Roshi
Roshi
Ale jajca by były gdyby faktycznie hossa była rok krótsza co jest możliweBędziecie za to mieli okazję tanio kupić PEPE![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale jajca by były gdyby faktycznie hossa była rok krótsza co jest możliweBędziecie za to mieli okazję tanio kupić PEPE![]()
Ciężko się nie skusić na ETH przy obecnych cenach."Bądźcie chciwi gdy inni są tak osrani, że gówno wiaderkami z nogawek wyrzucają, bądźcie osrani gdy inni są chciwi i dostają małpiego rozumu i krzyczą eth 10k, btc 200k"
![]()
Własnie to mam na myśliCiężko się nie skusić na ETH przy obecnych cenach.
BTC ma mega mocną dominację w stosunku do altów, póki co nie ruszam bo nurkowanie do 60k jest realne.Własnie to mam na myśli
No jest ale warto sobie siatkę zleceń już na eth czy innych mocnych altach zrobić. Bo potem wiadomo, prześpi się i dupa.BTC ma mega mocną dominację w stosunku do altów, póki co nie ruszam bo nurkowanie do 60k jest realne.
Poza ETH już osobiście nie ruszam innych altów bo mi zajmują za duży procent portfela, na BTC ustawiam pozycję w granicach 60k, trochę chciwie.No jest ale warto sobie siatkę zleceń już na eth czy innych mocnych altach zrobić. Bo potem wiadomo, prześpi się i dupa.
A po co się pierdolić z łapaniem dołków? Masz na to szansę jedną na kilka milionów, lepiej robić DCA i mieć wyjebane.BTC ma mega mocną dominację w stosunku do altów, póki co nie ruszam bo nurkowanie do 60k jest realne.
Dobre DCA jest zawsze najbardziej sensownym i bezpiecznym wyborem, ale ja już mam swoją strategię z początku roku, żeby obniżyć % ryzyka w portfelu i staram się tego trzymać przynajmniej do połowy roku, do tego momentu mam czas żeby coś w tym planie skorygować.A po co się pierdolić z łapaniem dołków? Masz na to szansę jedną na kilka milionów, lepiej robić DCA i mieć wyjebane.
Wszystko leci na mordę, akolici Trumpa skupią po taniości jak dostaną info z białego domu.
![]()
Sprzedaż niekoniecznieZakupy na dołku to była wspaniała decyzja..
![]()

nie mów, że tego gniota eth dokupiłeśZakupy na dołku to była wspaniała decyzja..
![]()

To była moja wspólna decyzja!nie mów, że tego gniota eth dokupiłeś
![]()

Ten koleś to faktycznie taka szycha?
tak, zrobil kosmiczne liczby na rynku krypto, grajac z glowa teraz tylko pomnaza majatek.Właśnie też widziałem.
Ja tam się nie znam, gdzieś mi kiedyś mignęła jego osoba, ale dużo osób uważa go za zwykłego naganiacza.
od dzisiaj mowcie mi Whale Roshi... albo moze i nie, cos dziwnie to brzmiZakupy na dołku to była wspaniała decyzja..
![]()
Wielorybi Zółw 
tak, zrobil kosmiczne liczby na rynku krypto, grajac z glowa teraz tylko pomnaza majatek.

Żółworybod dzisiaj mowcie mi Whale Roshi... albo moze i nie, cos dziwnie to brzmiWielorybi Zółw
![]()

Rybożółw
Żółworyb![]()