Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Adopcja przyjacielu.. instytucje tylko czekaly zeby sie zapakowac po same kule.

No dobra, ja się teraz zastanawiam czy będzie rajd świętego Mikołaja i później wyprzedaż w ostatnich dniach handlowych roku czy coś innego. Wiem że diamentowe ręce i inne tego typu pierdolenie ale jak widzę ath to mam ochotę zrobić cash i odkupić się na ewentualnym dołku. Gorzej jak poleci dalej w kosmosAdopcja przyjacielu.. instytucje tylko czekaly zeby sie zapakowac po same kule.![]()

bedzie rajd, a pozniej bedzie pewnie spora korekta przed kolejnymi wzrostami. moze wyjsc jakis czarny labadz czy jak tam to sie kurwa zwie.. ze postrasza troche rynek zeby spowolnic na troche. wiadomo psychologia rynku. ale kto ma zarobic i tak zarobi.No dobra, ja się teraz zastanawiam czy będzie rajd świętego Mikołaja i później wyprzedaż w ostatnich dniach handlowych roku czy coś innego. Wiem że diamentowe ręce i inne tego typu pierdolenie ale jak widzę ath to mam ochotę zrobić cash i odkupić się na ewentualnym dołku. Gorzej jak poleci dalej w kosmos![]()

4 letnia cykliczność, ktora przypada właśnie na ten moment zwieksza na to sznase. Jak nie możesz wytrzymać to opierdol 30% i kup za to pepe lub xrp. Wydaje mi się to rozsądne.Gorzej jak poleci dalej w kosmos
kup za to pepe
O 4 letniej cykliczności to ja wiem aż za dobrze, pa jaki piękny (i sprawdzający się) post wyjebałem tutaj prawie 3 lata temu4 letnia cykliczność, ktora przypada właśnie na ten moment zwieksza na to sznase. Jak nie możesz wytrzymać to opierdol 30% i kup za to pepe lub xrp. Wydaje mi się to rozsądne.
Pany, popatrzcie na poniższy wykres i zauważcie, ze jesteśmy idealnie w kolejnym cyklu. Mam wielka nadzieje, ze trend spadkowy i ewentualnie później boczny potrwa tak jak poprzednio około dwa lata.
View attachment 32121
Cykliczność rynku i dłuższa bessa jest doskonałym przyjacielem drobnych „inwestorów” w krypto takich jak ja. Jeśli ktoś się zastanawia dlaczego to już odpowiadam. Nie wiem jak inni tutaj ale ja nie mam kilkudziesięciu tysięcy złotych, które mógłbym jednorazowo przelać na Binance i z myślą ze są to pieniądze, które mogę ewentualnie stracić. Inaczej sprawa wyglada przy regularnym przelewaniu kwoty, która w ogóle mnie miesięczne nie zaboli.
i tak 1000zł inwestowane co miesiąc od stycznia 2019 do grudnia 2021 jedynie w dziadka bitcoina (24 miesiące, 24k zł zainwestowane), na koniec zeszłego roku byłoby warte ponad 211 000zł.
Planuje regularnie tak robić z czego polowe kwoty w BTC a resztę różnie w kilka innych, z góry ustalonych, projektów. Oczywiście nieś jest to żadna porada inwestycyjna a moje subiektywne obserwacje i plany![]()
Ja mam w piździe memcoiny i nikt mnie na to nie namówi więcej. W tej chwili jest to jakieś 2% mojego portfolio crypto i to głównie shiba.@AKK @Mnichu Nie wiem, czy sugerowanie komuś by kupował memecoina, można nazwać rozsądnym ;)
Sprawdziłem na szybko ten link z analizami i tam w zasadzie niczego nie ma, więc nie wiem czego mamy tam konkretnie szukać. Z kolei kanał YT, to już w ogóle jakiś odpał - to jest na pewno dobry adres?
Ogólnie wszelkie analizy poza fundamentalną, to wróżenie z fusów. O technicznej często się mówi, że to astrologia dla facetów. Zresztą fundamentalnej też za bardzo w krypto nie ma, bo co tu wyceniać? Zdarzyło mi się raz przysiąść i pogrzebać w tych krypto projektach i tylko jeden na jakieś 20-30 wydał mi się sensowny, ale to nie jest coś co wystrzeli w bull runie, bo nie jest żabą, czy jakimś innym gównem udającym że do czegoś będzie się faktycznie nadawać.
Jesli kupujesz je za rozsądny % swojej kasy to jest to rozsądne. Dodatkowo ostatnie 2 hossy pokazały, że było warto. Co więcej nisza memów w ciągu ostatnich 10 lat jest stabilniejsza od jednosezonowych Defi, AI, Gamingu, nftkomuś by kupował memecoina, można nazwać rozsądnym ;)
Dobry adres. Koleś komentuje pod filmami innych jutuberów i po ostatnich 2 hossach i stwierdzam że trzeba było go posłuchać, zamiast polegać na jutubowych guruto jest na pewno dobry adres?
Sprzedajesz?Zaraz wszystko jebnie
Zaraz wszystko jebnie

Bije się z myślamiSprzedajesz?
Wolałbym, żebyś nie mówił do mnie czarnuchu. Nie przy reszcie chłopaków.czarnuchu
I tak młode wilki wiedzą że jesteś od bawienia dzieci a żona lata na balety... firmoweWolałbym, żebyś nie mówił do mnie czarnuchu. Nie przy reszcie chłopaków.

Żona to od początku roku głównie siedzi w domu z kolejnym dzieckiemI tak młode wilki wiedzą że jesteś od bawienia dzieci a żona lata na balety... firmowe![]()

Zbyt późno by ratować wizerunek...Żona to od początku roku głównie siedzi w domu z kolejnym dzieckiem![]()

dawaj, niech się prywaciarz martwi przez weekend komu dojebać więcej roboty od wtorkuI teraz pytanie, już dzisiaj pisać do szefa żeby sam sobie we wtorek zapier****ł czy jeszcze poczekać na rozwój wydarzeń...![]()

Dej.I teraz pytanie, już dzisiaj pisać do szefa żeby sam sobie we wtorek zapier****ł czy jeszcze poczekać na rozwój wydarzeń...![]()