GoldenTooth
BAMMA Heavyweight
No to jest moim zdaniem szansa, że taką cenę może osiągnąć jeszcze w grudniu.Wyjście planowałem w okolicach 90k. Mam niską średnią cenę zakupu ponieważ kupowałem regularnie od ostatniej sprzedaży (czyli od listopada 2021) za z góry ustaloną miesięczną kwotę plus kilka tysięcy wrzuciłem dodatkowo na początku tego roku.
Weź pod uwagę inną rzecz o której za wiele się nie mówi. Nie wiem na ile to moje urojenia, a na ile fakt, ale weź pod uwagę, że ten rzekomy bull run jest zdecydowanie inny. Mamy ETF, SECem już się nie trzeba martwić, był halving, ale cena jakoś nie wystrzeliła w kosmos. Możliwe, że przyczyną jest to, że teraz takie giganty jak Blackrock weszły w Bitcoina i oni dyktują cenę. Krąży taka hipoteza, że chcą "zmęczyć" ulice, aby ta wyszła ostatecznie z krypto i kupić całą resztę. Co już widać choćby po komentarzach na reddit i też wskazują na to ostatnie komentarze m.in ww Blackrocka. W tej sytuacji można założyć, że ci co wytrzymają, zgarną niezły zysk za jakiś - raczej dłuższy - czas.
Last edited:

najwyższy zakup mam po 48k USD a średnia cenę zakupu 30,75k