Kryptowaluty

ostatnie pierdnięcie btc przed konkretną korektą ale może być solidne
Jasne, korekta jest spodziewana od dawna. Bardziej zaskoczyło mnie to, że nie było większego dipa przy 100k ze względu na ustawione selle i poszło to dalej, a to dobry objaw.

Przede wszystkim cieszy to, że dzięki przebiciu 100k o BTC będzie mówiło się więcej.

Miały teraz lower capy rosnąć a tu dupa, BTC 100k+

Fajne narzędzie do szukania "perełek"
Nie testowałem ale dobrze się z tym zapoznać w wolnej chwili i podejrzeć co biorą większe portfele.
Wiem po sobie, że kupiłem XEN bo wallet od Shiby inu niby go kupił, no i jestem 15X w plecy.

Big Boss
huya.JPG

Last edited:
Oho naganianie ulicy, roztaczają wizje bogactwa,
się poładują Marianki i Agnieszki na szczycie i się zdziwią w marcu jak zleci na 40k.

Tak, będzie za 200k ale za 5 lat.

1733487160718.png

Moze ten xen faktycznie nie jest taki baznadziejny. Ja go kupowalem na początku 23 roku liczac na łąpanie doła no i spadło jeszcze x10-15. Ale ciągle pierdolą o tym xenie, o spalaniu, X1 itd. Nie zgłębiałem się w to specjalnie ale w tamtej hossie podobny Hex wyjebał w kosmos. Xen ma mikre 50M kapitalizacji, wiara jest chciwa, a zrobienie na top100 potężnych wyników jest już nierealne. Jutuber Xgrosz nawija o Hex, pulschainie i przy nich ciągle przewija się xen. A jest to już jakaś spoelczność, nazywana nieraz sektą xgrosza, tyle że on nie naganiał specjalnie oprócz mintowania, no i nie opierdziela szkoleń za 5k.
Jak ktoś ma drobniaki do postawienia, to być może warto się nad tym pochylić.

Moze ten xen faktycznie nie jest taki baznadziejny. Ja go kupowalem na początku 23 roku liczac na łąpanie doła no i spadło jeszcze x10-15. Ale ciągle pierdolą o tym xenie, o spalaniu, X1 itd. Nie zgłębiałem się w to specjalnie ale w tamtej hossie podobny Hex wyjebał w kosmos. Xen ma mikre 50M kapitalizacji, wiara jest chciwa, a zrobienie na top100 potężnych wyników jest już nierealne. Jutuber Xgrosz nawija o Hex, pulschainie i przy nich ciągle przewija się xen. A jest to już jakaś spoelczność, nazywana nieraz sektą xgrosza, tyle że on nie naganiał specjalnie oprócz mintowania, no i nie opierdziela szkoleń za 5k.
Jak ktoś ma drobniaki do postawienia, to być może warto się nad tym pochylić.
U mnie portfolio już wypchane ale ja nie wyszedłem w marcu, więc ze stratą się kisiłem dość długo, mam tego xena ale za grosze. Ogólnie unikam takich wynalzaków, mam kilka na kucoin i już widzę, że będzie strata i się nie podniosą ni chuja.
Raczej skoncentrowałem się na braniu top 100 próbując łapać dołki. Nie mam szczęścia do wejścia w coina na starcie że zrobi x1000, jeszcze mi się nie zdarzyło.
Teraz już po rajdzie xrp i xlm połowa funduszy uwolniona wrzucona w eth, ale tu nie liczę na mega rajd jak żółw (10-12k) a wyciągam na pewno wkład na ath, a co dalej to ile Bóg da
:beczka:

• Like
Reactions: AKK
się poładują Marianki i Agnieszki na szczycie i się zdziwią w marcu jak zleci na 40k.
Wbiją się na szczycie, potem zrobią wielkie oczy bo spada zamiast rosnąc, jednoczesnie sprzedadąjac na dołku żeby nie byc aż tak bardzo na minusie. A w tym samym momencie przyjdzie ktos bardziej obeznany, zobaczy takie przykładowe 40k to wejdzie, poczeka dłuższą chwilę i zarobi nie jak ci sezonowcy od siedmiu boleści :fjedzia:

Co niby?

To tylko korekta... :beczka:
Nie ochodzi mi o rynek krypto, tylko o to co kolega Uller wstawił Xd poczytajcie co ma Hawk Tuah girl wspólnego z krypto.

W skrócie, laska z kimś do spółki wypuściła na dniach swojego hawk tuah coin, który okazal się być rug pullem, co, mam nadzieję oznacza jej koniec

Nie ochodzi mi o rynek krypto, tylko o to co kolega Uller wstawił Xd poczytajcie co ma Hawk Tuah girl wspólnego z krypto.

W skrócie, laska z kimś do spółki wypuściła na dniach swojego hawk tuah coin, który okazal się być rug pullem, co, mam nadzieję oznacza jej koniec
Podobno na 50 baniek "inwestorów" zrobili. Co trzeba mieć we łbie żeby wchodzić z dużymi kwotami w taki projekt.

Podobno na 50 baniek "inwestorów" zrobili. Co trzeba mieć we łbie żeby wchodzić z dużymi kwotami w taki projekt.
Ani trochę mi nie żal tych "inwestorów" Xd. Plus jest taki że ta idiotka wkońcu zniknie z internetów

Hatfu też masz?
Coś tam sobie handluję.
Co Wy tacy anty? To klasyczna spekulacja, ostatni gasi światło. Jak kupisz tanio to zarobisz. Jak ktoś nie ma do tego chłodnej głowy to niech się nie pcha.
Różnię się od młodych mitomanów tym, że jak mam 60% zysku to mi najczęściej wystarcza. I bye bye. Nie czekam na krypto miliony.

Coś tam sobie handluję.
Co Wy tacy anty? To klasyczna spekulacja, ostatni gasi światło. Jak kupisz tanio to zarobisz. Jak ktoś nie ma do tego chłodnej głowy to niech się nie pcha.
Ja się różnię od młodych mitomanów tym, że jak mam 60% zysku to mi najczęściej wystarcza. I bye bye. Nie czekam na krypto miliony.
Myślałem, że tam to już zgaszone

Myślałem, że tam to już zgaszone
Na razie pierwsza duża korekta (czyli ktoś zrealizował zyski na poziomie 100k za bitcoina, po prostu w dużej ilości sprzedał) jeszcze jeden wyskok będzie, i na nim wyskakuję z wszystkiego co mi zostało, nie liczę na bitcoina za 1mln$ w tym rozdaniu, czy altcoiny x1000.

Na razie pierwsza duża korekta (czyli ktoś zrealizował zyski na poziomie 100k za bitcoina, po prostu w dużej ilości sprzedał) jeszcze jeden wyskok będzie, i na nim wyskakuję z wszystkiego co mi zostało, nie liczę na bitcoina za 1mln$ w tym rozdaniu, czy altcoiny x1000.
Ale ja o hatfucoinie a nie ogólnie

Back