Kryptowaluty

BREAKING: United States cuts tariffs on Chinese goods from 145% to 30% for 90 days.

China lowers tariffs on US from 125% to 10% for 90 days.

:goldi:
Screenshot-20250514-092153-2.png

Jest sens wrzucać coś teraz w BTC? Czy są jakieś inne wartościowe stabilne crypto?
Jeżeli uważasz BTC za stabilne crypto lub w ogóle gdziekolwiek w crypto chcesz szukać "stabilności", to najlepiej odpuść sobie. Jest też coś takiego jak stablecoin ale nie jest to narzędzie inwestycyjne a raczej środek do tego by nie wychodzić do fiatów przy sprzedaży.

Jeżeli uważasz BTC za stabilne crypto lub w ogóle gdziekolwiek w crypto chcesz szukać "stabilności", to najlepiej odpuść sobie. Jest też coś takiego jak stablecoin ale nie jest to narzędzie inwestycyjne a raczej środek do tego by nie wychodzić do fiatów przy sprzedaży.
wiem ze to huśtawka ale myślałem nad dłuższym terminem, wrzucić i potrzymać parę lat, bo jednak z biegiem czasu rośnie. ma ktoś crypto na revolucie? jak to później rozliczacie?

wiem ze to huśtawka ale myślałem nad dłuższym terminem, wrzucić i potrzymać parę lat, bo jednak z biegiem czasu rośnie. ma ktoś crypto na revolucie? jak to później rozliczacie?
jak chcesz być zgodny z prawem to musisz co roku rozliczać się z fiskusem - deklarację musisz składać nawet jak robiłeś jedynie zakupy a nic nie sprzedawałeś.

gruby jak śledzi a kiedyś krypto hejter
:lol:
znalazł jakieś zaskórniaki btc na dysku hdd z przed 10 lat
nie hejter tylko kompletnie nie rozumiem wartości tego czegoś i wciąż uważam, że to bańka spekulacyjna, która niektórym dała konkretny zarobek.
I nie śledziłem tylko przypadkowo natrafiłem na sposób na zostanie miliarderem :lol:

Back