Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tak, po fakcie.Upatrzyliscie jakieś GEMy?![]()
a przed faktem w sensie teraz, zanim sie altcoinseason zaczal?Tak, po fakcie.

ZEC, Zcash pierdzielnął ostro ostatnio. Czemu to mówię? Bo to był alt z hossy 2017 i był on w topce. Może to jakiś prognostyk do tego że zasrany gównem LISK ktory też wtedy był w topce i były wobec niego wielkie nadzieje, da teraz z poziomu gówna coś zarobić. Kto wie. MAm tego szita bo w cenie gówna nie chce mi sie go sprzedawać.a przed faktem w sensie teraz, zanim sie altcoinseason zaczal?![]()
dlaczego nie chwaliłeś się wtedy?W $Aster wjechałem jak Hanka w kartony. Udało się kupić pierwszego dnia poniżej 1$, potem dokupowałem między 1-2$

Ponizej 1$ to bylo tylko kilka godzin i sam żałuję że nie kupiłem więcej. To bedzie dla mnie long hold, cały czas jest tanie i bede kupował dalej. DYOR. To bedzie binance w defi. CZ binance nie może oficjalnie pracować przy cexie, więc poszedł w dex.dlaczego nie chwaliłeś się wtedy?
![]()
Fakt, że do dzisiaj nie ma funkcjonalnych dexów, tylko pytanie czy nadchodzące dyrektywy SRICA od uni to dobry okres na Binance 2To bedzie binance w defi. CZ binance nie może oficjalnie pracować przy cexie, więc poszedł w dex.
Wg mnie bardzo marne szanse w tym rozdaniu, to ile musiałby btc kosztować 300k do grudnia? A BTC prawdopodobnie kończy zabawę właśnie, daję na to 65%.
Dziwisz się?Łatwo łykasz mądrości tych opłacanych naganiaczy.

Ja jebie... W pewnym momencie na OP miałem -60%

alt sizon, a nie mówiłem?Ja jebie... W pewnym momencie na OP miałem -60%
Jak żyć panie premierze!?

Kupuj kiedy leje się krew.
Tylko za co, jak wszystko w crypto ...Kupuj kiedy leje się krew.