Kryptowaluty

@Roshi zbiórkę odpalił
GQBGHy5WcAANXcE.jpeg

Może temat nie do końca pasujący, ale w Hyde parku by zniknęło. Ktoś z Was korzysta z PayPal? Zrobiłem konto, ale nie chcę łączyć z PP konta bankowego ani karty, bo potrzebuje dosłownie na jeden zakup. Gdzieś mi mignelo coś takiego: https://www.paypal-doladowania.pl/ ktoś z Was korzystał, zna? Bo trochę ta stronka mi wygląda na lewą. Może ktoś zna inną metodę doładowania PP bez kart i banków?

Może temat nie do końca pasujący, ale w Hyde parku by zniknęło. Ktoś z Was korzysta z PayPal? Zrobiłem konto, ale nie chcę łączyć z PP konta bankowego ani karty, bo potrzebuje dosłownie na jeden zakup. Gdzieś mi mignelo coś takiego: https://www.paypal-doladowania.pl/ ktoś z Was korzystał, zna? Bo trochę ta stronka mi wygląda na lewą. Może ktoś zna inną metodę doładowania PP bez kart i banków?
Nie korzystam ale widzę że usługę trustly wymienia PayPal na swoich stronach pomocy. Możesz też doładować kartami podarunkowymi z allegro, na bankier.pl jest też informacja że również blikiem można

Na czym obiecał zarobić?
Tu wiele osób z @Mnichu na czele na Koniecznego mówią że naganiacz #1

Jak prześledzicie tego knura to dopiero zobaczycie naganiacza szmaciarza...
Yield App kiedy wchodziło i nagrał sobie krotność kapitału po czym powiedział że zamrozil sobie całość (co nie było prawdą bo na QA wygadał się że w związku z regulacjami i nagonka na projekty dające yld za zamrożenie środków, porzucił dawno projekt)....
W krótkim czasie ludzie potracili krocie na zjezdzie z górki, a następnie na zamrozonych pieniążkach bo debil obiecywał że przyszłościowy projekt pod kolejna hosse, zaczyna szorować dno....

Dziękować Bogu że wyszedłem kilka miesięcy temu z delikatnym zyskiem.

Tu wiele osób z @Mnichu na czele na Koniecznego mówią że naganiacz #1

Jak prześledzicie tego knura to dopiero zobaczycie naganiacza szmaciarza...
Yield App kiedy wchodziło i nagrał sobie krotność kapitału po czym powiedział że zamrozil sobie całość (co nie było prawdą bo na QA wygadał się że w związku z regulacjami i nagonka na projekty dające yld za zamrożenie środków, porzucił dawno projekt)....
W krótkim czasie ludzie potracili krocie na zjezdzie z górki, a następnie na zamrozonych pieniążkach bo debil obiecywał że przyszłościowy projekt pod kolejna hosse, zaczyna szorować dno....

Dziękować Bogu że wyszedłem kilka miesięcy temu z delikatnym zyskiem.
Ten yeld app stary jeszcze z 21 roku to pamiętam. Jak rozmawiał z ceo i to tłumaczył, to ten właściciel wyglądał i gadał jak jakiś NPC z gry o tematyce kosmicznej. Nie znam tematu dokładniej, coś czytałem że Ostapowicz sie wycofał i to zakomunikował. Inny jutuber kryptowalutowy Mike satoshi aka. fekaliarz wspominał, że piotr w 17 roku naganiał na dużo piramid finansowych. Nawet chyba na to ścierwo od przydupasów żukiewicza.

Jakie są opinie ekspertów? Dokupywać teraz, będzie rosło? Prawdziwa hossa jeszcze przed nami?

Back