Kryptowaluty

a przed faktem w sensie teraz, zanim sie altcoinseason zaczal? :boystop:
ZEC, Zcash pierdzielnął ostro ostatnio. Czemu to mówię? Bo to był alt z hossy 2017 i był on w topce. Może to jakiś prognostyk do tego że zasrany gównem LISK ktory też wtedy był w topce i były wobec niego wielkie nadzieje, da teraz z poziomu gówna coś zarobić. Kto wie. MAm tego szita bo w cenie gówna nie chce mi sie go sprzedawać.
Lisek w ostatniej hossie wypalił do 50cebulionów a to był niezadowalający wynik. Ten szit robił wzrosty na koniec kiedy inne alty korekciły. Może jakiś jajcarz liczy że zrobi na naiwnych Polakach pompe i ich ogoli jak w 2017. Ja typuje ze będzie x7 ale wiekszej kasy bym tam nie wrzucał więc gemem bym tego nie nazwał.

:antonio:
Screenshot_20251008-145028~2.jpg

W $Aster wjechałem jak Hanka w kartony. Udało się kupić pierwszego dnia poniżej 1$, potem dokupowałem między 1-2$

dlaczego nie chwaliłeś się wtedy?
:beczka:
Ponizej 1$ to bylo tylko kilka godzin i sam żałuję że nie kupiłem więcej. To bedzie dla mnie long hold, cały czas jest tanie i bede kupował dalej. DYOR. To bedzie binance w defi. CZ binance nie może oficjalnie pracować przy cexie, więc poszedł w dex.

To bedzie binance w defi. CZ binance nie może oficjalnie pracować przy cexie, więc poszedł w dex.
Fakt, że do dzisiaj nie ma funkcjonalnych dexów, tylko pytanie czy nadchodzące dyrektywy SRICA od uni to dobry okres na Binance 2
W dodatku, dopóki nad poloniexem mają piecze kitajce to nowa giełda prócz airdropa nie jest kusząca.

Nie wiem czy to prawda, nie znam się, do zweryfikowania.

A biedne robaczki dalej ciułają jakieś scamy licząc na cud...

Spokojnie, może rozmaite wypierdy solanowe i inne świeże Ai gówna sie pozamykają i wraz z nowym rozdaniem nadejdzie wspaniały czas dla altów z doświadczeniem jak PEPE itp.

Back