Kryptowaluty

"Bądźcie chciwi gdy inni są tak osrani, że gówno wiaderkami z nogawek wyrzucają, bądźcie osrani gdy inni są chciwi i dostają małpiego rozumu i krzyczą eth 10k, btc 200k"

AA1CxTHX.img

"Bądźcie chciwi gdy inni są tak osrani, że gówno wiaderkami z nogawek wyrzucają, bądźcie osrani gdy inni są chciwi i dostają małpiego rozumu i krzyczą eth 10k, btc 200k"

AA1CxTHX.img
Ciężko się nie skusić na ETH przy obecnych cenach.

BTC ma mega mocną dominację w stosunku do altów, póki co nie ruszam bo nurkowanie do 60k jest realne.
No jest ale warto sobie siatkę zleceń już na eth czy innych mocnych altach zrobić. Bo potem wiadomo, prześpi się i dupa.

No jest ale warto sobie siatkę zleceń już na eth czy innych mocnych altach zrobić. Bo potem wiadomo, prześpi się i dupa.
Poza ETH już osobiście nie ruszam innych altów bo mi zajmują za duży procent portfela, na BTC ustawiam pozycję w granicach 60k, trochę chciwie.

A po co się pierdolić z łapaniem dołków? Masz na to szansę jedną na kilka milionów, lepiej robić DCA i mieć wyjebane.
Dobre DCA jest zawsze najbardziej sensownym i bezpiecznym wyborem, ale ja już mam swoją strategię z początku roku, żeby obniżyć % ryzyka w portfelu i staram się tego trzymać przynajmniej do połowy roku, do tego momentu mam czas żeby coś w tym planie skorygować.

Seria porwań milionerów kryptowalutowych we Francji i Europie​

@Roshi uważaj byczku

Francuska policja uratowała ojca bogatego przedsiębiorcy kryptowalutowego w nocnym nalocie. Wcześniej został on wzięty jako zakładnik dla okupu. Francuskie służby badają inne sprawy porwań z żądaniami okupów, które łączy fakt, że ofiary miały zdobyć majątek na rynku kryptowalut.

• Francuska policja bada serię porwań kryptowalutowych milionerów
  • Policja uratowała ojca bogatego przedsiębiorcy kryptowalutowego po tym, jak został wzięty jako zakładnik dla okupu
  • W ciągu ostatnich pięciu miesięcy w Hiszpanii i Belgii zgłoszono inne uprowadzenia osób związanych z kryptowalutami lub ich partnerów
  • Więcej informacji o biznesie znajdziesz na stronie Businessinsider.com.pl
Jak informuje "The Guardian", który powołuje się na francuską prokuraturę, mężczyzna został porwany w czwartek rano w Paryżu. "Ofiara okazała się być ojcem mężczyzny, który zbił fortunę na kryptowalutach, a incydentowi towarzyszyło żądanie okupu" — napisano w oświadczeniu, nie podając ich nazwisk ani innych szczegółów dotyczących ich tożsamości. "Le Parisien" poinformował, że napastnicy zażądali okupu w wysokości 5-7 mln euro, który nie został zapłacony.

Zobacz także:
Zaginięcie polskiego "króla kryptowalut". Nowe fakty w sprawie?

Lokalna prokuratura wyjaśniła również, że policyjni śledczy zlokalizowali zakładnika w domu w regionie Essonne na południe od Paryża, z którego został uratowany w sobotę wieczorem. Jak relacjonuje "The Guardian", porwany miał być torturowany, ale nie podano żadnych szczegółów. Nieco więcej szczegółów przekazały francuskie media — m.in. "Le Parisien" — według których domniemani zakładnicy odcięli mężczyźnie jeden z palców.

Policja zatrzymała 5 osób — cztery znajdowały się w domu, w którym przetrzymywano mężczyznę lub w jego pobliżu, a piąta siedziała za kierownicą pojazdu, który prawdopodobnie został użyty do domniemanego uprowadzenia. Francuskie służby wyjaśniły, że policyjne dochodzenie obejmuje szereg możliwych zarzutów karnych, w tym porwanie "z torturami lub barbarzyńskim czynem".

patrzcie jak hieny kryptowalutowe cicho siedzą na wzrostach
:gabi_much_love:
zaraz będą pisali, że Elon jednak fajny a Trampek to w ogóle gość
:redford:

Właśnie też widziałem.
Ja tam się nie znam, gdzieś mi kiedyś mignęła jego osoba, ale dużo osób uważa go za zwykłego naganiacza.
tak, zrobil kosmiczne liczby na rynku krypto, grajac z glowa teraz tylko pomnaza majatek.

Back