ninja
Vale Tudo Championship
Lets go motherfuckers!
oby tym razem legitny alt season, moje xrp znowu przy ath
za 4$ opierdolę 80% z pozostałego 50%Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lets go motherfuckers!
za 4$ opierdolę 80% z pozostałego 50%
Wszystko byle byś zapomniał o liście EpsteinaETH się wybudził, zakupiłem trochę poniżej 1,5 k. Oby tak dalej.
![]()

Szybciej na jaw wyjdzie tożsamość Satoshiego niż lista Epsteina.Wszystko byle byś zapomniał o liście Epsteina![]()

Szybciej na jaw wyjdzie tożsamość Satoshiego niż lista Epsteina.
![]()

Wszystko byle byś zapomniał o liście Epsteina![]()
widzę, że nie tylko ja taki przebiegłyETH się wybudził, zakupiłem trochę poniżej 1,5 k. Oby tak dalej.
![]()

ale to nie musi prędko ważne by wyjść do dolara po dobrej cenie, można poczekać, chyba, że korci by wydaćJeszcze żeby dolar trochę podskoczył
ostatnio chodzą plotki, że to ten szef ripplle od xrp i wiele poszlak na to wskazujeSzybciej na jaw wyjdzie tożsamość Satoshiego niż lista Epsteina.
![]()
I Już widać kto kupił po cztery koła...

Nie, jestem na plusie ale jeszcze poniżej poziomu, na którym założyłem sprzedaż połowy.I Już widać kto kupił po cztery koła...![]()
ja na 5k sprzedaję połowę +- wiadomo, że nie na równoNie, jestem na plusie ale jeszcze poniżej poziomu, na którym założyłem sprzedaż połowy.

10k lekko...ja na 5k sprzedaję połowę +- wiadomo, że nie na równo
ale linka trzymam na ath
![]()

Miło by było10k lekko...![]()
ja tam nie zamierzam zostawać z monetkami do kolejnej hossy10k lekko...![]()
Przy ETH jeśli nic się nie wykrzaczy to nie żałował byś.ja tam nie zamierzam zostawać z monetkami do kolejnej hossy