwszym Titanicu z Cobi stwierdziłem że brakuje mi klocka i przestałem układać, dopiero na drugi dzień się zorientowałem o co tam chodzi i jednak wszystkie klocki są. Trzeba się przyzwyczaić po prostu."
Ale to ja zakłamuję rzeczywistość...![]()
Cobi się elegancko wyrobiło przez ostatnie lata mordo. Jak napisałeś to z pizdy bez trzymania w ręku żadnego zestawu w ostatnich 5 latach to weź się zastanów nad sobą i swoim życiem.

Tak można napisać o wszystkim, to że coś wkurwia albo trzeba się trochę pomęczyć z jakimś etapem budowy, żeby to złożyć to nic złego byku. Jakość jest mega, mam kilka zestawów od COBI i nie ma się do czego przyczepić, pięknie odwzorowane, solidne i zajebiście się prezentują na meblach, półkach. Nic tylko kolekcjonować.Cobi to jakość jak LEGO, tylko:
"No z tymi nad wiosłami się nawkurwiałem z dociskaniem i rozlatywaniem się tych sraczkowatych płytek.
"Po instrukcjach z Lego to przy pierwszym Titanicu z Cobi stwierdziłem że brakuje mi klocka i przestałem układać, dopiero na drugi dzień się zorientowałem o co tam chodzi i jednak wszystkie klocki są. Trzeba się przyzwyczaić po prostu."
Widze potencjal jak na kielecki vs winiary ;)

Nie ma szans, bo winiary to jedzą prawdziwi mężczyźni a klocki to są dla dzieci i pedaufWidze potencjal jak na kielecki vs winiary ;)
Tak zakłamujesz bo to, że mają inną instrukcję i przy moim hujowym do tego świetle w pokoju nieogarnalem instrukcji to mój błąd a nie Cobi.Cobi to jakość jak LEGO, tylko:
Tak zakłamujesz bo to, że mają inną instrukcję i przy moim hujowym do tego świetle w pokoju nieogarnalem instrukcji to mój błąd a nie Cobi.
A że wystąpiły trudności to chyba dobrze ? Jakbym chciał łatwo to bym se kupił duplo

Chlop normalnie bezkonfliktowy, o gołębim sercu i z dusza artysty…Tak można napisać o wszystkim, to że coś wkurwia albo trzeba się trochę pomęczyć z jakimś etapem budowy, żeby to złożyć to nic złego byku. Jakość jest mega, mam kilka zestawów od COBI i nie ma się do czego przyczepić, pięknie odwzorowane, solidne i zajebiście się prezentują na meblach, półkach. Nic tylko kolekcjonować.
Lego oczywiście topka, ale nie robią militarnych zestawów, a te mnie najbardziej jarają. Ale bardzo lubię kwiaty i całą serie botanical, pięknie zdobią pomieszczenia.

Chlop normalnie bezkonfliktowy, o gołębim sercu i z dusza artysty…![]()
no chyba, że ktoś go wkurwi to slama zajebie o chodnik 
I wózek marketowy na plecy wyjebieno chyba, że ktoś go wkurwi to slama zajebie o chodnik
![]()

Ta lampka też jest zajebista, jak byłem przed świetami na zakupach to bardzo dużo ludzi ją kupowało i rzuciła mi się w oczy.Narobiliście smaka
View attachment 136345