Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno nie ja. Ktos innyWstawiłem to w poniedziałek (pare postów wyżej ). Czy Ty nie krytykowałeś wcześniej Koniecznego ?
Oby Ci urosla

Jakieś fluktuacje widzę
Gruby na bramke!Jakieś fluktuacje widzę

Gruby na bramke!![]()

a pozniej za stowe jak szorowala kupilem prawie 1.5 mln 
I jeszcze nie sprzedałeś? Ja bym to zrobił 2 godziny temu przynajmniej :P

Jakie on mógł mieć projekty jak to jest tylko naganiacz? Do ostatniej chwili namawiał ludzi na zakup Luny z czego tłumaczył się na TT.Obejrzałem to jak i podobny filmik , widać wyraźnie , ze Zaorskiemu nie jest po drodze z Jarząbkiem, i od którego Zaorski domagał się wytłumaczeń, przeprosin itd. Czy Jarząbek miał jakieś swoje projekty na rynku krypto które padły, czy to po prostu różnica zdań/przepowiednie rynku, które Jarzabkowi nie wyszły ?
On straszni naganial na LUNE, a wyszedl zanim zaczela leciec na leb na szyje, obczaj sobie jego wpis na twittrzeObejrzałem to jak i podobny filmik , widać wyraźnie , ze Zaorskiemu nie jest po drodze z Jarząbkiem, i od którego Zaorski domagał się wytłumaczeń, przeprosin itd. Czy Jarząbek miał jakieś swoje projekty na rynku krypto które padły, czy to po prostu różnica zdań/przepowiednie rynku, które Jarzabkowi nie wyszły ?

On straszni naganial na LUNE, a wyszedl zanim zaczela leciec na leb na szyje, obczaj sobie jego wpis na twittrze
// aaa i od tamtej pory zaginal, zero filmikow na kanale YT, czy wpisow na ptaku![]()
Zalil sie w tych swoich wpisach ze wewnetrzna hanbe odczuwa...może go już ktoś
![]()

proszę proszę samuraj jarzombekZalil sie w tych swoich wpisach ze wewnetrzna hanbe odczuwa...![]()

Seppuku jak nic zajebał.proszę proszę samuraj jarzombek
![]()
Kryptojachty!![]()
Wkrótce nowa Terra. Czym jest kryptowaluta LUNA 2.0?
Nowy token sieci Terra, nazwany Luna 2.0, ma zostać wprowadzony na rynek w najbliższej przyszłości. Czy będzie on znacznie różnił się od swojego upadłego -comparic.pl

Ile masz? Ja w sumie kupiłem tego prawie 1,2 mln sztuk jak już jest tak tanieKryptojachty!![]()

1.5 mlnIle masz? Ja w sumie kupiłem tego prawie 1,2 mln sztuk jak już jest tak tanie![]()

Milionerzy![]()
Zarowno Coinbase jak i Binance nie sprzedali LUNY a oni nie lubia tracic hajsu![]()
Wkrótce nowa Terra. Czym jest kryptowaluta LUNA 2.0?
Nowy token sieci Terra, nazwany Luna 2.0, ma zostać wprowadzony na rynek w najbliższej przyszłości. Czy będzie on znacznie różnił się od swojego upadłego -comparic.pl