Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak na chłodno to wg mnie - Borys przeleży go, w stójce będzie przegrywał to będzie przenosił walkę do parteruPojawiły się na STS pierwsze kursy na KSW 47.
Mańkowski B. 1.45 Du Plessis D. 2.52
Pudzianowski M. 1.40 Kołecki Sz. 2.68
Ktoś się chyba pomylił i walce Borysa powinny być odwrotne kursy. Łapać póki jest!
Pozdrawiam
Mario robi już tylko siłkę. Szymon ogarnie.Czy da radę z ugotowanym kamieniem?
nie gramy nikogo z WCA, bo to 10 klub w PolsceKołecki + Jajnikowski
normalnie, Pudzilla dostanie kilka bomb i spanikuje jak zawsze, odklepie walke w stojce cos czujeCo wy z tym Kołeckim? xD jak on ma wygrać?
Pudzilla trenuje w 10 klubie w Polsce, a Kolecki w najlepszymCo wy z tym Kołeckim? xD jak on ma wygrać?
możesz wymienić te 9 lepszych klubów ? bez żadnej spiny, szydery pytam.Pudzilla trenuje w 10 klubie w Polsce, a Kolecki w najlepszym
Mirasa spytaj, bo to jego słowamożesz wymienić te 9 lepszych klubów ? bez żadnej spiny, szydery pytam.
Pudzian odklepie po ciosachFamemma mówisz że Kołecki to ogarnie a na co stawiasz na nokaut czy poddanie bo w dezyzje nie wierzę
Z jednej strony chcę żeby Mariuszek wygrał bo go lubię, ale z drugiej chciałbym żeby to dalej trwałoPudzian odklepie po ciosach
Miras Gracie powrot Smoka vs PudzillaZ jednej strony chcę żeby Mariuszek wygrał bo go lubię, ale z drugiej chciałbym żeby to dalej trwało![]()
kurde mordo normalnie to biore pewniaki od ciebie w ciemno no ale ten kołecki to totalnie mi się nie podobaPudzilla trenuje w 10 klubie w Polsce, a Kolecki w najlepszym
Mariusz trenuje jak amator, znaczy on w ogole nie trenuje sportow walki, tylko ma przygotowania na dwa miesiace przed walka, a tak to na orbitreku robi jako trening pod MMA
a jego przygotowania to trening raz dziennie, bez sparingow i z trenerem personalnym, ktory mu sciemnia, ze jest zajebisty, byleby hajs wpadal
a Kolecki zapierdala z Oleksiejczukiem na ostro
ja ufam Mirasowi Gracie, powiedzial, ze mam grac to gram i tyle w temaciekurde mordo normalnie to biore pewniaki od ciebie w ciemno no ale ten kołecki to totalnie mi się nie podoba
sts sponsoruje ksw a miras mówi w trailerze o stawianiu wszystkich pieniędzy na kołeckiego więcej nie trzeba dodawaćja ufam Mirasowi Gracie, powiedzial, ze mam grac to gram i tyle w temacie
A w sumie nie ma co sobie cisnac alibaba, oboje podzielamy zainteresowanie sportem mma wiec lepiej skupic sie na przewidywaniu wynikow walk i wygrywaniu. Nic do Ciebie nie mam, pozdro i milej niedzieli.KO LE CKI
KO LA NA
WCA po tej walce bedzie 17 klubem w Polsce
Jak widzisz walkę koleckiego?Chojnoska 3.46 sts