Kryptowaluty

Trzymam w czeluściach swojego portfela jakieś ltc,shiby i inne padło i kusiło mnie żeby to wymienić na Pepe wczoraj:jimcarrey:

Pepe?

Nowy król
OIF.ptevEU4PiRpZPDU8Y3gWQg

1731518781323.png

to po tym newsie...

1731518925254.png

Ile historycznie trwały te hossy po halvingach? Z tego co widzę to jeszcze długi okres wzrostów przed nami.

Ile historycznie trwały te hossy po halvingach? Z tego co widzę to jeszcze długi okres wzrostów przed nami.
Trwały dość długo ale wtedy nie było aż tylu instytucji zaangażowanych jak teraz więc tym razem nie wiadomo jak będzie. Liczę na długą hossę (ale to życzeniowe). Fajnie jakby potrwała do przełomu Q3/Q4 2025.

Nie wiadomo, bo ten bull run przez obecność większych graczy może wyglądać inaczej. Może być krótka hossa z gwałtownymi wzrostami, może być tak jak do tej pory, czyli szczyt miałbyś w okolicach Q2-Q3, a może być i tak że przez tych właśnie większych to będzie supercykl, który będzie trwał dłużej i będą większe wzrosty.

Są pewnie wskaźniki do obserwowania jak np. wykres dominacji BTC, które mogą ci mniej więcej powiedzieć w którym momencie się obecnie znajdujemy. Myślę, że póki co nie ma się czym martwić, natomiast w Q1 warto by już zacząć trzymać rękę na pulsie.

Nie wiadomo, bo ten bull run przez obecność większych graczy może wyglądać inaczej. Może być krótka hossa z gwałtownymi wzrostami, może być tak jak do tej pory, czyli szczyt miałbyś w okolicach Q2-Q3, a może być i tak że przez tych właśnie większych to będzie supercykl, który będzie trwał dłużej i będą większe wzrosty.

Są pewnie wskaźniki do obserwowania jak np. wykres dominacji BTC, które mogą ci mniej więcej powiedzieć w którym momencie się obecnie znajdujemy. Myślę, że póki co nie ma się czym martwić, natomiast w Q1 warto by już zacząć trzymać rękę na pulsie.
Bardzo dobrze napisane, myślę podobnie.

Dodatkowo przez tego złamasa @Roshi znowu chcę kupować jakieś alty :beczka:

Bardzo dobrze napisane, myślę podobnie.

Dodatkowo przez tego złamasa @Roshi znowu chcę kupować jakieś alty :beczka:
Z tymi altami to sam nie wiem. Na SOL to już za póżno. Te od RWA czy AI, to w rzeczywistości gówno robią i wychodzi na to, że ich cena rośnie tylko i wyłącznie dzięki narracji. Sęk w tym, że tak właśnie "działają" memcoiny i bardzo możliwe, że to one rozbiją bank w tej hossie. Ludzie mają w dupie technologie i chcą zwyczajnie zarabiać.

Szkoda tylko, że troszkę późno to odkryłem, ale i tak głównie trzymam BTC i nie mogę narzekać.

Tu w ramach ciekawostki. To mi podesłał wczoraj ziomek z jakieś grupy i wychodzi na to, że kolesie dobrze wytypowali - link

Naprawdę nie wiem, jak ludzie wyszukują takie wynalazki. Jedyne co z tego znam, to Kaspa oraz Alephium

Ktoś z was ogarniał Worldcoin? Za rejestrację i zweryfikowanie się w punkcie można dostać koło 100$

Back