Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trump naobiecał uratować Bitcoina.
Dupy nie urywa. Takie szopki już nie ruszają ludzi, a tym bardziej tych ktorzy cos kupują. Zaczynam skłaniać się ku temu, że nadchodząca hossa bedzie taka flegmatyczna jak teraz i ledwo dociągnie btc do 80k, a alty też nisko wyskoczą. Żeby kasa większa poszła w coiny, to musiałaby ostro pierdyknąć bańka na mieszkaniach wsparta jakimś kataklizmem, albo złoto by musiało ostro zjechać. Kolejne dodruki raczej średnio widzę, sądze że pod tym względem mamy sufit.po zamachu zerknijcie...
![]()
MAGA (magamemecoin.com) price today, TRUMP to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live MAGA (magamemecoin.com) price today is $0.04242 USD with a 24-hour trading volume of $16,329.83 USD. We update our TRUMP to USD price in real-time.coinmarketcap.com
powiedz mi czemu nie kupilem tej jebanej solany jak suczki na twitterze polecaly!?Dupy nie urywa. Takie szopki już nie ruszają ludzi, a tym bardziej tych ktorzy cos kupują. Zaczynam skłaniać się ku temu, że nadchodząca hossa bedzie taka flegmatyczna jak teraz i ledwo dociągnie btc do 80k, a alty też nisko wyskoczą. Żeby kasa większa poszła w coiny, to musiałaby ostro pierdyknąć bańka na mieszkaniach wsparta jakimś kataklizmem, albo złoto by musiało ostro zjechać. Kolejne dodruki raczej średnio widzę, sądze że pod tym względem mamy sufit.

Ja też nie kupiłem, podobnie jak wielu innych z poprzednich lat przy ktorych te 10x na solanie teraz to nic.powiedz mi czemu nie kupilem tej jebanej solany jak suczki na twitterze polecaly!?![]()
a suczki teraz non stop po wakajkach latajoJa też nie kupiłem, podobnie jak wielu innych przy ktorych te 10x teraz to nic.

Dokupujcie przyjaciele.
* to nie jest porada inwestycyjna...![]()

. Trochę dutków poleciało... Hodl for liveIle?Ja dostałem kilka dni temu zwrot w btc od syndyka na, który czekałem kilka lat i niestety nie sprzedałem od razu. Trochę dutków poleciało... Hodl for live
Trump naobiecał uratować Bitcoina.

No i krypto jest pierwowzorem do CBDC więc wszystko jest możliwe.To ten cały Bitcoin to nie miała być alternatywa niedostępna dla rządów i nietykalna, itp. itd.,?
A tu nagle polityk ogłasza, że zrobi to i to (cokolwiek by to nie było) w tej sprawie?
Nie traci to nagle całego sensu?
Dawno temu, ten stary wariat Pena mówił, że jak wyjdzie kto jest twórcą Bitcoina to wszystkim szczęki opadną, teraz plota krąży, że to CIA...
Ja tam się nie znam ale teoria spiskowa się sama układa na naszych oczach
View attachment 105557
mt gox?
mt gox?

Ile? #nie_moge_spac_po_nocach