Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
to nie ma nic do rzeczy. przez okres trwania krypto rzady stanow sprzedaly prawie 200 tys BTCPa pa wolne kryptowaluty![]()
Ja tam myślę, że sprzedały go dużo więcej.to nie ma nic do rzeczy. przez okres trwania krypto rzady stanow sprzedaly prawie 200 tys BTC
warte ulamek tego co mieliby dzis.
Pisze się pozew zbiorowy@Roshi podaj maila do ciebie.
Za namówienie mnie na Pepe bym ci rachunek wystawił.
"Halo, policja? Proszę przyjechać na cohones."Pisze się pozew zbiorowy
Możesz dołączyć jeśli chcesz"Halo, policja? Proszę przyjechać na cohones."
Ja staram się nie patrzeć na porady inwestycyjne w necie.Możesz dołączyć jeśli chcesz
![]()
Btc ewentualnie podskoczyłby jeszcze z 20% do 120k (bo się skończą fale impulsu), dobrze zrobiłeś, że wyszedłeś na 100k. Święty spokój. Dla możliwych 20% ryzykować? A jaką masz gwarancję, że sprzedałbyś na szczycie.To wtedy wyjdzie na to, że w złym momencie wyszedłemZ tym, że wejście w crypto to byłoby złamanie podstawowych zasad inwestowania z Buffetta…
Mam za to kawałek ziemi. Zrobiłem sobie już tam odwierty pod sprawdzenie wody do własnego ujęcia, wpuściłem pompę do studni a ziomeczek robi mi ogrodzenie tymczasowe.Btc ewentualnie podskoczyłby jeszcze z 20% do 120k (bo się skończą fale impulsu), dobrze zrobiłeś, że wyszedłeś na 100k. Święty spokój. Dla możliwych 20% ryzykować? A jaką masz gwarancję, że sprzedałbyś na szczycie.
A pewnie to i tak ściema, gdzie ten stary grzyb w krypto wejdzie, za chytry jest na to.
@Roshi to ściema na bank, muszą komuś opchnąć resztę coinów
Proste.Mam za to kawałek ziemi. Zrobiłem sobie już tam odwierty pod sprawdzenie wody do własnego ujęcia, wpuściłem pompę do studni a ziomeczek robi mi ogrodzenie tymczasowe.
sluchaj co mowia patrz co robia..Btc ewentualnie podskoczyłby jeszcze z 20% do 120k (bo się skończą fale impulsu), dobrze zrobiłeś, że wyszedłeś na 100k. Święty spokój. Dla możliwych 20% ryzykować? A jaką masz gwarancję, że sprzedałbyś na szczycie.
A pewnie to i tak ściema, gdzie ten stary grzyb w krypto wejdzie, za chytry jest na to.
@Roshi to ściema na bank, muszą komuś opchnąć resztę coinów
Uważasz, że Trump kupuje btc po 80k?sluchaj co mowia patrz co robia..
patrz jaka adopcja sie zaczyna, po co po cichu kupuje np. Trump?
Jak Ci idioci z usa nie pójdą po rozum do głowy to będzie jeszcze wiele spadków.Opłaca się w te akcje Tesli coś wrzucić? Będzie jeszcze spadek w tym miesiącu?
To huj. Poczekam jeszcze chwilę z zakupem.Jak Ci idioci z usa nie pójdą po rozum do głowy to będzie jeszcze wiele spadków.
Pozdrawiam z pikujacego w dół SP500
Ja tam dokupuje co miesiącTo huj. Poczekam jeszcze chwilę z zakupem.
no kurwa przeciez oni nie lubia tracic kasy... jeszcze to info o Buffecie.. ja narazie sie przygladam bo zaczyna sie robic dziwnie.Uważasz, że Trump kupuje btc po 80k?
oni są wszyscy ustawieni o wiele niżej
Problem jest taki, że w poprzednich hossach alty nigdy nie były na dnie na tym etapie rynku, czym mi to pachnie? Z braku płynności usunięcie 90% altów z giełd, zostanie może z 10 coinów największych reszta może pójść do piachu, jeżeli btc się zwali jeszcze niżej. wygląda to bardzo dziwnie. Alty robią dno przy spadku btc o 20%, co zrobią jak spadnie 50%?
Trzeba go odnaleźć i dożywotnio usunąć dostęp do konta premiumKtóry kutas namawiał mnie na PEPE?![]()
tube na dziąsło...Trzeba go odnaleźć i dożywotnio usunąć dostęp do konta premium