Twarzowiec
EFC Africa Light Heavyweight
V recovery?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

W drogę..
Niedawno było blisko...Poniżej 48 dokupuje

GOAT..
BTC właśnie przekroczył linię oporu... Lecimy![]()
Federal Reserve issues FOMC statement
Recent indicators suggest that economic activity has continued to expand at a solid pace. Job gains have slowed, and the unemployment rate has moved up but remwww.federalreserve.gov
View attachment 108825

Aż sprawdziłem wartość portfela i pozytywnie się zaskoczyłemBTC właśnie przekroczył linię oporu... Lecimy
![]()

Kryptokurwy soon...Aż sprawdziłem wartość portfela i pozytywnie się zaskoczyłem![]()

Na to moge odpowiedziec.. jesli chodzi o volumen czyli ilosc transakcji to Binance jest potworem, daleko przed reszta, tylko maja ten problem ze sa od dluzszego czasu pod ostrzalem regulacji. Np sa pytania co to za portfel na ktory przelewaszDodatkowo, na później - jakie giełdy krypto polecacie? Widziałem, że często przewija się Binance, a z naszego rodzimego podwórka zondacrypto. Jakieś opinie?
kurla juz czlowiek sobie nie moze spokojnie przelac troche krypto na portfelik 
portfel papierowytotalnych podstaw - definicji,
poloniex

Nie ma KYC, duzo niszowych coinow, airdropy, stakingi. Jako giełda uzupełniająca dla mnie jest najlepsza
zamiast 100 pln na książke pisaną pewnie przez jakiegoś jutubera wolałbym tej kasy użyć do nauki obsługi giełdy, a jak bardzo chcesz lekture to chyba Standard bitcoina dostępny na YT za free jest sensownyźródła wiedzy (głównie książki,
Giełdy myślały że KYC i AML odstraszy oszustów a kwestią czasu było jak zaczną robić konta na słupaNa to moge odpowiedziec.. jesli chodzi o volumen czyli ilosc transakcji to Binance jest potworem, daleko przed reszta, tylko maja ten problem ze sa od dluzszego czasu pod ostrzalem regulacji. Np sa pytania co to za portfel na ktory przelewaszkurla juz czlowiek sobie nie moze spokojnie przelac troche krypto na portfelik
coinbase, crypto.com, kraken.. wieksze gieldy ale tez pod niezla kontrola. no
Zonda byla spoko ale tez im sie do dupska dobieraja - konczy sie anonimowosc, bo do pewnego czasu mozna bylo operowac anonimowo bez KYC na pewna kwote.
. Tylko szkoda że każde krypto kupione na "słupa" można wyśledzić
Z tego powodu anonimowe Monero wywalili z każdej giełdy bo nie mogli śledzić transakcji XMR jak w przypadku BTC, LTC czy każdej innej kryptowaluty, również dlatego największa strona do jej wymiany localmonero niestety spadło z rowerka
. To wszystko pokazuje że Monero idealnie spełnia swoją rolę, w założeniach będąc tym czym pierwotnie miał być Bitcoin.Nie ma to najmniejszego znaczenia. Zresztą co by gość miał powiedzieć, jeśli to faktycznie on? Przyznać się i wystawić na cel mając 43 miliardy $?![]()
Dokument HBO odkrywa tajemnicę kim był twórca Bitcoina, Satoshi Nakamoto
W nocy z wtorku na środę na platformie HBO miał premierę film „Money Electric: The Bitcoin Mystery”. Reżyser dokumentalny, Cullen Hoback, badacz śladu internetowego, zainteresował się tematem Bitcoina w 2017 roku. W swoim śledztwie usystematyzował szereg poszlak, które mają wskazać kto ukrywa...strefainwestorow.pl
Nie jestem przekonany, że wskazali właściwą osobę. Czas pokaże.
Dlaczego chcesz spierdolic?spierdolilbym z tego jebanego binance... jakies rekomendacje?
Moim zdaniem wybory wszystko pokażą. Jak wygra Trump, to na bank pójdą w górę, jak Harris to kij wie. Masz czas więc siedź i obserwuj póki co.Dlaczego chcesz spierdolic?
Ja mam za to inną rozkmine. Trafiła mi się opcja kupna fajnej działki ale żeby kupić ją za gotówkę musiałbym pozbyć się crypto i kurwa nie wiem, czy sprzedawać krypto czy posiłkować się kredytem. Mam czas na rozkmine do końca roku bo o ile umowę przedwstępną podpisuje w przyszłym tygodniu to finalizacją zakupu dopiero z początkiem stycznia (ziomek, który sprzedaje mi działkę dostał ją w spadku i wtedy mija mu czas po którym nie będzie musiał płacić podatku)
Wyjście planowałem w okolicach 90k. Mam niską średnią cenę zakupu ponieważ kupowałem regularnie od ostatniej sprzedaży (czyli od listopada 2021) za z góry ustaloną miesięczną kwotę plus kilka tysięcy wrzuciłem dodatkowo na początku tego roku.Moim zdaniem wybory wszystko pokażą. Jak wygra Trump, to na bank pójdą w górę, jak Harris to kij wie. Masz czas więc siedź i obserwuj póki co.
Swoją drogą, to pytanie jaką masz strategie? Kiedy zamierzasz wyjść? Bo jak np w momencie gdy BTC osiągnie 100k, to jest szansa(choć moim zdaniem nie taka znowu wielka), że zdarzy się to do końca roku w przypadku wygranej Trumpa. Jak nie masz żadnej, to lepiej zacznij mieć :D