Kryptowaluty

Jebnie dziś wszystko czy to tylko delikatna korekta? I nie mówię tutaj o rynku krypto bo on tylko podąża za ruchem giełdy. Na giełdzie za to podobno sraczka przez chiński startup AI DeepSeek i jego efektywność finansowa względem OpenAI co sprawiło że ludzie zadają sobie pytania jak bardzo przeszacowana jest wartość całej amerykańskiej giełdy
Za szybko ta korekta, dopiero w czwartek miałem dokupować :siuu:

@Roshi tak z ciekawości, czemu akurat pepe wybrałeś na tego memcoina, który ma osiągnąć "sukces"? Wybór na chybił trafił wśród innych czy wiara w jakieś założenia?
jak sama nazwa wskazuje mem coin.. nie ma wiecej memow niz z Pepe no i jest bardzo chwytliwy.
a jak infuencerzy tylko troche rzucili to juz w ogole byl rajd.
to tylko moja opinia
:fjedzia:

jak sama nazwa wskazuje mem coin.. nie ma wiecej memow niz z Pepe no i jest bardzo chwytliwy.
a jak infuencerzy tylko troche rzucili to juz w ogole byl rajd.
to tylko moja opinia
:fjedzia:
No właśnie to mnie zastanawiało, bo w sumie dla mnie to wszystkie meme coiny tyle samo warte. Trzeba do Muska słać maile żeby pepe pochwalił, to może wtedy będzie "to the moon" .

dziś pewnie powrót kierunek up

1738069383930.png

:roberteyeblinking:

trzeba spierdalac z tej łunii zajebanej... :beczka:

21:26 zaczyna sie mięsko, 24:00-25:00 i dalej.

Fakt że w fiducjarnym nie ma takich obostrzeń jak w krypto jasno pokazuje, że nie chodzi o "walkę z przestępczością", motywem narzucenia kontroli kryptowalut (a nie pieniadzowi fiducjarnemu) jest chciwość właścicieli drukarek i ich żądza kontynuacji narzuconego zbrojnie monopolu, nic więcej. Nie chodzi o zadne "wzniosle" cele.

Kurla.. widziales jakie ilosci BTC sa na gieldach?
Btc wykonał 5-cio falowy ruch wzrostowy, na nim hossa mogła się już po prostu zakończyć, technicznie swoje zrobił, nie będzie wyciągnięcia fali 5tej i tyle
jak najbardziej może być już game over,
jedyne co daje nadzieję na hossę na altach to to, że eth tym spadkiem nie złamał najważniejszego dołka trendu wzrostowego. Ale to tylko jedna przesłanka.
1738571799478.png

Nie wiem sam czy na najbliższym powtórzeniu korekty do góry nie spierdalać z tego rynku kompletnie. Wieczorem przemyślę. Lepiej nie zarobić dodatkowo niż stracić fajnie zarobiony kapitał choćby na xrp.

Btc wykonał 5-cio falowy ruch wzrostowy, na nim hossa mogła się już po prostu zakończyć, technicznie swoje zrobił, nie będzie wyciągnięcia fali 5tej i tyle
jak najbardziej może być już game over,
jedyne co daje nadzieję na hossę na altach to to, że eth tym spadkiem nie złamał najważniejszego dołka trendu wzrostowego. Ale to tylko jedna przesłanka.
View attachment 120421
Nie wiem sam czy na najbliższym powtórzeniu korekty do góry nie spierdalać z tego rynku kompletnie. Wieczorem przemyślę. Lepiej nie zarobić dodatkowo niż stracić fajnie zarobiony kapitał choćby na xrp.
Jasne ze graj bezpiecznie.
A co do konca hossy na BTC to nie wierze w to, zbyt wiele pozytywnych informacji, za duza adopcja, a ilosc TC na gieldach w stanie oplakanym takze no..

Uważajcie, bo tak skończycie crypto milionerzy :beczka:

JEŻELI to rzeczywiście powiedzial Glapa to z czego tu się śmiać i co tutaj jest niezgodnego z prawdą? Akurat strategia Glapy na zwiększanie rezerw strategicznych złota jest bardzo dobra. Tutaj chodzi o ochronę wartości i bezpieczeństwo w razie kryzysu i nie nadaje się na to aktywo o dużej zmienności.

No chyba, że chodzi Ci o coś innego czego ja totalnie nie złapałem

JEŻELI to rzeczywiście powiedzial Glapa to z czego tu się śmiać i co tutaj jest niezgodnego z prawdą? Akurat strategia Glapy na zwiększanie rezerw strategicznych złota jest bardzo dobra. Tutaj chodzi o ochronę wartości i bezpieczeństwo w razie kryzysu i nie nadaje się na to aktywo o dużej zmienności.

No chyba, że chodzi Ci o coś innego czego ja totalnie nie złapałem
Bardziej chodzi o adopcje, jeśli kierunek się nie zmieni to przy obecnym rządzie dalej będziemy sto lat za murzynami.

A co do złota to jak dla mnie jest to tylko pierdolenie, zmieni się rząd i złoto wyparuje o ile w ogóle było...

Btw.. od lat korzystam z Trona i jestem mega zadowolony.. zero jakichkolwiek problemow, obsuw pokroju solan i super tanio :redford:

• Like
Reactions: AKK
Back