Biedroo155
BAMMA Lightweight
Flaki z olejem.Miałem podobna rozkmine. Uważam że owczarz będzie miała jeden scenariusz na walkę. Obalić i poddać jak ostatnio. Sam zagrałem Chojnarską po 3.75.
Nie jestem zdziwiony twoim typem, popieram że warte ryzyka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Flaki z olejem.Miałem podobna rozkmine. Uważam że owczarz będzie miała jeden scenariusz na walkę. Obalić i poddać jak ostatnio. Sam zagrałem Chojnarską po 3.75.
Nie jestem zdziwiony twoim typem, popieram że warte ryzyka
Kazieczko + Wrzosek @1,98 +
TYPE: COMBI
Mariusz Pudzianowski vs Szymon Kolecki
Money Line: Szymon Kolecki
(2.30)
Tomasz Narkun vs Phil De Fries
Money Line: Phil De Fries
(2.30)
Norman Parke vs Borys Mankowski
Money Line: Norman Parke
(2.55)
Total stake: 50.00 GBP
Total rate: 13.49
Max possible win: 674.48 GBP
Długo zastanawiałem się, nad tym kuponem, jednak jak ryzykować, to konkretnie.
1.Po pierwsze, Pudzian ma wyjebane w treningi, niedawno zapowiadał powrót do strong-manów, przybrał znów masy mięśniowej, jego ostatnia walka z będącym w zerowej dyspozycji Bedorfem, to był jasny znak, że Pudzian, jest już po drugiej stronie rzeki, a po drugie, nawet trener Pudziana, powiedział wprost, iż planem, na walkę, będzie dziki atak w celu znokautowania Szymona, jeśli Kołecki to przetrwa, to wytrze Mariuszem podłogę.
2.De Fries, już zdemaskował, kilku gwiazdorów z KRS1, Narkun, będzie, jego najpoważniejszym rywalem w KSW, ale liczę na siłę i umiejętności parterowe De Friesa, no i jakby nie było, Narkun przychodzi z lżejszej kategorii wagowej.
3.Norman Parke, to duża niewiadoma, ale na stadionie, pokazał gdzie jest miejsce "najlepszego zapaśnika w Europie", ma złą krew z Mańkowskim i wystarczające umiejętności, aby być wyzwaniem dla Borysa, szczególnie obecnego Borysa, Maniek nie dość, że wraca po długiej przerwie, to w ostatniej walce, zebrał konkretny wpierdol od Robocopa, nie mówiąc już o tym, że ostatnio, zaczął zajmować się streamowaniem na YouTube i jaraniem.

Borys nawet jak przegra to wygra
decyzja jest prawdopodobna, a jak walka będzie choć minimalnie wyrównana to Borygo wygra

kazieczko+owczarz+ishii+maniek+kolecki+defries ako 20.24 za 30 tyś tyś tyś

+Kolecki - @2.62
ostatecznie plusy ale moglo byc 3x tylke gdyby decyzja poszla dla Borysa...

Ładny kursikUrodzony bukmacher

E no z 20zl na chipsy wygrałeś GratkiOstrożny kupon, bo mogło w dwie strony pójść:
View attachment 15215
Potem Janikowski zjebał mi większy kupon...
View attachment 15216
...więc puściłem ratunkowego:
View attachment 15217
efortuna.plPingu gdzie grasz u jakiego bukmachera tak z ciekawości pytam?
Nie zesraj się Alibabko.E no z 20zl na chipsy wygrałeś Gratki
Dobry argumentNie zesraj się Alibabko.