Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Odkąd wszedłem w tym cyklu ETH zrobiło 4x... resztę sobie sam dopowiedz.

Może to tomasz chcic
"brać traderska"wilki, nie ludzie
View attachment 101197
Pokornie spłacam, ale łapę wyciągam

Nie korzystam ale widzę że usługę trustly wymienia PayPal na swoich stronach pomocy. Możesz też doładować kartami podarunkowymi z allegro, na bankier.pl jest też informacja że również blikiem możnaMoże temat nie do końca pasujący, ale w Hyde parku by zniknęło. Ktoś z Was korzysta z PayPal? Zrobiłem konto, ale nie chcę łączyć z PP konta bankowego ani karty, bo potrzebuje dosłownie na jeden zakup. Gdzieś mi mignelo coś takiego: https://www.paypal-doladowania.pl/ ktoś z Was korzystał, zna? Bo trochę ta stronka mi wygląda na lewą. Może ktoś zna inną metodę doładowania PP bez kart i banków?
Na czym obiecał zarobić?jebany ostapowicz smiec...
jebany ostapowicz smiec...
Moment, moment... Skąd wiesz, że nie zarobił?Na czym obiecał zarobić?

Tu wiele osób z @Mnichu na czele na Koniecznego mówią że naganiacz #1Na czym obiecał zarobić?
Ten yeld app stary jeszcze z 21 roku to pamiętam. Jak rozmawiał z ceo i to tłumaczył, to ten właściciel wyglądał i gadał jak jakiś NPC z gry o tematyce kosmicznej. Nie znam tematu dokładniej, coś czytałem że Ostapowicz sie wycofał i to zakomunikował. Inny jutuber kryptowalutowy Mike satoshi aka. fekaliarz wspominał, że piotr w 17 roku naganiał na dużo piramid finansowych. Nawet chyba na to ścierwo od przydupasów żukiewicza.Tu wiele osób z @Mnichu na czele na Koniecznego mówią że naganiacz #1
Jak prześledzicie tego knura to dopiero zobaczycie naganiacza szmaciarza...
Yield App kiedy wchodziło i nagrał sobie krotność kapitału po czym powiedział że zamrozil sobie całość (co nie było prawdą bo na QA wygadał się że w związku z regulacjami i nagonka na projekty dające yld za zamrożenie środków, porzucił dawno projekt)....
W krótkim czasie ludzie potracili krocie na zjezdzie z górki, a następnie na zamrozonych pieniążkach bo debil obiecywał że przyszłościowy projekt pod kolejna hosse, zaczyna szorować dno....
Dziękować Bogu że wyszedłem kilka miesięcy temu z delikatnym zyskiem.
Dlaczego?W poniedziałek rano tąpnięcie na BTC?
W poniedziałek rano tąpnięcie na BTC?
Dlaczego?

Nie spodziewali się porażki Zjednoczenia Narodowego i BTC dziś na zielonoI co? Tąpło?![]()

I co? Tąpło?![]()
Nie spodziewali się porażki Zjednoczenia Narodowego i BTC dziś na zielono![]()
Jakie są opinie ekspertów? Dokupywać teraz, będzie rosło? Prawdziwa hossa jeszcze przed nami?

Jakie są opinie ekspertów? Dokupywać teraz, będzie rosło? Prawdziwa hossa jeszcze przed nami?
Tudemun. Za rok po milionJakie są opinie ekspertów? Dokupywać teraz, będzie rosło? Prawdziwa hossa jeszcze przed nami?
Pytam rabinów z Cohones