vitas
KSW Heavyweight
Roshibut.Rybożółw![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Roshibut.Rybożółw![]()
Roshibut.

no chyba cie pojebalo... vitas was never my friendRoshibut.

no chyba cie pojebalo... vitas was never my friend![]()

nie tylko Ty kupiłeś mądralo ;)od dzisiaj mowcie mi Whale Roshi... albo moze i nie, cos dziwnie to brzmiWielorybi Zółw
![]()
nie mów, że tego gniota eth dokupiłeś
![]()

byłoby pięknie, bo ja już tylko w altach siedzę

a po polsku?
Jeżeli uważasz BTC za stabilne crypto lub w ogóle gdziekolwiek w crypto chcesz szukać "stabilności", to najlepiej odpuść sobie. Jest też coś takiego jak stablecoin ale nie jest to narzędzie inwestycyjne a raczej środek do tego by nie wychodzić do fiatów przy sprzedaży.Jest sens wrzucać coś teraz w BTC? Czy są jakieś inne wartościowe stabilne crypto?
wiem ze to huśtawka ale myślałem nad dłuższym terminem, wrzucić i potrzymać parę lat, bo jednak z biegiem czasu rośnie. ma ktoś crypto na revolucie? jak to później rozliczacie?Jeżeli uważasz BTC za stabilne crypto lub w ogóle gdziekolwiek w crypto chcesz szukać "stabilności", to najlepiej odpuść sobie. Jest też coś takiego jak stablecoin ale nie jest to narzędzie inwestycyjne a raczej środek do tego by nie wychodzić do fiatów przy sprzedaży.
jak chcesz być zgodny z prawem to musisz co roku rozliczać się z fiskusem - deklarację musisz składać nawet jak robiłeś jedynie zakupy a nic nie sprzedawałeś.wiem ze to huśtawka ale myślałem nad dłuższym terminem, wrzucić i potrzymać parę lat, bo jednak z biegiem czasu rośnie. ma ktoś crypto na revolucie? jak to później rozliczacie?
gruby jak śledzi a kiedyś krypto hejterKtoś sprzedał 100000BTC, które nabył w 2011 za 0,78$ od sztuki
View attachment 126712

nie hejter tylko kompletnie nie rozumiem wartości tego czegoś i wciąż uważam, że to bańka spekulacyjna, która niektórym dała konkretny zarobek.gruby jak śledzi a kiedyś krypto hejter
znalazł jakieś zaskórniaki btc na dysku hdd z przed 10 lat