Karwantes
Bellator Welterweight
Dać typy na tacy i jeszcze mało, Andrzej bezczelu jeden!No co? Myślisz, że chciałoby mi się z ręki wpisywać tyle pozycji![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dać typy na tacy i jeszcze mało, Andrzej bezczelu jeden!No co? Myślisz, że chciałoby mi się z ręki wpisywać tyle pozycji![]()

Nie pierdol tylko dawaj jakiś kupon!Dać typy na tacy i jeszcze mało, Andrzej bezczelu jeden!![]()

Czekaj grzecznieNie pierdol tylko dawaj jakiś kupon!
![]()

Żartowałem. Brzydzę się hazardem.Czekaj grzecznie![]()
Żartowałem. Brzydzę się hazardem.

Oby Wam ta Fiorot nie popsuła kuponu.
Musi nastąpić przełamanie w graniu bab :D Oby z fartemOby Wam ta Fiorot nie popsuła kuponu.
Nie będzie raczej tej walki, młody muran już na miejscuFEN:
Epic vs Jacek Murański @2.15 (po podatku 1.89)
Stawka: 350 PLN
Pełnosprawny 30-latek powinien wygrać z 52-letnim dziadkiem. Typ bazujący wyłącznie na wieku i tym jak wyglądali na ważeniu.
Nie wiem skąd ten pesymizm w graniu kobit, w kobiecych dywizjach można dostrzec fajne szanse na zarobek.Musi nastąpić przełamanie w graniu bab :D Oby z fartem
Z tego samego powodu co granie azjatów, tylko gorzej :)Nie wiem skąd ten pesymizm w graniu kobit, w kobiecych dywizjach można dostrzec fajne szanse na zarobek.
Nie granie azjatów też jest urojone.Z tego samego powodu co granie azjatów, tylko gorzej :)
Bo te ogórzyce są tak nierówne i poziom jest tak niski, że niespodzianek jest od groma. Tam każda z każdą wygrać może. Sprawdź sobie statystyki (pod kątem % wygranych faworyt/underdog) w walkach kobiet w UFC i porównaj z mężczyznami to może zrozumiesz ;)Nie wiem skąd ten pesymizm w graniu kobit, w kobiecych dywizjach można dostrzec fajne szanse na zarobek.
Za krótko w tym siedzisz smyku.Nie wiem skąd ten pesymizm w graniu kobit, w kobiecych dywizjach można dostrzec fajne szanse na zarobek.
Za krótko w tym siedzisz smyku.

Siedze tu dluzej od Ciebie i pamietam jak pisałeś ze obstawiasz mma od niedawna,dlatego napisałem ze za krótko w tym siedzisz.A ty juz sie napinasz zapatrzony w siebie smyku.Miłego weekendu.Napisał świeżaczek zalogowany od kilku dni na forumWy dzisiejsze dzieci to macie nasrane w baniach. Masz po prostu za małe umiejętności w typowaniu mma by grać azjatów i kobity.
![]()
Napisał świeżaczek zalogowany od kilku dni na forumZa krótko w tym siedzisz smyku.
Wy dzisiejsze dzieci to macie nasrane w baniach. Masz po prostu za małe umiejętności w typowaniu mma by grać azjatów i kobity. 
To świadczy o tym że w dywizjach kobiecych można złapać dobre kursy jeśli się wie co jest co. Ja jeśli widze szanse to gram kobiety tak samo chętnie jak mężczyzn i nie narzekam ;) Bądź tak miły i podrzuć te statystyki.Bo te ogórzyce są tak nierówne i poziom jest tak niski, że niespodzianek jest od groma. Tam każda z każdą wygrać może. Sprawdź sobie statystyki (pod kątem % wygranych faworyt/underdog) w walkach kobiet w UFC i porównaj z mężczyznami to może zrozumiesz ;)
Napisałeś dlatego że cię pupka piecze bo ktoś potrafi ogarnąć dywizje których ty nie ogarniaszSiedze tu dluzej od Ciebie i pamietam jak pisałeś ze obstawiasz mma od niedawna,dlatego napisałem ze za krótko w tym siedzisz.A ty juz sie napinasz zapatrzony w siebie smyku.Miłego weekendu.
Również pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.To świadczy wyłącznie o chujowym poziomie. Możesz wiedzieć co jest co, ale te ogórzyce to taka losowość, że wypatrzyć tam faktyczne okazje jest zdecydowanie trudniej jak u mężczyzn.To świadczy o tym że w dywizjach kobiecych można złapać dobre kursy jeśli się wie co jest co. Ja jeśli widze szanse to gram kobiety tak samo chętnie jak mężczyzn i nie narzekam ;) Bądź tak miły i podrzuć te statystyki.
Dzięki koleżko.To świadczy wyłącznie o chujowym poziomie. Możesz wiedzieć co jest co, ale te ogórzyce to taka losowość, że wypatrzyć tam faktyczne okazje jest zdecydowanie trudniej jak u mężczyzn.
Oczywiście można trafić perełki - jak wszędzie, ale wymaga to więcej czasu.
Tutaj sobie możesz wszystko porównać:
A miało być tak pięknie ;(No i kolejny fajny kuponik na ten miesiąc:
Magard + Piwowarski @1.92
Stawka: 380€ - więcej się nie dało

dobrze szlono i w pizdu wylądował![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
![]()
bywa i tak,dobrze szlo

Łukasz Charzewski + Lil Masti + Reggie Bullock over 10.5 pts + Clippers ML @4.88