Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Oto temat dla pasjonatów krypto i wszystkiego co z nim związane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No to już nie masz 60k dogecoinówDobry temat. Może tutaj znajdzie się ktoś kto mi pomoże. Mam stary backup portfela wallet.dat, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć hasła, mam tam ponad 60k dogecoinów jak ktoś znajdzie sposób to odpalę 10k
Wyślij mi plik to Ci odzyskam.Nie koniecznie, wiem że są sposoby na otwieranie takich plików, tzw brute force, wydaje mi się że znam jakąś tam część hasła.
Hu hu, nice tryWyślij mi plik to Ci odzyskam.
Hu hu, nice try
Niestety, aby wykonać powyższe kroki, trzeba najpierw znać hasło..
NieNiestety, aby wykonać powyższe kroki, trzeba najpierw znać hasło..
Tak. Już to przerabiałem, walczę z tym od kilku miesięcy... Żeby wyciągnąć z walleta privatekey, trzeba najpierw go otworzyć jesci włączona jest enkrypca, w moim przypadku niestety jest wlączona
Tak. Już to przerabiałem, walczę z tym od kilku miesięcy... Żeby wyciągnąć z walleta privatekey, trzeba najpierw go otworzyć jesci włączona jest enkrypca, w moim przypadku niestety jest wlączona
Dana będzie wypłacał zawodnikom w tokenach $UFC.
Moim obecnym priorytetem jest skumulowanie jak największego kapitału w ETH zanim wyjdzie 2.0.Ja zmonetyzowałem jakiś czas temu wszystkie zyski z BTC/XRP i teraz mam portfel wyłącznie w ETH - tu widzę największy potencjał, związany ściśle z przejściem na blok 2.0.
Ja rozważałem nawet zakup ASIC-a Innosilicon A11Pro ETH 2000Mh, który ma mieć premierę w lipcu, ale zbyt dużą niewiadomą jednak jest moment przejścia i faktyczny czas dostawy sprzętu względem ryzyka (a to jednak nie GPU, które trzymają jeszcze jako tako wartość). Co do samego alta, to potencjał jest bardzo duży w perspektywie najbliższych 3-4 lat. Trochę za późno dostrzegłem tu możliwości, ale z drugiej strony i tak trzymam w perspektywie długoterminowej, realizując już od dłuższego czasu zyski i obracając kapitałem, który dawno się zwrócił, czas pokaże, czy decyzja słuszna.Moim obecnym priorytetem jest skumulowanie jak największego kapitału w ETH zanim wyjdzie 2.0.
Zainwestuj w ETH, oczywiście to nie jest porada finansowa.Nagle kurłaa wszyscy inwestorzy, a jak pytałem o porady to cisza jak makiem zasiał.
Inwestować w eth jak jest najdroższe w historii?Zainwestuj w ETH, to nie jest porada finansowa.
DCA albo czekanie na korektę, ostatnia była dwa tygodnie temu.Inwestować w eth jak jest najdroższe w historii?
etc lutuję ostroDCA albo czekanie na korektę, ostatnia była dwa tygodnie temu.